- 31 Ocak 2025
- 715
- 199
- 18
- 25
Markasi days doktor veya artimed değildir umarimZaten gecikmen var canim kasette de çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markasi days doktor veya artimed değildir umarimZaten gecikmen var canim kasette de çıkar![]()
Kız yap artık şu testi merak ettikGitmiş 1 tane kaset test almış gelmiş sinir oldum![]()
Kan vermismiyfin sen canımKuzum bizim bir akraba başı ağrıyor diye kan testi verdi hamileydi. Benim de bu gün bat hâlâ olmadım sarımtırak akıntım oluyor. 3 testim de pozitif çıktı benim. Benimde ilişkim çatlamadan 1 gün önce oldu. Demem o ki umut hep var bazen olur bazen olmaz.
Aşkım gecikmen var zaten kaset testte de çıkabilir. Geçmiş olsun bu arada canım.Gitmiş 1 tane kaset test almış gelmiş sinir oldum![]()
Yok vermedim daha bat bu gün zaten geçmesini bekledim.Kan vermismiyfin sen canım![]()
3 test de pozitif yaa sen hemen ver benceeYok vermedim daha bat bu gün zaten geçmesini bekledim.![]()
Bence idrarı gelmedi genelde öyle oluyor heyecandan gidiyor ya
1 su bardağı suyu kaynatıp 1 tatlı kaşığı koyuyorum altını kısıp 7,8 dk sonra bardağa döküp ılıyınca içiyorum canım. Evet yumurtlamaya kadar içilmesi gerekiyorAslan pençesini nasil içiyorsun canim yumurtlama görünceye kadar mi içilmeli
Bende istiyorum da eşim işte gece 1.30 gibi gelecek işten hastane uzakta kaldıö öyle3 test de pozitif yaa sen hemen ver bencee![]()
Yok canım sabah mı yapsam diyorum kaset test ya ondan. Zaten şuan yemek yapmakla uğraşıyorum ne rahatım dimi kaçıyorum test yapmaktan
Allah razı olsun canımAşkım gecikmen var zaten kaset testte de çıkabilir. Geçmiş olsun bu arada canım.
Atla taksiye git benceBende istiyorum da eşim işte gece 1.30 gibi gelecek işten hastane uzakta kaldıö öyle
Valla yemek yapıyorum rahatlığa bak ben deki kaçıyorum resmen korkudanKız yap artık şu testi merak ettik![]()
İdrarın kaç saatlik canım zaten gecikmen var ya çıkar bence ala ala 1 tane mi almışYok canım sabah mı yapsam diyorum kaset test ya ondan. Zaten şuan yemek yapmakla uğraşıyorum ne rahatım dimi kaçıyorum test yapmaktan![]()
Ben senede 1 kere 26 günde oluyorum bugün de 26. Gün ona mı denk geldi diyorum bi yandanZaten gecikmen var canim kasette de çıkar![]()
Yok yok gelmemiştir insallh öyle düşünme :)Ben senede 1 kere 26 günde oluyorum bugün de 26. Gün ona mı denk geldi diyorum bi yandan
Ayy yemek yapıyorum şuan korkudan test yapmaktan kaçıyorum rahatsızım benOluşmamıştır canım sen gebesin bence test yapsaydin bı hayırlısıylayaptıysan da görmedim ben canım
Ayy yemek yapıyorum şuan korkudan test yapmaktan kaçıyorum rahatsızım ben![]()