- 16 Eylül 2024
- 3.352
- 2.100
- 48
Canim benim bir gebelik kaybim oldu. Kürtaj oldum. Kürtajdan sonra henuz bu 2.denemem bu ay yani.Kaçıncı ayınız Ramazan ayı öncesi olsun istiyordum ama nasip olmicak sanirim adetime 5 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim bir gebelik kaybim oldu. Kürtaj oldum. Kürtajdan sonra henuz bu 2.denemem bu ay yani.Kaçıncı ayınız Ramazan ayı öncesi olsun istiyordum ama nasip olmicak sanirim adetime 5 gün var
Canim sevindim herseyin yolunda olmasina. Kendine de yüklenme canim. Herseyin zamani vsr sende biliyorsun. Takviyeyi genel olarak veriyor doktorlar benim esime de vermisti sorun olmasa da veriyor yani.Kızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım![]()
Canim çok üzüldüm yaMerhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım
Ben de ondan kızdım gerekirse bitkisel şeyler yaparız aktardan dedi. Ben avokado yiyeceğim istersen ben de yiyeyim dedi erkeklere faydası olur mu acaba. Keçiboynuzu vesaire ne varsa yemeye hazır ama konu hap olunca işte hem unutuyor hem istikrarlı değil böyle şeyleri sevmiyor ya sinir oldumAynen cnm hayırlısı olsun
Öyle düşünme cnm bence gün aşırı git kaçırma olcagını düşünmüyorum sprem kaliteliyse zaten içerde 2 3 gün kalıyor plan programla olcak iş değil bence rabbim ol dedikten sonra istemesekte olur benm bir arkadaşım var eşi 2.ci çocuğu çok istiyordu ama arkadaşım istemiyordu eşine 1 defa deneyelim olursa olur olmazsa bekliycez 2 yıl demiş adetten hemen sonra 1 defa iliski olmuş hemen beklemeden kalkmış yıkanmış tutmasın diye vajina içine kdar bide yıkamış düşün sonra 1 ay tatile çıktılar şehir şehir gezdiler dağ tepe dolaştilar sonra tatil bitti döndü koku hassasiyeti yaşayınca acabami demiş sonra test yapmış ve pozitif şimdi 1.5 yaşında oglu
Çok güzel cnm sevindim sprem dahada kaliteli olsun diye vermiştir takviyesi cnm kendine yüklenme sende git bakalım kontrole filmini çektir ona göre düşünürsün
Keşke kullnsaydi yinede belki daha iyi olacakti
Böyle hikayeler insana umut veriyor tabiki ama bir yandan da umut kırıyor. Bak nerelerine varana kadar yikamis ben saatlerce kalkmiyorum yerimden dikkat ediyorum falan filan. nasip iste herseyin zamani var elimden birsey gelmiyor.Aynen cnm hayırlısı olsun
Öyle düşünme cnm bence gün aşırı git kaçırma olcagını düşünmüyorum sprem kaliteliyse zaten içerde 2 3 gün kalıyor plan programla olcak iş değil bence rabbim ol dedikten sonra istemesekte olur benm bir arkadaşım var eşi 2.ci çocuğu çok istiyordu ama arkadaşım istemiyordu eşine 1 defa deneyelim olursa olur olmazsa bekliycez 2 yıl demiş adetten hemen sonra 1 defa iliski olmuş hemen beklemeden kalkmış yıkanmış tutmasın diye vajina içine kdar bide yıkamış düşün sonra 1 ay tatile çıktılar şehir şehir gezdiler dağ tepe dolaştilar sonra tatil bitti döndü koku hassasiyeti yaşayınca acabami demiş sonra test yapmış ve pozitif şimdi 1.5 yaşında oglu
Çok güzel cnm sevindim sprem dahada kaliteli olsun diye vermiştir takviyesi cnm kendine yüklenme sende git bakalım kontrole filmini çektir ona göre düşünürsün
Keşke kullnsaydi yinede belki daha iyi olacakti
Yeni oldu canm yumurtlama 4 gün geçti tahminimceCanım benim yumurtlamada göğüs uçlarım çok acır onun dışında gebelik belirtisi olarak birkaç gün kala acayanlar biliyorum benim arada acıdı ama hemen geçmişti kaç günün var
Sen ne için kullanmak istiyorsun canimPeki gecikince mi içilmeli yoksa her güm düzenli mi içilmeli
Haklısın canm bende bu ay saldım ovulasyon fln takip etmedim gelişi güzel oldu istek oldukça bakalım hayırlısı böyle daha rahatım onu anladımBazen oluyor işte canm bazen bende çok sancılı oluyor göğüslerim bazen sadece sızı gibi bazense elleyince fsrk ediyor acısı vala bende bu ay geç gelince acaba catlamadimi g
