- 1 Şubat 2025
- 147
- 60
- 13
- 32
Adet oldunuz mu siz ? Zaten pek umudum yok 15 mm yumurtaya çatlatma iğnesi yaptıkBende geçen ay iğne vuruldum sürekli kasık ağrısı göğüs ağrısı vardı ama hepsi iğnenin etkisiydi inşallah seninki gebeliktendir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldunuz mu siz ? Zaten pek umudum yok 15 mm yumurtaya çatlatma iğnesi yaptıkBende geçen ay iğne vuruldum sürekli kasık ağrısı göğüs ağrısı vardı ama hepsi iğnenin etkisiydi inşallah seninki gebeliktendir![]()
Evet maalesef yumurtam anca o kadar büyütüldü iğnelerle çok iyi bir ilaç kullandım açıkçası menapur 75 kullandım belki dıymuşsunuzdur bir flakonu 1027 tl ben tam 26 tane flakon aldım ve üstünede ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Adetimin 3. Günü başladık taa 14. Gününe kadar kullandım 15 mm yumurtam oluşunca doktorumda söyledi çok istediğim boyutta değil ama yinede çatlatma iğnesi ve ilişki günleri saatleri verdi. Bir umut bekliyoruz açıkcası ama işte içimde tuhaf duygularla doluyumIgnenin böyle etkileri olur normal canim. Bunlar zaten gebelik belirtisi ve ignede gebelik hormonu var bu nedenle oluyor bu saydiklarin. Ama birkac gune etkiler gider o zaman belli olur sonucum. Hangi ilaci kullandin yumurta büyütürken. 15 mm biraz küçük bir yumurta olmus evet
Geçen ay olmadı bu ayda doktorum gerek duymadı çatlatma iğnesine yumurtaların çatlamak üzere dedi daha regl olmadımAdet oldunuz mu siz ? Zaten pek umudum yok 15 mm yumurtaya çatlatma iğnesi yaptık![]()
Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah 15 mm yumurtanız döllenmiştirEvet maalesef yumurtam anca o kadar büyütüldü iğnelerle çok iyi bir ilaç kullandım açıkçası menapur 75 kullandım belki dıymuşsunuzdur bir flakonu 1027 tl ben tam 26 tane flakon aldım ve üstünede ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Adetimin 3. Günü başladık taa 14. Gününe kadar kullandım 15 mm yumurtam oluşunca doktorumda söyledi çok istediğim boyutta değil ama yinede çatlatma iğnesi ve ilişki günleri saatleri verdi. Bir umut bekliyoruz açıkcası ama işte içimde tuhaf duygularla doluyum
Cumartesi öğlen 12.00 da 15 mm dedi. Pazar akşamınada ovitrelle çatlatma iğnesi yapın dedi.Geçen ay olmadı bu ayda doktorum gerek duymadı çatlatma iğnesine yumurtaların çatlamak üzere dedi daha regl olmadımhemen aynı günmü iğne vuruldunuz
İnşallah sizinde bu ay güzel sonuçlarınız olur beklentileriniz çiçek açarGeçen ay olmadı bu ayda doktorum gerek duymadı çatlatma iğnesine yumurtaların çatlamak üzere dedi daha regl olmadımhemen aynı günmü iğne vuruldunuz
Bence pazar gününe kadar 1 mm de olsa büyümüştür hatta 2mm bile büyümüş olabilir zaten doktor o yüzden pazar demiş 17 mm yumurtası olan kuzenimin yumurtası tutmuştu ilk denemede hattaCumartesi öğlen 12.00 da 15 mm dedi. Pazar akşamınada ovitrelle çatlatma iğnesi yapın dedi.![]()
Amin inşallah burda isteyen herkesin olur inşallahİnşallah sizinde bu ay güzel sonuçlarınız olur beklentileriniz çiçek açar![]()
Bence pazar gününe kadar 1 mm de olsa büyümüştür hatta 2mm bile büyümüş olabilir zaten doktor o yüzden pazar demiş 17 mm yumurtası olan kuzenimin yumurtası tutmuştu ilk denemede hatta
Hatta iğne bile kullanmamıştıBence pazar gününe kadar 1 mm de olsa büyümüştür hatta 2mm bile büyümüş olabilir zaten doktor o yüzden pazar demiş 17 mm yumurtası olan kuzenimin yumurtası tutmuştu ilk denemede hatta
İnşallahBence pazar gününe kadar 1 mm de olsa büyümüştür hatta 2mm bile büyümüş olabilir zaten doktor o yüzden pazar demiş 17 mm yumurtası olan kuzenimin yumurtası tutmuştu ilk denemede hatta
İnşallah burayada yazarsın sonucuİnşallahrabbim nasip etsin
kendimi hep teselli ediyorum bakalım yarın iğnenin 8. Günü olurda tutarsa en azından bir umut ışığı olurum belki buradakilere küçük yumurtamla
![]()
Yok cnm daha adetin 4.günü bugün ki zaten bu ay takip etmiycem gün aşırı ilişkiyle bakmadan gecicem bu ayı zaten bagısıklıgımda düşmüştür baya bu ayı es geciyorum Mart'ta doktoruma gidecgim tekrarAyyy kızlar hiç takip edemedim ya @eylulesma kan verdin mieva0108 canım sen ye yaptın takip ediyor musun yumurtlamayı
Güzel haberler alırsıb inşallahYok cnm daha adetin 4.günü bugün ki zaten bu ay takip etmiycem gün aşırı ilişkiyle bakmadan gecicem bu ayı zaten bagısıklıgımda düşmüştür baya bu ayı es geciyorum Mart'ta doktoruma gidecgim tekrar
Silik çıkmış gibi ben gördüm. Bir kan ver istersenSelam kizlar benim testimede bakarmisiniz rica etsem. Bugun bat gunumdu test markasi predictor early
Ben de gördüm var gibiSelam kizlar benim testimede bakarmisiniz rica etsem. Bugun bat gunumdu test markasi predictor early
Ben göremedim çizgi kuzum benimde bugun regli günüm eğer olmazsam 1-2 gün içerisinde yapcağım tekrar ama bugunde negatif gördümKızlar dayanamadım test yaptım 3 saat falan tutabildim idrarımı. Takvime göre bugün regl günüm lütfen bakar mısınızEvanora Y yesilelma13 I Ilknur0310 ve diğer kızlar
Çıplak gözle bakınca çok çok silik görüyorum ben bi de telefonun ışığını açıp baksanaBen göremedim çizgi kuzum benimde bugun regli günüm eğer olmazsam 1-2 gün içerisinde yapcağım tekrar ama bugunde negatif gördüm![]()