- 5 Kasım 2024
- 211
- 96
- 13
- 31
Evet cok silik bir çizgi cıkmıştı testimde7 gün varken hamilelik testi mi pozitif çıktı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok silik bir çizgi cıkmıştı testimde7 gün varken hamilelik testi mi pozitif çıktı ?
regl günümden 1 gün sonra 26 ocak 287 2 gün sonra 625Beta kaç çıktı ne zaman kan verdiniz aynı zamanlar
Bence negatif. Hiç çizgi göremedim. Doktora bi gitseniz doğum sonrası dğzensizlik çok oluyor ama 18 ay geçmiş artık düzen olması lazım..Gebelik testinden anlayan yok mu kızlar ya![]()
Benim 12.9 çıktı niye duşuk bilmiyom inşallah yükselmiştir 27 ocak kan verdim en sonregl günümden 1 gün sonra 26 ocak 287 2 gün sonra 625
Canım geç döllenme olmuştur benim ilk hamileligimde 17 çıkmıştı regl günüm hiç endişelenme betani takip etBenim 12.9 çıktı niye duşuk bilmiyom inşallah yükselmiştir 27 ocak kan verdim en son
Evet gideceğim artıkBence negatif. Hiç çizgi göremedim. Doktora bi gitseniz doğum sonrası dğzensizlik çok oluyor ama 18 ay geçmiş artık düzen olması lazım..
Öyle tabi hayırlısı olsun rabbim verdikten sonra hersey bahaneNasip işi işte vakti var hepsinin..bazı bünyeleri etkilemezken bazılarını çok etkiliyor. Bir de vicdan azabı olmasın belki bıraksaydım azaltsaydım şöyle olurdu demektense ben elimden geleni yaptım demek daha güzel olur![]()
Hayırlısı olsun cnm vakti geldiyse olur inşallahAmin canım inşallah sağda 20 solda 18 mm dedi doktor dün muayeneye gittim iğneyi bugün yapacaktım çok güzel büyümüş iğneyi bugün yapalım dedim dün yaptım bugün dahil 3 gün değerlendir dedi bir haftada gün aşırı
Benim sadece göğüslerim acıyor dokunamıyorum dolgunluk hissi de var, başka da birşey kalmadı bende de..hiçbir belirti yok adet olcam galiba diye düşünmeye başladım ben deVarbihaller canım bugün nasılsın? Sanki benim belirtilerim geçti gibi ya. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Acaba içsel olarak öyle bir his geliyor mu?
![]()
Bende günde 3 kere türk kahvesi 5 6 tane sigara neskafe hiç içmem ama oğlumda test yaptıgım Gün kahveyide sigarayıda hiç içmedim emzirme döneminde hiç içmedim 2 yıl sonra tekrsr başladım yine hamile kalırsam yine içmem banada bırakma bahanesi olurBende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dedi
Hemen bozmayalım moralleri yine de daha bat a var kırmızıları görmeden moral bozmak yok. Benim ilk hamileliğimde sadece çok fazla beyaz akıntı gelmişti bir de kalça kemiklerim ağrımıştı pelvis ağrısı deniyor sanırım. Onun dışında hiçbir şeyim yoktu, istiyoruz diye test yapmıştımVarbihaller canım bugün nasılsın? Sanki benim belirtilerim geçti gibi ya. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Acaba içsel olarak öyle bir his geliyor mu?
![]()
Çizgi cıkmasının yeri cnm kuruma bukızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?Eki Görüntüle 3537960
İşte hesaplamayınca bana çok gün geçti gibi geldiVarbihaller canim benim senin bat catlamadan sonra degişti cok erken yapmissin testi. Bat artik 9 şubat. Çatlamadan sonra 14 gün eklemen gerekiyor o zaman bat oluyor.
Hafif gölge var sanki. Bata kaç gün var?Merhaba kızlar testime bakar mısınız prodoctoe marka
3 gün var çatlatma iğnesinin 15.günü 13 be 14.günler negatiftiHafif gölge var sanki. Bata kaç gün var?