• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

En son mol gebelık gecırdım bıraz sıkıntım kötü huylu cıktı mol gebelıgım.kemoterapi falanda gordum 2 defa. Tedavım bıttı sukur ıyıyım sonrası 1 sene gebelik yasaktı.Korundum ama sonrası da hıc hamıle kalamadım .amh degerım 1.02 yumurta rezervım dustu kemoterapi aldıgım ıcın. Ben de 29 yasındayım. O yuzden su an once aşılama demedık ınsAllah hamıle kalırıö eger olmazsa sonrasi tüp bebek olucak son care
Merhaba mol gebeliğinizin sonucu ne çıktı

Sabah hayıt tohumu akşam aslan pençesi içtim dün bugün akşam sadece aslan pençesi icebildim sabah icemedim günde 1 kez kullanıyorum ikisinide testere dişli aslan pençesi prolaktin düşürmeye daha etkiliymis onu aslında çok aksatmak istemiyorum inşallah bakalım bu ay denememizde olmadi öyle 1-2 sefer oldu ondanda biraz rahatım açıkçası 🤭
Kullandığınız kürler işe yaradı mı?

İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 inositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Merhaba fotoğrafı var mıydı?

İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 inositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah rahat gebelik geçirirsiniz.🥰❤️ Benim için de dua eder misin ? 🥺🤲

Maalesef prolaktin ilacını devamlı kullandım inositol kullandım Mart'ta rahim filmi çektirdim Haziran'da hamile kaldım
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun😍bende haziranda çekindim film beklemedeyim. İnositol kullanıyorum 2. Ayım. Fazla kilonuz falan var mıydı acaba?

Öncesinde hormon iğnesi oldum regl olmayayım baskılansın diye küçülmeleri için. Küçülmemişlerdi ama vücudum menopoza girmişti 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denemede oldu cok şükür🙏 tedaviye başladığımızda regl olmamıştım henuz yani döngümü beklemeden başlamıştık. Transfer oldugunda kistim duruyodu evet
Hangi ilacı kullandınız doktor banada öyle söyledi

Back
X