Aminnn inşallah gebesindir canımAmin inşallah gebeyimdiradet ağrısı oluyor geçiyor
Hiç stres yapma canım kaçla başladığı değil artışı önemlibebeği de kendini de strese sokma benim ilk kızımda böyle düşüktü hatta 2. Ayında şakır şakır kırmızı kan gelmişti bacaklarımdan aktı düşün.. Ama eşi kapatmış rahim ağzını çok şükür şimdi 13 yasında benim boyumda yani ömrü varsa ne olursa olsun bişey olmuyor içini ferah tut
Sakin ol canım benimAminnn inşallah gebesindir canımYa ne güzel söyledin öyle Allah razı olsun kendimi strese sokmamaya çalışacağım
Kan testi mi yaptın canım?Sanırım benimde aynı olacak
Anladım canım, ilaçlar dengeleniyor AllahtanBenimki de git gide düşüyor canm 0,005 di em son
Bu mesajın çok duygulandırdı beniSakin ol canım benimbak bugün mübarek gün dua et bol bol hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Ben şuan böyle bir haber alsam eşimde bende mutluluktan ağlarıztadını çıkar gebesin sen artık içinde başka biri var ona bunu yapma bitanem
Amin canım aminnn hepimizin inşallahBu mesajın çok duygulandırdı beni.Güzel dileklerin çok iyi geliyor bana Allah güzel kalbine göre güzel şeyler çıkarsın hep karşına
Yumurtlama olmasın o akıntı geç yumurtlama oluyordur belkiKızlar bugün gene uzayan akıntı geldi kafayı yicem galiba ben neden geliyor bu ya anlamadım
17 gündür geliyor ama bi duruyor 2 gün gelmiyor gene geliyor bir gün geliyor bir gün gelmiyor değişiyor yani toplamda geçen ayın 26sından beri geliyorYumurtlama olmasın o akıntı geç yumurtlama oluyordur belki
öyle canm ❤Anladım canım, ilaçlar dengeleniyor Allahtan
Doktora göründün mü17 gündür geliyor ama bi duruyor 2 gün gelmiyor gene geliyor bir gün geliyor bir gün gelmiyor değişiyor yani toplamda geçen ayın 26sından beri geliyor
Canım sen ne zaman doktora gideceksin?Doktora göründün mü
Bu arada kasikta batmalar bel ağrısı falan yaşadım refleks bir hafta kaladan önce hatta . Önümüz ay bunlara aldanmayacağım yaa .Kızlar tam erken gebelik testi yaptım artı medin sonucuna bakmadan gördüm ki hop regl olmusum . Test sonucu da pozitif üstelik . Aman sakın artimed almayın yoklukta bile almayın yani kesinlikle . Simdiki hesaplarıma göre BAT 9 Mart .Yebi ay gelsin bakalimmmm .
*Regle bir hafta kalaBu arada kasikta batmalar bel ağrısı falan yaşadım refleks bir hafta kaladan önce hatta . Önümüz ay bunlara aldanmayacağım yaa
Rabbimin izniyle insallah sizinde tutarBenm arkadaşım mikroçipli aşılamada gebe kaldı ilkteeChipbaby
Bu nasıl bir test ya hamilelik şakası yapmak isteyenler direkt artımed alsınKızlar tam erken gebelik testi yaptım artı medin sonucuna bakmadan gördüm ki hop regl olmusum . Test sonucu da pozitif üstelik . Aman sakın artimed almayın yoklukta bile almayın yani kesinlikle . Simdiki hesaplarıma göre BAT 9 Mart .Yebi ay gelsin bakalimmmm .
yarın sabaha aldım randevu bakalım gidicemDoktora göründün mü
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alirsinKızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?