2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben ovulasyon testini savunmuyorum uzun vadede sadece geçen ay evimde misafir vardı uzun süreli kayınvalidemler geldi diye aldım eczaneden 5'li 3 günde yumurtlamayı gördüm pik öncesini ertesi gün de pik ertesi gün çatlama bu ayda 2 tane kaldı diye yaptım çöpe gitmesin diye. Tam da tahmin ettiğim gibi 6 yıldır bacak ağrım uyusukluk Batmam akıntı başlayınca pik oluyor meme ucu hassasiyeti olduğu gibi de yumurtam çatlıyor testle onayladım eğer düzenliysen yumurt lama testine hiç gerek yok bence. 🥰 Yani bence o eve misafir geldiğinde ya da ne bileyim tatil planlamalarında önemli tabii ki düzensizler her zaman kullansın 🌺
Ben de hiç kullanmadım ama pcoslular için gerekli olabilir diye düşünüyorum. Eğer birkaç ay daha hamile kalmazsam deneyeceğim

Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı :(
Benim de yarın regl günüm takvime göre. Şişkinlik ve beyaz akıntı devam ediyor. Kasık ve bel ağrım azaldı. Meme ucu hassasiyeti arttı bi de. En son cuma günü test yapmıştım. Yarın tekrar yapacağım canım. Sen ne zaman yaparsın tekrar

Canim asilama falan surecinde de mesela yapiliyor bu tedavi ne kadr herseyin sorunsuz da olsa. Bir tedavi surecine girmek istersen bu sekilde ilerliyor
Hayırlısı ya suanda istedese yapmam öyle bişey cok erken çünkü 3.deneme daha öncelik normal yumurtlama günü takibini soracağım buaydanda cok ümitli degilim hastalık filan bagsıklıgım baya düşmüştür oyuzden bu ayı hemen hızlıca gecmek istiyorum

Benim de yarın regl günüm takvime göre. Şişkinlik ve beyaz akıntı devam ediyor. Kasık ve bel ağrım azaldı. Meme ucu hassasiyeti arttı bi de. En son cuma günü test yapmıştım. Yarın tekrar yapacağım canım. Sen ne zaman yaparsın tekrar
Bende reglim geciksin 1-2 gün sonra yapacağım son kez artık varsa vardır :(

Hahshss😄 hadi bakalim enerji yükleyin kendinize bol boool😍 ah kardesim ah her asamasi ayri zor. Regl oluyoruz zor,yumurta büyüyor birliktelik sürekli olacak zor. Sonra bide bekleme sureci var ki o hepsinden zoorr. Allahım kolaylik versin hepimize de bir an evvel hamiş oldugumuzu öğrenelim 🥰🙏
Ay canım o kadar haklısın ki inşallah rabbim şu zorluklarda kolaylıkla nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🙏🏻🥰

En güzeli bu gerçekten ben de artık 0 beklenti. Hayatımın merkezi yapmıştım bir ara. Şimdi olmasa da olur modundayım kesin böyle dusundugum ve hıssettigm ıcın olur🙈😂
Bir sitede okumuştum "hamilelik düşüncesini beynimden çıkardığımda bir baktım google da hamileliği düşünmediğinde gebe kalınırmı diye arıyormuşum" 😂

Back
X