• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim

Eklentiler

• IMG_6128.webp
    IMG_6128.webp
    43 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6133.webp
    IMG_6133.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_6136.webp
    IMG_6136.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 52
Acaba sonucum pazartesiye kalır mı yoksa aksam e nabıza düser mi😞
Bende verdim sağlık ocağında muhtemelen pazartesiye kalacak 🥲
Benim de 6 günüm var kasıkta ara ara ağrı göğüs ağrısı var idrarada bu ara sık cikiyorum piskolojikmenbmi acaba 😁
Aynı belirtiler bende de var kuşum 6 günüm var benimde
Yaptım testi canım kocaman negatif çıktı 😥
Canımm belki geç döllenme olmuştur, normalde gecikir mi reglin

Bende verdim sağlık ocağında muhtemelen pazartesiye kalacak 🥲

Aynı belirtiler bende de var kuşum 6 günüm var benimde

Canımm belki geç döllenme olmuştur, normalde gecikir mi reglin
Yok gecikmez böyle senede 1 defa 26. Günü görürüm kist falan oluştu herhalde. Son ilişki şubatın 5 iydi ama o zamana yumurtlaman ben döngüm kısa 20 ocakta adet gördüm son. 21-24 arası döndümde. Kendimi kandırmanın anlamı yok brlkide menopoza giriyorum 😥

Yaptım testi canım kocaman negatif çıktı 😥
Testin normal test dimi canim erken gebelik testi degil. Belki gec tutunduysa kaset testte çıkmamış olabilir diye düşündüm ama. Reglin de gecikti olsa cikardi sanki 🙁 ay ben umutluydum senden yaa

Testin normal test dimi canim erken gebelik testi degil. Belki gec tutunduysa kaset testte çıkmamış olabilir diye düşündüm ama. Reglin de gecikti olsa cikardi sanki 🙁 ay ben umutluydum senden yaa
Normal kaset test canım evet 😥 ufacık bir silik bile yok kör oldum resmen 😔😔😔 adet olacak gibi ağrımda yok menapoz belki

Back
X