2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay evet iyi oldu resmen içim temizlendi evet kullanmıştım 10 gün cnm hergün yiyorum cnm bal pekmez kaç kilo yedik bu ay hepimiz

Hayırlı olsun sağlıkla kucagınızada alın inşallah 🙏🏻

Yok kız beta bakmadan yapmıyorlar şüpheli hastalara

Aynen cnm rahatladım söküldükçe inşallah öbür aya hazırlıktır☺️

Cnm bozuk degil ilk idrar gecerken tüm testler öyle olur hem bozuk olsa kontrol cizgisi böyle çıkmaz normal testtin

Cnm sen gene bnve bir doktora git cok gecikiyorsun bosuna böyle bekleme alttan üstten baktır bir daha tahlil yaptır

Canm maşallah maşallah 🧿🥰 sağlıkla büyüsün minnoş 🙏🏻
Alttan baktırmayada çok korkuyorum

Aynen bende cnm hiç düzenli beslenmiyorum calısırkende hiç yemek yemzdim atıştırmalık yiyip geçiştirirdim dün baya araştırdım evet omegada cok önemliymiş birde yumurta kalitesi için nohut mercimek fasulye cok iyi geliyormuş yemek olrak😀 bugun kuru fasulye yapayım ben yarında mercimekli pilav salata bol yeşillikli 😂
Böyle boylr yola gelecez hepimiz bu kirli beslenmeden kurtulcaz inşallah 😄
Oh afiyet olsun canim. Valla haftasonu bende bi mercimekli pilav patlatayim. Dün nohut yedik bide Dün cok yoruldum bugun daha yorgunluk cikmadi bugune artik disardan soylicez napalim 😂
Olsun bazen de olur boyle. Haftaya devam ama yine. Ispanak fln da tuketmek lazim yesil yaprakli seyler yani.

Ya iki aydır bu kadar gecikiyor ve iki aydır çok stresliyim o yüzden salabilsem biraz regl belirtim hiç yok gece uzanınca ara ara batıyor o kadar
Canim senin pcos var miydi unutuyorum hep. Ama bu sekilde yaparsan isler zorlasir kuzum 🙁 bak benim kürtajdan sonra doktor bana aynen şunları söyledi, yeniden gebe kalmak istiyorsan stresten uzak duracaksin oldu mu olacak mi diye strese girmeyeceksin stresle direkt baglantili organlarimizdan biri rahim ve az bi stresli olay yaşasan hemen reglin ya gecikir ya öne gelir duzensizlikler olur biliyorsun dedi. O nedenle biraz sal kendini. Birak gecikirse de geciksin erken olursa da olsun ama birak düşünme bunu. Sen benim eski halime cok benziyorsun cok iyi anliyorum seni o yüzden.. bende her ay böyle gün sayip tetikte beklerdim.. iyi bisey degil olan sana oluyo için yaşlanıyo resmen iyi biliyorum onu

Ederim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamam🤗💕Bu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti 🤗💕
Canım cok tebrik ederim hayırlı olsun cok mutlu oldum senin adına 🥰🥰🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏🏻 biliyomusun bir kaç hafta önce bende rüyamda bebek emzirdim 🙈

Canim senin pcos var miydi unutuyorum hep. Ama bu sekilde yaparsan isler zorlasir kuzum 🙁 bak benim kürtajdan sonra doktor bana aynen şunları söyledi, yeniden gebe kalmak istiyorsan stresten uzak duracaksin oldu mu olacak mi diye strese girmeyeceksin stresle direkt baglantili organlarimizdan biri rahim ve az bi stresli olay yaşasan hemen reglin ya gecikir ya öne gelir duzensizlikler olur biliyorsun dedi. O nedenle biraz sal kendini. Birak gecikirse de geciksin erken olursa da olsun ama birak düşünme bunu. Sen benim eski halime cok benziyorsun cok iyi anliyorum seni o yüzden.. bende her ay böyle gün sayip tetikte beklerdim.. iyi bisey degil olan sana oluyo için yaşlanıyo resmen iyi biliyorum onu
Yok aşkım geçen ay gittim doktora hatta özellikle pcos sordum yok dedi ya benim normalde bu kadar gecikmezdi 2 aydır bu şekilde evlilik alışma süreci falandan heralde bilmiyorum çok sık doktora gidip kendimi hastalık hastası da yapmak istemiyorım

