- 3 Ağustos 2020
- 426
- 282
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay işte o bende cok var kahve ve sigara malesefBir de biliyorsunuzdur ama yine de diyim demir için çay ve kahveyi fazla içmeyin, çay ve kahve demir eksikliğine sebep olan bir içecek
Çatlamış hadi inşallah güzel haber alın buayKızlar dün çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyon testine başladım böyle
Nasip işi işte vakti var hepsinin..bazı bünyeleri etkilemezken bazılarını çok etkiliyor. Bir de vicdan azabı olmasın belki bıraksaydım azaltsaydım şöyle olurdu demektense ben elimden geleni yaptım demek daha güzel olurAy işte o bende cok var kahve ve sigara malesefnasıl azaltacagım blmiyorum belkide o engel oluyor diycem ama arkdasım benden. Tiryaki kocasıda kendide öyle 2.cocuk için sadece bir defa korunmadı hemen aynı ay hamile kaldı bazen bende acaba bu yuzdenmi olmyor diyorum ama daha yenide deniyoruz olmaması normal diyorum bir yandan
Amin canım inşallah sağda 20 solda 18 mm dedi doktor dün muayeneye gittim iğneyi bugün yapacaktım çok güzel büyümüş iğneyi bugün yapalım dedim dün yaptım bugün dahil 3 gün değerlendir dedi bir haftada gün aşırıÇatlamış hadi inşallah güzel haber alın buay![]()
Beta kaç çıktı ne zaman kan verdiniz aynı zamanlarBende hamileyimm
Sat 29 Aralık
Bat 25 Ocak
Yumurtlama 13 Ocak
Bende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dediAy işte o bende cok var kahve ve sigara malesefnasıl azaltacagım blmiyorum belkide o engel oluyor diycem ama arkdasım benden. Tiryaki kocasıda kendide öyle 2.cocuk için sadece bir defa korunmadı hemen aynı ay hamile kaldı bazen bende acaba bu yuzdenmi olmyor diyorum ama daha yenide deniyoruz olmaması normal diyorum bir yandan
Bende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dediAy işte o bende cok var kahve ve sigara malesefnasıl azaltacagım blmiyorum belkide o engel oluyor diycem ama arkdasım benden. Tiryaki kocasıda kendide öyle 2.cocuk için sadece bir defa korunmadı hemen aynı ay hamile kaldı bazen bende acaba bu yuzdenmi olmyor diyorum ama daha yenide deniyoruz olmaması normal diyorum bir yandan
7 gün varken hamilelik testi mi pozitif çıktı ?Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı![]()
Ewet canım özele gidiyorum iki ay olcakYumurta takibi yaptıran kızlar, özel hastanede mi yaptiriyorsunuz ?
Merhaba kızlarKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@zeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
Ocak@nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
Ocak@minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@lokumnazli 22
Aralık20
Ocak6 Ocak @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @NihaliMercimek 29
Aralık21
Ocak@aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocakeva0108
31 Aralık 27
Ocak13 Ocak @abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak13
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@krg1 29
Aralım31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat Y yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@derindenizmavisi 4 Ocak 4 Şubat @rozatulip 3
Ocak4
Şubat20 Ocak Lucky_16
14
Ocak10
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat @kugukusu 13 Ocak 13 Şubat
Gebelik testinden anlayan yok mu kızlar yakızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?Eki Görüntüle 3537960
Parol gelip kulağıma fısıldıyor gibi sadece hiç etki etmiyorCanim farkli bir agri kesici kullansan ? Riske atma.
Gerci gebelik planlarken de paril dışında ilac onermiyorlar. Olmadi 1 ay ertele bebis meselesini
Ben bise göremedim canım antibiyotik falan kullandiysan onlar da gecikme yaptiriyokızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?Eki Görüntüle 3537960
Saol canımBen bise göremedim canım antibiyotik falan kullandiysan onlar da gecikme yaptiriyo