• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yok gecikmez böyle senede 1 defa 26. Günü görürüm kist falan oluştu herhalde. Son ilişki şubatın 5 iydi ama o zamana yumurtlaman ben döngüm kısa 20 ocakta adet gördüm son. 21-24 arası döndümde. Kendimi kandırmanın anlamı yok brlkide menopoza giriyorum 😥
Öyle umutsuz olma ya annemin komşusu da öyle zannetti karnındaki kıpraşmalardan şüphe etti doktora gitti 5 aylık hamileydi

Valla bende bilmiyorum hamilelik belirtisi mi adetmi olacağız acaba normalmi ki inşallah pazartesiye kalmaz ya merak ettim bende hayırlı sonuçlar inşallah
Canım ben özelde de kan verdim negatif çıktı 🤷‍♀️
Bende bu ay sehir dışı plani yapayim diyordum hava cok soguk olunca cesaret edemedim. Sizin plan ne tarafa dogruydu😍
Canim multivitamin falan kullaniyor musun. Bolca destek al. Onlar biraz daha dinc tutar seni. Güzel güzel beslen sicak tut kendini.
Test yapiyorum basladim ama henüz bir yumurtlama belirtisi yok kuzum benimde.
Üzülme kuzum dur daha vaktin var hem hemde pozitif olmasa bile gelecek ay alirsin guzel haberi inşallah 🙏
Ayy yapın yapın canım yaaa çok keyifli oluyor arada kaçamaklar 😍 biz sapanca taraflarını düşünmüştük artık başka zamana kaldı 🤷‍♀️ kuşum umarım en güzel zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz acelemiz yok hayırlı sağlıklı evlat olsunlar 🙏🥹😍

Ayy yapın yapın canım yaaa çok keyifli oluyor arada kaçamaklar 😍 biz sapanca taraflarını düşünmüştük artık başka zamana kaldı 🤷‍♀️ kuşum umarım en güzel zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz acelemiz yok hayırlı sağlıklı evlat olsunlar 🙏🥹😍
Öylemi hayırlısı bakalım ama daha gününe 6 gün varmis

Öyle canim ya 2 3 gün bile olsa kacmak ortam degistirmek iyi gelir bende istiyordum da iste assasiri soguk oluncaaa. Bu sabah -9 dereceydi. Benim bu havada yapabilecegim max aktivite battaniye altinda petegin dibinde yatmak olacaktir geralde 😁
Insallah canim saglikla gelsin bebislerimiz. Cok gecikmesinler yaş da ilerliyor. Kac yasindasin bu arada ? Ben 31im

Öyle canim ya 2 3 gün bile olsa kacmak ortam degistirmek iyi gelir bende istiyordum da iste assasiri soguk oluncaaa. Bu sabah -9 dereceydi. Benim bu havada yapabilecegim max aktivite battaniye altinda petegin dibinde yatmak olacaktir geralde 😁
Insallah canim saglikla gelsin bebislerimiz. Cok gecikmesinler yaş da ilerliyor. Kac yasindasin bu arada ? Ben 31im
Bende 31im kuşumm ilk bebek düşüncemiz 8 yıldır evliyiz🥰 yaşıtmışız 🤩

Canm eşin ürolojiden randevu alıp mı gitti. Nasıl talep etti süper cok kısa sürede
Evet 21ineydi normalde randevu. Dun baktık 14une randevu acılmıs hemen öne cektık. Evde calıstık neler söylemesi gerektiğini,😀Gittiği gibi 2. Cocugu denıyoruz 1 yıl oldu demiş daha once spermografi alındı mı diye sormus Dr hayır deyınce hemen demiş bakalım karşı binada test odası. Şipşak oldu vallahi ben de şok oldum. Hiç de özele gerek yok bunun için 🥰 ben zaten devletin laboratuvarlarına daha cok güveniyorum.

Evet 21ineydi normalde randevu. Dun baktık 14une randevu acılmıs hemen öne cektık. Evde calıstık neler söylemesi gerektiğini,😀Gittiği gibi 2. Cocugu denıyoruz 1 yıl oldu demiş daha once spermografi alındı mı diye sormus Dr hayır deyınce hemen demiş bakalım karşı binada test odası. Şipşak oldu vallahi ben de şok oldum. Hiç de özele gerek yok bunun için 🥰 ben zaten devletin laboratuvarlarına daha cok güveniyorum.
Şansınıza müsaitlik varmış ☺ Eşime mayıs sonu randevu verdi bir hastane şimdi tekrar başka hastaneden aldık bakalım burası yakın tarihe verecek mi? Sanırım istanbul cok yoğun bu konuda .Ay bende söyleyeyim doktora öyle söylesin.

Back
X