- 8 Ağustos 2024
- 885
- En iyi cevaplar
- 1
- 727
- 18
- 28
yap kız korkunun ecele faydası yok şuan net çıkar varsa
erteledikçe daha çok stres olmuyormusun hem bir an önce netleşir

Korkuyorum ondan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum ondan![]()
Allah seniYok canım sabah mı yapsam diyorum kaset test ya ondan. Zaten şuan yemek yapmakla uğraşıyorum ne rahatım dimi kaçıyorum test yapmaktan![]()
Bugün 14 şubat olmasa yapmak istemiyorum inanAllah senisende benim gibi sabırlısın
gerçi bu ay erken davrandım
Yooo hiç stres olmuyorum 14 şubat olmasa yapmayacam inan kiyap kız korkunun ecele faydası yok şuan net çıkar varsaerteledikçe daha çok stres olmuyormusun hem bir an önce netleşir
Kızları yatırayım yapacam 9 da dua edin negatif çıkmasın yaYap gitsin bende korkuyrdm ama gzl oldu sonucu hadi hadi sana guveniyoruz yaparsin sen![]()
Bende hâlâ kan vermedim bekliyorumBugün 14 şubat olmasa yapmak istemiyorum inan![]()
O kadar test yanlış olmaz zaten yaBende hâlâ kan vermedim bekliyorum![]()
İnşallah kuzum inşallahO kadar test yanlış olmaz zaten ya![]()
Hersey gonlunce olur inşallah tatlimKızları yatırayım yapacam 9 da dua edin negatif çıkmasın ya
20 milyondan bişeycik olmazAy 250 değil 270 yazıyoryanls yazmışm
Maşallah canım. Takviye ne vermiş?Ç
Maşallah kuzum çok guzel sonuclar kusursuza yakın çıktı. Çok şükür![]()
Yaptım testi canım kocaman negatif çıktıHersey gonlunce olur inşallah tatlim
İlk 5 dk da negatif çıktı canım 20 dk sonra okuyun diyor üzerinde ama silik bile çıkmadıİnşallah kuzum inşallah![]()
Dur kız benimde öyleydi şimdi öğrenmeye çalışıyorum 5 dk da bişey yoktu 10 dk sa çizgi belirdi yalancıktan değilseİlk 5 dk da negatif çıktı canım 20 dk sonra okuyun diyor üzerinde ama silik bile çıkmadı
Bende verdim sağlık ocağında muhtemelen pazartesiye kalacakAcaba sonucum pazartesiye kalır mı yoksa aksam e nabıza düser mi![]()
Aynı belirtiler bende de var kuşum 6 günüm var benimdeBenim de 6 günüm var kasıkta ara ara ağrı göğüs ağrısı var idrarada bu ara sık cikiyorum piskolojikmenbmi acaba![]()
Canımm belki geç döllenme olmuştur, normalde gecikir mi reglinYaptım testi canım kocaman negatif çıktı![]()
Yok yok belli bişey çıkmayacakDur kız benimde öyleydi şimdi öğrenmeye çalışıyorum 5 dk da bişey yoktu 10 dk sa çizgi belirdi yalancıktan değilse
Yok gecikmez böyle senede 1 defa 26. Günü görürüm kist falan oluştu herhalde. Son ilişki şubatın 5 iydi ama o zamana yumurtlaman ben döngüm kısa 20 ocakta adet gördüm son. 21-24 arası döndümde. Kendimi kandırmanın anlamı yok brlkide menopoza giriyorumBende verdim sağlık ocağında muhtemelen pazartesiye kalacak
Aynı belirtiler bende de var kuşum 6 günüm var benimde
Canımm belki geç döllenme olmuştur, normalde gecikir mi reglin
Testin normal test dimi canim erken gebelik testi degil. Belki gec tutunduysa kaset testte çıkmamış olabilir diye düşündüm ama. Reglin de gecikti olsa cikardi sankiYaptım testi canım kocaman negatif çıktı![]()
Normal kaset test canım evetTestin normal test dimi canim erken gebelik testi degil. Belki gec tutunduysa kaset testte çıkmamış olabilir diye düşündüm ama. Reglin de gecikti olsa cikardi sankiay ben umutluydum senden yaa