• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benimde tam belim değildi sola doğruydu kuyruk sokumunun yukarısında doktor kastandır dedi masaj ve sıcak uygulama rahatlatır dedi. İnşallah çabuk geçer canım benim çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım mm resmen aynı yerlermiş benim de sağa doğru hafif pil gerçekten kastandır İnşallah hatta bir yandan içimde diyorum ki acaba hamile kaldığımda bağ dokuları falan mı etkilendi Bu yüzden mi ağrı girdi falan kafamda deli sorular 🤣. Benim için artık gebelik belirtisi yok hep sadık belirtisi hiç umut etmiyorum dediğim an bulduğum belirtiye bak hahah

Mevsimmm nasılsın canım. Bebişi gördünmu
Benimkisi biraz tuhaf canım pazartesi iyi değildim acile gittim staj öğrencisi vardı o muayene etti düşün doktor yok genelde asistan ve stajyer bana bi bebek var dedi sonra yok dedi sonra gene var çünkü kalp atışı var gibi dedi kafam allak bullak oldum.Cumartesi özele gidecem randevu bulamıyorum

Çok teşekkür ederim canım mm resmen aynı yerlermiş benim de sağa doğru hafif pil gerçekten kastandır İnşallah hatta bir yandan içimde diyorum ki acaba hamile kaldığımda bağ dokuları falan mı etkilendi Bu yüzden mi ağrı girdi falan kafamda deli sorular 🤣. Benim için artık gebelik belirtisi yok hep sadık belirtisi hiç umut etmiyorum dediğim an bulduğum belirtiye bak hahah
Canım benim en belirgin iki belirtim vardı ben hep ordan anlıyorum birincisi hissediyorum hamile olduğumu ikincisi göğüslerimden anlıyorum

Benimkisi biraz tuhaf canım pazartesi iyi değildim acile gittim staj öğrencisi vardı o muayene etti düşün doktor yok genelde asistan ve stajyer bana bi bebek var dedi sonra yok dedi sonra gene var çünkü kalp atışı var gibi dedi kafam allak bullak oldum.Cumartesi özele gidecem randevu bulamıyorum
Aaaa cumartesi netleşir. Dr daha iyi bilir. Kalp atışı vardır olmasa var demez ya ne biliyim. Bende pzrts gidicem. Hadi iyi haberler verelim

Kızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir
Canım bence iki gün yapma test emin ol insana çok stres yaptırıyor. Biraz ara ver kendini rahatlat tekrar test yap en azından net bir cevap almış olursun

Aaaa cumartesi netleşir. Dr daha iyi bilir. Kalp atışı vardır olmasa var demez ya ne biliyim. Bende pzrts gidicem. Hadi iyi haberler verelim
İnşallah canım midem çok kötü bulanıyor ayakta duramıyorum ilaçta fayda etmedi

Canım benim en belirgin iki belirtim vardı ben hep ordan anlıyorum birincisi hissediyorum hamile olduğumu ikincisi göğüslerimden anlıyorum
Ya o his bende işlemiyor kızımda da hissettim Ama bu sefer iki kere hissettim olmadı Bir de ne göğüs ağrıları ne akıntılar ne kasıp batmaları neler yaşadığını neler maalesef o yüzden bir belirti yok benim için sadece sol göğsümün meme ucu ağrıyor arada Ama tek göğsün neden bilmiyorum ya da bana öyle geliyor belki de

Yani hiç mi artı mette negatif çıkan Yok ben onu merak ediyorum. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor 🙄🤣
Bende negatif çıkmıştı âdete dört gün kala onunla beraber laboguick de yapmıştım oda negatifti bende yanlış sonuç vermedi âdete 3 gün kala laboguickle gördüm hemen artimeti de denedim onda da gördüm

