2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet canım az önce verdim kanı sonucu bekliyorum ben de kullanırım ya zararı olmaz zaten çünkü bende kimyasal yaşadım d.ra gitmedim daha
Bence de zararı olmaz ya ama fitil önermişti bana aklında bulunsunn güzel haberlerle gel inşallah

Senin de kasık ağrın varmı benim çok oluyor ya
Evet karın ağrım ve kaşık ağrım çok o yüzden de korkuyorum açıkçası seni de korkutmak istemem ama. Bilen varsa bize yardımcı olabilir mi kızlar gebelikte de adet ağrısı gibi karın ve kaşık ağrısı olur mu şiddetli

Kızlaar iyi akşamlar. Bugün işler çok yoğundu bakamadım hiç. Bende hala gelen giden yok. Memiklerim de nerdeyse acımıyor arada kasıklarıma sancı giriyor. Pelvik rahatsızlığım da yok yani regl olmadan önce olan. Dolabın içinde fii tarihinden kalma testler buldum bu testler hakkında fikriniz var mıı??
Freely ve bebetime kaset diğer erken

Freely geçenlerde biri yapmıştı doğru çıkmıştı canım yap gitsin

Belirtiler her iki duruma da benzedigi icin insan neye yoracagini bilemiyor tabi. Reglin 21.günü kanda bakiliyor istersen gidebilirsin regl olursan. İnşallah bebislendigimiz bir ay olsun
Biliyorum canım şu hsg bi çekilsin de sonrasına bakıcam doktora belirtilerimi soyledim. Pek dinlemedi hsg cekilmeden bisey desende bu şekilde bi çözüm sunamam dedi bekliyorum bakalım umarım sorunu çozebiliriz. Eşimde test vericek ondan da test istediler. Bu ay 21.gun cumartesiye denk geliyor ama yarına randevu alip baktirayim yinede belki cumartesi kan vermem için kağıt verebilir. Bi deniyim sansimi

Freely daha var da bebetime 2024 ağustosta bitmiş after ten 2027 ymiş ahahha ilişkiden 5 gün sonra tespit eder yazıyor biraz şov bence

Overler tertemiz rahimde hiçbir şey yok idrar testlerine asla güvenmeyin direk gecikmede kan verin dedi. Yarın sonuçlarla tekrar gel dedi
İyi ne güzel bir sorun yokmuş cnm stresden gecikti bence
Nedemek cnm cok normal rahime yerlestikce ağrın olur daha ben oğlumda hep adet agrısı yasadım kasıklarımda onuda göreceksin Allah'ın izniyle korköanı anlıyorum cnm bende yasadım inşallah bişey olmaz içini rahat tutmaya bak
Evet canım bakılıyormuş benim drumda regliyken gel dedi bana alttan bakıcak ama cok utanıyorum regli iken nasıl olucak bilmiyorum
Ayy vallahi bende cok utandım regl iken ilk defa alttan baktı peceteyle temizledim öyle çıktım catala zaten örtü veriyor üsütne bile görmyor bakmadan yapıyor
İsyan etme cnm yanlış düşünüyorsun rabbim geciktiriyor sa güzelleştiyordur sen Rabbimden ısrarla iste duandan vazgecme
Cnm 50 altına en azından düşmemesi gerekiyor bende 10du kasımda 2 ayda 28e yükseldi aşırı saç dökülmem vardı şükür azalmaya başladı bende cocukluktan beri var taşıyıcı anemi var oğlumdada çıktı benden Kaynaklı anneden cocuga geciyormuş çünkü cnm oda etkiliyor annemde bildim bileli böyle hep böyle dogumdada sıkıntı yaşadım bu yüzden benim depolarım adet iken boşalıyormuş oyuzden adetken günde 2 defa al dedi bna sana ilaç yazmadımı bu degerle
Kızlar ben galiba 22 şubatta pik görmüşüm ya benim testler gittikçe silikleşiyor baksanıza babylovee @kugukusu eva0108
Eki Görüntüle 3551144
Belkide göremeden catladı cnm artık bakma bence düzenli ilişki yasa bırak takılma cok

Canım çıkmış değerim ama düşük ya 31 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…