- 1 Kasım 2023
- 1.155
- 728
- 43
- 29
Bazı testler kurudukça netleşiyor senin yaptığın da ondandır belkiİlk 5 dk da negatif çıktı canım 20 dk sonra okuyun diyor üzerinde ama silik bile çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı testler kurudukça netleşiyor senin yaptığın da ondandır belkiİlk 5 dk da negatif çıktı canım 20 dk sonra okuyun diyor üzerinde ama silik bile çıkmadı
Devlette canım resmen 1saatte aldık sonucuCanım sevindim en azından kafanda bir soru işareti kalkmış oldu.Benim eşimde yaptıracak devlette mi yaptırdı eşin özelde mi?
Hahahahhaha ay eşimle onun esprisini yaptık İnanki ona da 250dedım lütfen ne 250si 270 milyon diyor20 milyondan bişeycik olmaz![]()
AminnnnnOy kuzumm yaaaamin canim amin aminn Allahım nasip eder insallah bu ay güzel haber almayı. Insallah bebegim gelir
Bu ay guzel haberler bolca olur inşallah. Senden de aliriz o guzel haberleri![]()
Öyle umutsuz olma ya annemin komşusu da öyle zannetti karnındaki kıpraşmalardan şüphe etti doktora gitti 5 aylık hamileydiYok gecikmez böyle senede 1 defa 26. Günü görürüm kist falan oluştu herhalde. Son ilişki şubatın 5 iydi ama o zamana yumurtlaman ben döngüm kısa 20 ocakta adet gördüm son. 21-24 arası döndümde. Kendimi kandırmanın anlamı yok brlkide menopoza giriyorum![]()
Canım ben özelde de kan verdim negatif çıktıValla bende bilmiyorum hamilelik belirtisi mi adetmi olacağız acaba normalmi ki inşallah pazartesiye kalmaz ya merak ettim bende hayırlı sonuçlar inşallah
Ayy yapın yapın canım yaaa çok keyifli oluyor arada kaçamaklarBende bu ay sehir dışı plani yapayim diyordum hava cok soguk olunca cesaret edemedim. Sizin plan ne tarafa dogruydu
Canim multivitamin falan kullaniyor musun. Bolca destek al. Onlar biraz daha dinc tutar seni. Güzel güzel beslen sicak tut kendini.
Test yapiyorum basladim ama henüz bir yumurtlama belirtisi yok kuzum benimde.
Üzülme kuzum dur daha vaktin var hem hemde pozitif olmasa bile gelecek ay alirsin guzel haberi inşallah![]()
Öylemi hayırlısı bakalım ama daha gününe 6 gün varmisCanım ben özelde de kan verdim negatif çıktı
Ayy yapın yapın canım yaaa çok keyifli oluyor arada kaçamaklarbiz sapanca taraflarını düşünmüştük artık başka zamana kaldı
kuşum umarım en güzel zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz acelemiz yok hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
![]()
Kan için erken mi diyorsun kuşum ya bilemedim kiÖylemi hayırlısı bakalım ama daha gününe 6 gün varmis
Öyle canim ya 2 3 gün bile olsa kacmak ortam degistirmek iyi gelir bende istiyordum da iste assasiri soguk oluncaaa. Bu sabah -9 dereceydi. Benim bu havada yapabilecegim max aktivite battaniye altinda petegin dibinde yatmak olacaktir geraldeCanım ben özelde de kan verdim negatif çıktı
Ayy yapın yapın canım yaaa çok keyifli oluyor arada kaçamaklarbiz sapanca taraflarını düşünmüştük artık başka zamana kaldı
kuşum umarım en güzel zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz acelemiz yok hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
![]()
Yaa testini atsana kuzum kiyamam sana yaaYaptım testi canım kocaman negatif çıktı![]()
Canm eşin ürolojiden randevu alıp mı gitti. Nasıl talep etti süper cok kısa süredeDevlette canım resmen 1saatte aldık sonucu![]()
Bende 31im kuşumm ilk bebek düşüncemiz 8 yıldır evliyizÖyle canim ya 2 3 gün bile olsa kacmak ortam degistirmek iyi gelir bende istiyordum da iste assasiri soguk oluncaaa. Bu sabah -9 dereceydi. Benim bu havada yapabilecegim max aktivite battaniye altinda petegin dibinde yatmak olacaktir geralde
Insallah canim saglikla gelsin bebislerimiz. Cok gecikmesinler yaş da ilerliyor. Kac yasindasin bu arada ? Ben 31im
Evet 21ineydi normalde randevu. Dun baktık 14une randevu acılmıs hemen öne cektık. Evde calıstık neler söylemesi gerektiğini,Canm eşin ürolojiden randevu alıp mı gitti. Nasıl talep etti süper cok kısa sürede
Canımmmm sen test mi verdin? Konusamadık epeydir.Bende 31im kuşumm ilk bebek düşüncemiz 8 yıldır evliyizyaşıtmışız
![]()
Kuzumm bugün bata 6 kala verdim negatif çıktıCanımmmm sen test mi verdin? Konusamadık epeydir.
Kaçında yumurtan çatladı biliyor musun canım genelde 10 12 gün sonra çıkıyor döllenmeye göreKan için erken mi diyorsun kuşum ya bilemedim ki
Bende ovulasyon yoktu ama 3 de şiddetli kasık ağrısı oldu ertesi günü 4 degerlendirmistik ben ozman yumurtlama olduğunu dusundumKaçında yumurtan çatladı biliyor musun canım genelde 10 12 gün sonra çıkıyor döllenmeye göre
Şansınıza müsaitlik varmış ☺ Eşime mayıs sonu randevu verdi bir hastane şimdi tekrar başka hastaneden aldık bakalım burası yakın tarihe verecek mi? Sanırım istanbul cok yoğun bu konuda .Ay bende söyleyeyim doktora öyle söylesin.Evet 21ineydi normalde randevu. Dun baktık 14une randevu acılmıs hemen öne cektık. Evde calıstık neler söylemesi gerektiğini,Gittiği gibi 2. Cocugu denıyoruz 1 yıl oldu demiş daha once spermografi alındı mı diye sormus Dr hayır deyınce hemen demiş bakalım karşı binada test odası. Şipşak oldu vallahi ben de şok oldum. Hiç de özele gerek yok bunun için
ben zaten devletin laboratuvarlarına daha cok güveniyorum.
Yaptım kaç defa sadece aridmet markada pozitif gördüm önceki yazılarımda dün paylaşmıştım ama o marka güvenilir olmadığını duyunca kanda vermek istedimİdrar testi yaptınız mı