Ya o his bende işlemiyor kızımda da hissettim Ama bu sefer iki kere hissettim olmadı Bir de ne göğüs ağrıları ne akıntılar ne kasıp batmaları neler yaşadığını neler maalesef o yüzden bir belirti yok benim için sadece sol göğsümün meme ucu ağrıyor arada Ama tek göğsün neden bilmiyorum ya da bana öyle geliyor belki de
İnşallah hepiniz güzel haber alırsınız canım. Mide bulantısı için bir önerin varmı mahvoldum su bile içemiyorum

İnşallah hepiniz güzel haber alırsınız canım. Mide bulantısı için bir önerin varmı mahvoldum su bile içemiyorum
Ya kıyamam canım doktor ilaç vermedi mi bana midem bulanırsa diye metpamid vermişti ama hiç içmedim Çünkü sabahları safra çıkarıp rahatlıyordum eğer çıkaracak gibi olursan çöpü kokla bulaşık makinesine aç kokla Ben resmen istifra etmek için çöp kokluyordum edip rahatlıyordum günümün devamında midem bulanmıyordu

Ya kıyamam canım doktor ilaç vermedi mi bana midem bulanırsa diye metpamid vermişti ama hiç içmedim Çünkü sabahları safra çıkarıp rahatlıyordum eğer çıkaracak gibi olursan çöpü kokla bulaşık makinesine aç kokla Ben resmen istifra etmek için çöp kokluyordum edip rahatlıyordum günümün devamında midem bulanmıyordu
Prilam Dr verdi canım fayda etmiyor ayva leblebi muz yemeye çalışıyorum olmuyor

Prilam Dr verdi canım fayda etmiyor ayva leblebi muz yemeye çalışıyorum olmuyor
Canım o zaman metpamid dene Çünkü metpamid o kadar etkili bir ilaç ki gebelikte de veriliyor ve çocukların bebeklerin de kullandığı şurup versiyonu var mide bulantısının anında kesen bir ilaç eczaneye Danış ya da doktoruna Danış değiştirmek istersen kesinlikle metpamid öneriyorum Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnundu

Aaaa kızz çok üzücü ozaman ben hemen cekılmeyım. Eğer eşime ilaç verirlerse neden vakit kaybedeyim ki boşuna bir ay bir aydır. Tüplerle alakalı çok saçma şeyler geliyor aklıma yani tüplerimiz tıkalı olsa nasıl yumurtluyoruz mesela. Çok garip 🤣
Tüpler kapalı sıkıntılı olursa yumurtlama olur yumurtada gelısır ama gebe kalınamıyor canım.Tüplerın en az bırtanesının acık olması gerekıyor gebe kalmak ıcın

Tüpler kapalı sıkıntılı olursa yumurtlama olur yumurtada gelısır ama gebe kalınamıyor canım.Tüplerın en az bırtanesının acık olması gerekıyor gebe kalmak ıcın
Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim

Oy canim maşallah maşallah saglikla gelsin minigin😍🙏
Hamileligini insan anca kalp atislarini duyunca hissetmeye başlıyor birde bebisin hareketlerini usgde görünce 🥲
Saglikla gelsin canim beniim😍
Amin inşallah aynen usg görünce değişik oluyorsun ya
Oy eski günlere döndüm ya çok güzel eşsiz bir an şükürler olsun canım benim gözünüz aydın YouTube'da bir kanal var Hafta hafta gebelik diye bebek annesiyle konuşuyor görmüşsündür belki ben onu dinledikçe her hafta da ağlıyordum
Teşekkür ederim canım ever arada önüme düşüyor hamd olsun kolay geçiyor zamanım bulantı filan yok
Kızlar elimde kalan son testi yaptım en azından testler bitsin de kurtulayım bu şekilde çıktı 3. Dakikada falan çektim
Bunda var pozitif gözüküyor
Kızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acaba @eva0108 @babylovee Sunsun9 Sunsun9 @Vignette
Canım keşke iptal etmeseydin zaten hemen almıyorlar diye biliyorum gün veriyorlar

Back
X