2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bir de biliyorsunuzdur ama yine de diyim demir için çay ve kahveyi fazla içmeyin, çay ve kahve demir eksikliğine sebep olan bir içecek

Kızlar dün çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyon testine başladım böyle

Eklentiler

• 17384905413182171851065512588747.webp
    17384905413182171851065512588747.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 29
Bir de biliyorsunuzdur ama yine de diyim demir için çay ve kahveyi fazla içmeyin, çay ve kahve demir eksikliğine sebep olan bir içecek
Ay işte o bende cok var kahve ve sigara malesef🤦 nasıl azaltacagım blmiyorum belkide o engel oluyor diycem ama arkdasım benden. Tiryaki kocasıda kendide öyle 2.cocuk için sadece bir defa korunmadı hemen aynı ay hamile kaldı bazen bende acaba bu yuzdenmi olmyor diyorum ama daha yenide deniyoruz olmaması normal diyorum bir yandan

Ay işte o bende cok var kahve ve sigara malesef🤦 nasıl azaltacagım blmiyorum belkide o engel oluyor diycem ama arkdasım benden. Tiryaki kocasıda kendide öyle 2.cocuk için sadece bir defa korunmadı hemen aynı ay hamile kaldı bazen bende acaba bu yuzdenmi olmyor diyorum ama daha yenide deniyoruz olmaması normal diyorum bir yandan
Nasip işi işte vakti var hepsinin..bazı bünyeleri etkilemezken bazılarını çok etkiliyor. Bir de vicdan azabı olmasın belki bıraksaydım azaltsaydım şöyle olurdu demektense ben elimden geleni yaptım demek daha güzel olur 😇🥰

Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı :(

Bende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dedi

Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı :(

Bende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dedi

7 gün varken hamilelik testi mi pozitif çıktı ?

kızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?
IMG_1303.webp

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@Elo239
aralık
5
Ocak
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
➕
@zeyyy12315 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@nakum16
Aralık
14
Ocak
@papatyamm1313 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
@asiliris13
Aralık
15
Ocak
@Evanora19
aralık
15 Ocak
@nurtenggggg17
Aralık
16
Ocak
@nursell457
Aralık
15
Ocak
30 Aralık Aşılama 💉
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
@birciftbebekcorabi15
Aralık
16
Ocak
@huzurlu1i20
Aralık
17
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
@kelebek-320
Aralık
18
Ocak
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@lokumnazli22
Aralık
20
Ocak
6 Ocak 🥚
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@NihaliMercimek29
Aralık
21
Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@teacherofchemistry26 Aralık22
Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@Sillage9228
Aralık
24
Ocak
@parla121227
Aralık
24
Ocak
@Ozerrrr26 Aralık25
ocak
@sultan 212129 Aralık26
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@Belina27
Aralık
26
Ocak
eva0108 eva0108 31 Aralık27
Ocak
13 Ocak 🥚
@abababba28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
@eylulesma30 Aralık31
Ocak
13
Ocak🥚
@soGuk nevale27
Aralık
31
Ocak
@krg129
Aralım
31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
Y yesilelma13 3
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@derindenizmavisi4 Ocak4 Şubat
@rozatulip3
Ocak
4
Şubat
20 Ocak 🥚
Lucky_16 Lucky_16 14
Ocak
10
Şubat
@freewoman19 Ocak12 Şubat
@kugukusu13 Ocak13 Şubat
Merhaba kızlar 🌸Güzel haberler bekleyen herkesin en kısa sürede alması dileğiyle😊 Benim Sat 15 Ocak Bat 13 Şubat Lucky_16 Lucky_16

kızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?Eki Görüntüle 3537960
Gebelik testinden anlayan yok mu kızlar ya 🥲

Canim farkli bir agri kesici kullansan ? Riske atma.
Gerci gebelik planlarken de paril dışında ilac onermiyorlar. Olmadi 1 ay ertele bebis meselesini
Parol gelip kulağıma fısıldıyor gibi sadece hiç etki etmiyor 🥹 bu hafta yaptırmayı düşünüyorum dişimi dediğiniz gibi ertelicem sanırım zaten korunmasam bile böyle nasıl olacak bilmiyorum antibiyotik tek başına döngüyü de uzatıyor

kızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?Eki Görüntüle 3537960
Ben bise göremedim canım antibiyotik falan kullandiysan onlar da gecikme yaptiriyo

Back
X