- 15 Mayıs 2022
- 1.060
- 1.023
- 63
- 30
Kuzum takip yapmadım ısıma göre baktım 6sı çatladığını düşünüyorum kan verdiğimde 8. GündüKaçında yumurtan çatladı biliyor musun canım genelde 10 12 gün sonra çıkıyor döllenmeye göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum takip yapmadım ısıma göre baktım 6sı çatladığını düşünüyorum kan verdiğimde 8. GündüKaçında yumurtan çatladı biliyor musun canım genelde 10 12 gün sonra çıkıyor döllenmeye göre
Bende aynı fikirdeyim 32de doğum yapsam en geç güzel olur diye düşünüyorum kuzumAa dogru yaşıtmışız balımyaşımız su an güzel ama gec kalmayalim birseylere diye ben bir an evvel olur insallah diye bolca dua ediyorum. Insallah gecikmez bebegimin gelmesi
Masallah canim erken evlenmissin sen o zaman
Erken gebelik alınca benceKızlar ben kafayı yedim galiba sabah teste bi daha baktım hayalet çizgi görüyorum sankiama fotoda belli olmuyor erken gebelik testi mi akşam acaba
Ayy içime su serptin kuzum inşallah öyledirCanım çok erken vermişsin kan 7 ile 10 gün arasında yerleşme oluyor zaten du bakalım ümidini kaybetme bence
Balım o kadar farklı şeyler oldu ki o yüzden verdim kanı. Belimin hiç bu kadar ağrıdığını bilmem ara ara kasığıma vurdu,gögüs ağrısı oldu, sık idrara çıkma vardı, ateşim yükseldi. İşin garibi dün erkenden uyudum bugün uyanınca ateş hariç hiçbiri yok gibi çok garip değil miKuzum üzülme. Geçmemiş olabilir örnekleri çokk,farklı şeyler var mı vücudunda
Al vanim erken gebelikte çıkar olduku bu senede iki kere olan 26 güne drnk gelmiş olsa erken gebelikte çıkar varsa regl gecikmen olmamış oluyor çünkü regl gecikmesinden sonra kasette çıkıyor diye biliyorKızlar ben kafayı yedim galiba sabah teste bi daha baktım hayalet çizgi görüyorum sankiama fotoda belli olmuyor erken gebelik testi mi akşam acaba
Sabah ısın ne kadardı canım sen testi önce verdiysen şuan ısın da arttıysa Progesteron etkisiyle ısı da artıyor onu da söyliyimAyy içime su serptin kuzum inşallah öyledir
Balım o kadar farklı şeyler oldu ki o yüzden verdim kanı. Belimin hiç bu kadar ağrıdığını bilmem ara ara kasığıma vurdu,gögüs ağrısı oldu, sık idrara çıkma vardı, ateşim yükseldi. İşin garibi dün erkenden uyudum bugün uyanınca ateş hariç hiçbiri yok gibi çok garip değil miyani hastaysam bu kadar çabuk geçmesi enteresan, hamilelikse de geçmemesi gerekirdi anlamadım
Belkide ben görmek istiyorum dün o kadar moralim bozuldu ki anlatamamAl vanim erken gebelikte çıkar olduku bu senede iki kere olan 26 güne drnk gelmiş olsa erken gebelikte çıkar varsa regl gecikmen olmamış oluyor çünkü regl gecikmesinden sonra kasette çıkıyor diye biliyor
Sabah 6 da yine kaset test yaptım onda da bi şey çıkmadı gerçi umut işte halime bakErken gebelik alınca bence
Hadi ya ama dediğim gibi reglin geçmemiz oluyor ozmn erken gebelik de çıkar canım inşallah istersen bekle bı kaç gün daha regl olmazsam eğer tekrar yaparsınBelkide ben görmek istiyorum dün o kadar moralim bozuldu ki anlatamameşim testi almış hevesle bir açtım içinden tek taş yüzük çıktı adam ne hayaller kurmuş
![]()
Sabah ısım 37,55 çıktı canım ben hep aynı saatte ölçüyorum sabah 6da yataktan çıkmadan, normalde hep 36,60-70 civarında çıkardı döngünün bu zamanları. Bugün çatlama sonrası 9. Gün canım elimde sadece awox var o da 25 hcg üstünü ölçüyor dün 0.1 çıkan kan bugün 25i geçmemiştir, regl gecikmesini bekleyeceğim artıkSabah ısın ne kadardı canım sen testi önce verdiysen şuan ısın da arttıysa Progesteron etkisiyle ısı da artıyor onu da söyliyimyani bugün kaçınca günün yumurtlamanın istersen erken gebelik yap
![]()
İyim canım çok şükürCanim iyiyim cok şükür arada agrilarim oluyor henuz bebişi goremedik utrasnda sen naslsn
Hayırlısı olsun inşallahYaptım kaç defa sadece aridmet markada pozitif gördüm önceki yazılarımda dün paylaşmıştım ama o marka güvenilir olmadığını duyunca kanda vermek istedim
Allah iyilik saglk versin canimİyim canım çok şükür
Evet benim de 36.60 civarı oluyor. Şuan ki ısın cidden yüksekSabah ısım 37,55 çıktı canım ben hep aynı saatte ölçüyorum sabah 6da yataktan çıkmadan, normalde hep 36,60-70 civarında çıkardı döngünün bu zamanları. Bugün çatlama sonrası 9. Gün canım elimde sadece awox var o da 25 hcg üstünü ölçüyor dün 0.1 çıkan kan bugün 25i geçmemiştir, regl gecikmesini bekleyeceğim artık![]()
Ayyyy hemen yaz burayaKan verdim 1 saat çıkacak çık korkuyorum 0 görmekten
İlaç vs içmedim kuzum dediğin gibi ne olur ne olmaz diye, şuanki de ateş mi yoksa ısı yüksekliği mi çözemedim ama göreceğizEvet benim de 36.60 civarı oluyor. Şuan ki ısın cidden yüksekhadi inşallah vardır kuzum daha 5 günün var evet çıkmaz şuan varsada sen yine tedbirli davran da ne olur ne olmaz
![]()
Birazdaha bekle canım günün geçince tekrarla regli gelmediği sürece umut vardır bende sabah gidip test alayım dedim erken gebelik yokmuş normal kaset test yaptım cikmadiKuzum takip yapmadım ısıma göre baktım 6sı çatladığını düşünüyorum kan verdiğimde 8. Gündü