Diye düşünüyordum dün sabah baktım gelmiş benm akintida düzenli geliyor hemen anlaşıyor oyuzden adetten sonra kaygan geliyor sonra ıslak olyor en son uzayan geliyor sonra haffleyip normale dönüyor çok az şeffaf geliyor oda pecetye sildikce okadar adet yaklasınca yine ıslaklık başlıyor ve adet deliyor bende bu şekilde ilerliyor cnm vala bu ay gelişi güzel değerlendirmiş olduk bakalım hatta dün istemedik diye yapmadij ilişki bugün istedik bugün oldu hep öyle ilerledi yani hayırlısı olsun inşallah![]()
vakti geldiyse olur
Haklısın canım öylesi daha hayırlı olması gereken oda biz acele ediyoruzAslında belirti olarak adet sancısı çekiyorum ara sıra vuruyor ve de çok halsizim. Yine negatif görmemek için evet gecikmeyi beklicem@mmatmazellll
Altı ay olacak hemen hemen ovülasyon kullanıyordum onu da bıraktım gelişigüzel ilişki yaşıyoruz istek oldukça yaniKaçıncı ayınız Ramazan ayı öncesi olsun istiyordum ama nasip olmicak sanirim adetime 5 gün var
Arada bir bana da batmalar oluyor kasıklarım da diyorum ki kendine gel bunlar belirti değil sonra daha zor oluyorAslında belirti olarak adet sancısı çekiyorum ara sıra vuruyor ve de çok halsizim. Yine negatif görmemek için evet gecikmeyi beklicem@mmatmazellll
Peki gecikince mi içilmeli yoksa her güm düzenli mi içilmeli
İnşallah amin amin aminYarın test yapmayı düşünüyorum nolur dua et hayırlısıyla pozitif çıksın![]()
Aynen canım ya inşallah dış değildir iyice korktum zaten yarın baska bi doktora gözükcem cihazlardan belki gözükür diye ümit ediyorum çok sağol canım herşeyin hayırlısı napalımCanim çok üzüldüm ya
Insallah dış gebelik degildir. Yeniden kan degerine baktir düşerse gebelik kendiliginden sonlanacak demektir belki.
Ilac veriyorlar boyle durumlarda düşmesi için. Sağlıksız bir gebelik olacakmis demek ki.. seni iyi anliyorum canını sikmamaya calis canım. Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi bilirim o hisleri...
Kuzum bizim bir akraba başı ağrıyor diye kan testi verdi hamileydi. Benim de bu gün bat hâlâ olmadım sarımtırak akıntım oluyor. 3 testim de pozitif çıktı benim. Benimde ilişkim çatlamadan 1 gün önce oldu. Demem o ki umut hep var bazen olur bazen olmaz.Ayyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınızkimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu inan var mı yok mu demekten. Bir diyorum ya varsa sonra aman yoktur saçmalama diyorum. Çünkü en son ilişki takvime göre yumurtlamadan 1 gün önce oldu olmaz diyorum
Devlete gittiysen canım onların ultrason cihazları kötü oluyor ondan görememiş olabilirr. Özele gidebilirsen bi de oraya git bakalım da fikir almak en iyisi umarım sağlıklı sıhhatli seninledir.Aynen canım ya inşallah dış değildir iyice korktum zaten yarın baska bi doktora gözükcem cihazlardan belki gözükür diye ümit ediyorum çok sağol canım herşeyin hayırlısı napalım![]()
Ayyy ağzın bal yesin emiiiiKuzum bizim bir akraba başı ağrıyor diye kan testi verdi hamileydi. Benim de bu gün bat hâlâ olmadım sarımtırak akıntım oluyor. 3 testim de pozitif çıktı benim. Benimde ilişkim çatlamadan 1 gün önce oldu. Demem o ki umut hep var bazen olur bazen olmaz.
Gitmiş 1 tane kaset test almış gelmiş sinir oldumÖyle dusunme ya gecikmiş reglin bence var :)
Oluşmamıştır canım sen gebesin bence test yapsaydin bı hayırlısıylaAyyy ağzın bal yesin emiiiiama ben takvime göre yumurtlamadan önceki son 3 günü aralıksız değerlendirdim testle takip etmedim ondan korkuyorum.. Belki kist oluştu diyorum umutlanmamak için
Gitmiş 1 tane kaset test almış gelmiş sinir oldum![]()