Ya kızlar ben de şunu anlamıyorum kendimi bildim bileli pocos hastasıyım ilk çocuğumda istedikten 6 ay sonra hamile kaldım hiçbir şeye gerek kalmadan doktorum çok küçük dedi gebe kalmaya engel değil demiş ti şimdi ikinci gebeliği düşündüğümüzden bu yana bir buçuk hemen hemen 2 yıla yaklaşıyoruz 1 yıl zaten normal yolla denedik olmadı doktorun bir yıl normal yolla deneyelim olmazsa ilaç tedavisi yaparız dedi 5-6 aydır falan zaten letu femara hapı ile yumurta istediğimiz büyüklüğe geldiğinde doktorumuz ilişki öneriyordu bir türlü olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vurulmuştum o günden bu yana da kasık ağrım çok çok heveslendim dedim herhalde oldu yani 2 gün falan yürüyemiyordum ağrıdan o derece bir ağrıdı dün yaptım negatif geldi iğne vurulduğum günü saydığım için 13 günümdü 36 günü saymaya kalkarsak daha var şunu söylemek istiyorum yani hani ilk gebeliğine bu kadar çabuk olurken 2 gebeliğimin bu kadar zor olması biraz tuhaf oluyor acaba böyle bir şey başına gelen var mı çok uzun oldu biliyorum kendimi anca ifade etmeye çalıştım ♥️

Catlama tarihini bliyormusun cnm ona gore test yap en az 10gun gecsin
Evet canım catladıgım gün 17./18. Günler arasındaydı 17. Gün akıntı oldu 18. Gün ateşim yükseldi
İlişkiler 13./15./17. Günlerde oldu ( 13 orta ihtimaldi 15 ve 17.günler yüksek ihtimaldi) inşallah tutmuştur ya 17. Günden çok ümitliyim

Ederim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamam🤗💕Bu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti 🤗💕
Geçen ay bende rüyamda Bi sürü yumurta görmüştüm kırılmış çiğ sarısı hamilelik yaziyodu rüya tabirinde annemi gördüm rahmetli oldu oda bana hamile olduğumu haftaya kalp atışını duyacağımı söylüyodu gözün aydın dedi ama yine olmadı regl oldum sanırım psikolojikti benim umudum bu ay inşallah yeni ay yeni umutlar tekrar letu kullandım yarın doktora gitcem bakalım yumurtam kaç mm olmuş

Yok aşkım geçen ay gittim doktora hatta özellikle pcos sordum yok dedi ya benim normalde bu kadar gecikmezdi 2 aydır bu şekilde evlilik alışma süreci falandan heralde bilmiyorum çok sık doktora gidip kendimi hastalık hastası da yapmak istemiyorım
Haklisin canim surekli gitmenin de bir anlami yok. Senin hormon degerlerine de bakildi o zaman dimi.
Tek sebep var stres o zaman. Kendini biraz stresten uzak tutacak seyler bul. Bilmiyorum ilgin var mi ama amigurumi cok iyi kafa dagitiyor valla

Ya kızlar ben de şunu anlamıyorum kendimi bildim bileli pocos hastasıyım ilk çocuğumda istedikten 6 ay sonra hamile kaldım hiçbir şeye gerek kalmadan doktorum çok küçük dedi gebe kalmaya engel değil demiş ti şimdi ikinci gebeliği düşündüğümüzden bu yana bir buçuk hemen hemen 2 yıla yaklaşıyoruz 1 yıl zaten normal yolla denedik olmadı doktorun bir yıl normal yolla deneyelim olmazsa ilaç tedavisi yaparız dedi 5-6 aydır falan zaten letu femara hapı ile yumurta istediğimiz büyüklüğe geldiğinde doktorumuz ilişki öneriyordu bir türlü olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vurulmuştum o günden bu yana da kasık ağrım çok çok heveslendim dedim herhalde oldu yani 2 gün falan yürüyemiyordum ağrıdan o derece bir ağrıdı dün yaptım negatif geldi iğne vurulduğum günü saydığım için 13 günümdü 36 günü saymaya kalkarsak daha var şunu söylemek istiyorum yani hani ilk gebeliğine bu kadar çabuk olurken 2 gebeliğimin bu kadar zor olması biraz tuhaf oluyor acaba böyle bir şey başına gelen var mı çok uzun oldu biliyorum kendimi anca ifade etmeye çalıştım ♥️
Bu islerin hicbir matematigi yok malesef ki. Insani yoran da bu oluyor. Stres düşman bunu söylüyorlar. Ama dedigin gibi ilk gebeligin hemen olmus sayilir 2.ye isteyince bu kadar zaman olmamasina insan mantikli bir aciklama bulamiyor. Zor bir durum burdaki cogu kadin da ayni dertten muzdarip.yine senin evladın var hic degilse bir umudun var. Burdaki ben dahil bir cok arkadaşım henüz evlat sahibi olamadik. İnşallah Allahım hepimizin dualarini isteklerini duyar da bi an evvel bebislerimize kavusuruz.
Pcosun ileri seviye mi ? Takviyeler aliyor musun ?

