2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İlk aylarda olmuyormuş canım sormuştum. Doktor izin verirse ancak gidebiliyormuşsun. Devam edeceğim ama öğrenene kadar
Canım ben gideceğim eğitmen sana dedim ya hani fizyoterapist 0 sakınca dedi. Hiç endişelenme ağırlık kaldırmıyorsun sonuçta gebelik planlayanlara göre ona özel hareketler de var

Kızlar elimde kalan son testi yaptım en azından testler bitsin de kurtulayım bu şekilde çıktı 3. Dakikada falan çektim

Eklentiler

• IMG_20250205_153057.webp
    IMG_20250205_153057.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar elimde kalan son testi yaptım en azından testler bitsin de kurtulayım bu şekilde çıktı 3. Dakikada falan çektim
Bu diğerlerine göre inanılmaz pozitif Ben buradayım diyor ki diğerlerini bile gördüm ben silik çizgi görme ustasıyımdır 🥳🤣 ya inanılmaz heveslendim Ben de yarın sabah 6 gün kalmış oluyor yapsam mı acaba

Benim karnimin alt kismi cok aciyordu arada krapm griyordu kuzum bide şiskinlik coktu ne yesem siginamiyordm
Canim benim normal regl donemi gibi kasık ağrısı var. Heralde benim olmadi gibi geliyor 😐😐
Hafif pembemsi akıntı var hala.

Bu diğerlerine göre inanılmaz pozitif Ben buradayım diyor ki diğerlerini bile gördüm ben silik çizgi görme ustasıyımdır 🥳🤣 ya inanılmaz heveslendim Ben de yarın sabah 6 gün kalmış oluyor yapsam mı acaba
Elinde fazla testin varsa başlayabilirsin canım inşallah vardır ❤️

Kızlarcım selam bu ay bebiş denemelerine başlayacaktık fakaaat doktorum demirimin eksik olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini ve gebeliği 3 4 ay ertelemem gerektiğini söyledi. mayıs haziran temmuz gebelik planlayanlar topiğine almayı unutmayın beni :KK48:

G gozdezynp canim nasilsin iyimisin adet olabildinmi
Evanora Evanora belin nasil oldu kuzum gecmis olsun biraz daha iyimisin hastaneye gttinmi
eva0108 eva0108 sen napiyosun nasilsin cnm
babylovee babylovee canim umarim gelen giden yoktur kirmizi🤗içimden bi his ekim annelerine geleceksin diyor hadi hayirlisi💜kizlar özleniyorsnz🥰🥰
ay canim benim insallah gelirim ekim annelerine cok istiyorum cokkk🙏🙏
Biraz pembeli akıntı geliyor ama bakalim ne olacak sonuc🤷🏻‍♀️
İnşallah bebegim gelir yaa İnşallah 🙏🙏👶🥲

İlk erken gebelikten başlayıp her gün yapsan yeter 😅
Bana da laboquıck le bakmak gelıyo ıcımden 6kala görenlerde var ya hahaha. Ay ne bileyim onda görüp şüphelenip erken test mi yapsam dedim ama sen kaç gün kala başladın tam olarak avoks

Kızlarcım selam bu ay bebiş denemelerine başlayacaktık fakaaat doktorum demirimin eksik olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini ve gebeliği 3 4 ay ertelemem gerektiğini söyledi. mayıs haziran temmuz gebelik planlayanlar topiğine almayı unutmayın beni :KK48:
Canım bence demir eksikliği yüzünden gebeliği erteleme Yani ben ertelemezdim şahsen Demir ilaçlarını gebelikte de içtiğimiz için Demir ilaçlarını içerken gebeliğe de başlardım geçmiş olsun

Back
X