- 28 Eylül 2024
- 1.130
- 514
- 38
- 26
Folid plus önerdi doktorumKızlar folio asit ne kullanıyorsunuz , bana doktor folbisol onermisti siz kullanıyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folid plus önerdi doktorumKızlar folio asit ne kullanıyorsunuz , bana doktor folbisol onermisti siz kullanıyor musunuz ?
Çok ince bir çizgi var evetKızlar bat bugün test awox marka sizce var mı gebelik???
Ay maşallah çok güzel çıkmışEvet canım kan testi de verdim dün 356 çıktı![]()
Teşekkür ederim siz de kan verin bence sizde de vardır awox yalancı pozitif çıkarmazAy maşallah çok güzel çıkmış![]()
İnşallah vardır canım sen testi kaç saatlik idrarınla yapmıştın dikkat etmiş miydin bi de duruyorsa kurumuş haline de bakabilir miyim kapaksızTeşekkür ederim siz de kan verin bence sizde de vardır awox yalancı pozitif çıkarmaz
takvite hap kullanıyorum canım. Eşim de arı sütü kullanıyor. Devlette aşılama ve tüp süreci nasıl oluyor canım ben hiç bilmiyorum ya. Direk aşılama istiyorum deyip gidebiliyor musun doktora?? Tüm devlet hastaneleri yapabiliyor mu aşılama?Canim beniiiim.. inşallah Allahım heveslerimizi hayallerimizi yaşamayı nasip etsin bizlere de![]()
seni cok iyi anliyorum ben.. olacaktir canim insallah bunca bekleten Allahım elbet bir gun de güldürecek mutluluktan aglatacaktir umudunu yitirme..
Esine de kendine de takviyeler al kullanmiyorsan. Faydasi olur. Birde bilmem duydun mu gynoseed jel var. Bi arastir aklina yatarsa al bi denemis olursun. Bende aldim. Insallah etkisi katkisi olur.
Canim aşılama devlette mantikli oluyor. Eger gitme sansin varsa gidip devlette aşılama yaptirabilirsin. Hem belli bir sayi asilamadan sonra raporlu daha uyguna tüp bebek yaptiriliyor devlette.
Canım küçük resimde bile belli bir gölge var gibi.Dünkü testimin kurumuş hali canım baksana sadece ben miii görüyorum test mi bozuk çıkması gereken yerde mi değil
Folidoce kullanıyorum ben canım.Kızlar folio asit ne kullanıyorsunuz , bana doktor folbisol onermisti siz kullanıyor musunuz ?
Buralardayım da site sapıttı bir ara yine güncelleme geldi bende grubu kaybettimAy inşallah canim benimm. Nerelerdeydin yoktunn.
Saglikla kavusalim bebislerimize inşallah
Evet yaAy benim hep aynıydı ama bir ara sürekli acilde ağrı kesici iğne vuruluyordum son zamanlarda biraz daha iyidisende baya kötü geçirmişsin canim
Buralardayım da site sapıttı bir ara yine güncelleme geldi bende grubu kaybettim yeni buldumAy inşallah canim benimm. Nerelerdeydin yoktunn.
Oy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar daen kisa zamanda yanınızdayım
aldim kabul ettim Allahımmm
Sen kontrole gittin mi son durumun ne can
İnşallah kavuşuruz bebişlerimiye içime ikiz olacak benimki öyle doğuyorAy inşallah canim benimm. Nerelerdeydin yoktunn.
İnşallah kavuşuruz bebişlerimiye içime ikiz olacak benimki öyle doğuyorAy inşallah canim benimm. Nerelerdeydin yoktunn.
1 saatlik anca vardır zaten çık sık idrara çıkıyordum öğle arası yemeğinden sonra test aldım yaptım hemen çıktı şuanki halini ekliyorumİnşallah vardır canım sen testi kaç saatlik idrarınla yapmıştın dikkat etmiş miydin bi de duruyorsa kurumuş haline de bakabilir miyim kapaksız
Oy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar daen kisa zamanda yanınızdayım
Sen kontrole gittin mi son durumun ne can
Canim ben cuma gunu gidicem Allah izin verirse kese görmeye persembe gunu kan vercem saglik ocaginda artiş varmi diye 1.beta 190 cikti ikinci beta 508 persembe gunu binden fazla cikarsa gorunur muhtemelenOy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar daen kisa zamanda yanınızdayım
Sen kontrole gittin mi son durumun ne canim
Ben burdayim anne diyo1 saatlik anca vardır zaten çık sık idrara çıkıyordum öğle arası yemeğinden sonra test aldım yaptım hemen çıktı şuanki halini ekliyorum
Kanı testinle aynı gün mü vermiştin1 saatlik anca vardır zaten çık sık idrara çıkıyordum öğle arası yemeğinden sonra test aldım yaptım hemen çıktı şuanki halini ekliyorum
YaaaaBen burdayim anne diyo![]()
Evet öğlen bu saatlerde test yaptım akşam 8 de kan verdimKanı testinle aynı gün mü vermiştin
Benim dün yaptığım testin kurumuş hali de bu gölge çizgi senin pozitif çizginin olduğu yerde çıkmamış mı sence de fikir verir misin ne yapsamEvet öğlen bu saatlerde test yaptım akşam 8 de kan verdim