Geçen ay bende rüyamda Bi sürü yumurta görmüştüm kırılmış çiğ sarısı hamilelik yaziyodu rüya tabirinde annemi gördüm rahmetli oldu oda bana hamile olduğumu haftaya kalp atışını duyacağımı söylüyodu gözün aydın dedi ama yine olmadı regl oldum sanırım psikolojikti benim umudum bu ay inşallah yeni ay yeni umutlar tekrar letu kullandım yarın doktora gitcem bakalım yumurtam kaç mm olmuş
Canim başın sagolsun.. Allahım en kisa zamanda o hayallerini kurdugumuz bebislere kavustursun bizi 2şer 3er tane olsun 😍🙏
Senin sanki gebelik kaybin olmustu dimi canim onlar ne kadarlikken olmustu

Haklisin canim surekli gitmenin de bir anlami yok. Senin hormon degerlerine de bakildi o zaman dimi.
Tek sebep var stres o zaman. Kendini biraz stresten uzak tutacak seyler bul. Bilmiyorum ilgin var mi ama amigurumi cok iyi kafa dagitiyor valla
Canım sınavada hazırlanıyorum onunda tesiri var amigurumi lif atkı hepsini ördüm 😂😂

Bu islerin hicbir matematigi yok malesef ki. Insani yoran da bu oluyor. Stres düşman bunu söylüyorlar. Ama dedigin gibi ilk gebeligin hemen olmus sayilir 2.ye isteyince bu kadar zaman olmamasina insan mantikli bir aciklama bulamiyor. Zor bir durum burdaki cogu kadin da ayni dertten muzdarip.yine senin evladın var hic degilse bir umudun var. Burdaki ben dahil bir cok arkadaşım henüz evlat sahibi olamadik. İnşallah Allahım hepimizin dualarini isteklerini duyar da bi an evvel bebislerimize kavusuruz.
Pcosun ileri seviye mi ? Takviyeler aliyor musun ?
Ya tabii ki de öyle bir tane evladım var ama bu sefer de şey oluyor hani bir tane var ama ikinci neden olmuyor psikolojisi bazı arkadaşlarımda da hiç gebe olmayan gebe kalmayan arkadaşlarını neden çocuğum olmuyor diye sıkıntı yapıyor her türlü ise çok kötü hani konu evlat olunca bir tane de olsa hiç de olmaz hep aynı şeyi düşünüyorsun aynı psikolojiye giriyorsun pocos doktorumun dediğine göre bezelye tanesi kadar küçük olduğunu söyledi ama yumurtaların tembel çalışıyormuş femara ve glfor kullanıyorum. Canım

Selamlar güzel hatunlar ben yine ve yeni geldim 😊 sitede bakım olunca ve ben de 13 ocaktan sonra aktif olunca üyelik vs gitmiş, ancak düzeltebildiler 🥴 bat a az kalmışkenalt kasık ağrım devam ediyor benim, siz ne alemdesiniz??

2.5 senedir bekliyordum mucizemi sonunda annesine cee dedi 🤗🤗 13 aralik yumurtlamaydi 15aralik çatlama
Sdce yumurtlama gunu ve iki gun oncesindeki gunleri degrlendirmiştim💕Özeldende konuşmustuk kuzum hatta kizini filan atmistin fotosunu Rabbim guzel kizina bide minnak kardes nasip etsin inşallh💕🌸
Yaaa resmen Rabbim ol deyımce oluyor resmen catlamadaj günler oncekı ılskıyle olmus. Cok sabırla bekledinn evet smdı hatırladm daha detayla. Kıyamamm yaaa heyecanını yerimmm. Alllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn . Kızım ıcın de dua et hep kardesmmolsun diyor. Ayrı bir dua isterız😍💓🤪

Alttan baktırmayada çok korkuyorum
İnan hiç korkcak birşey yok cnm hiç bişey hissetmiyorsun yani o cihazın hepsini gecirmiyorlar ilişkiye girrerken emin ol daha cok acıyor ama bunu yenmen lazm hamile kalsan cok zorlanırsın yoksa

Back
X