2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yok gecikmez böyle senede 1 defa 26. Günü görürüm kist falan oluştu herhalde. Son ilişki şubatın 5 iydi ama o zamana yumurtlaman ben döngüm kısa 20 ocakta adet gördüm son. 21-24 arası döndümde. Kendimi kandırmanın anlamı yok brlkide menopoza giriyorum 😥
Aaa yok canım hemen kötüye yorma pazartesi bir doktora görün bakalım ne diyecek

Kızlar bu arada ben gerçekten hasta oluyorum galiba😔influenza gibi 😔 kolumu kaldıracak halim yok bel ağrımdan iki büklüm yatıyorum, gögüs hassasiyetim de var. Ateşimde yükselmiş gibi 😔 özele gidip kan verdim 0.1 çıktı. Çatlama tahmini 6sında olmuştu burdan yükselmez sanırım ne diyorsunuz? Yorumlarınıza ihtiyacım var babylovee babylovee M minma1215 Pearl737 Pearl737 M melodimelo1996 nergiz453 nergiz453 ve etiketleyemediğim kızlar 🙏🤍

Kızlar bu arada ben gerçekten hasta oluyorum galiba😔influenza gibi 😔 kolumu kaldıracak halim yok bel ağrımdan iki büklüm yatıyorum, gögüs hassasiyetim de var. Ateşimde yükselmiş gibi 😔 özele gidip kan verdim 0.1 çıktı. Çatlama tahmini 6sında olmuştu burdan yükselmez sanırım ne diyorsunuz? Yorumlarınıza ihtiyacım var babylovee babylovee M minma1215 Pearl737 Pearl737 M melodimelo1996 nergiz453 nergiz453 ve etiketleyemediğim kızlar 🙏🤍
Benimde aynı canım senin gibi belirtiler var 2 gün kaldı adete bugün kan verdim 0.100 burdan dönmez maalesef seninde aynı gibi duruyor bende çok üzgünüm 😢

Bence erken oldu biraz senin test. 14 günden sonra kan verin diyorlar. Umutlandırmakta istemiyorum seni sen yokmuş gibi düşün kuşum 🫶🏼 vitamin takviyesi al ama ilaç alma bence bu sürede

Kızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım 😭
Canım sevindim en azından kafanda bir soru işareti kalkmış oldu.Benim eşimde yaptıracak devlette mi yaptırdı eşin özelde mi?

Canim cok gecmis olsuun. Dikkat et kendine zencefil cayi yap ic icine limon sık. Feci bir hastalik yaa dikkat et. Normal üşütmüşsündür insallah.
Yani canim hala ihtimal var tabiki pozitif olabilir. Ama 8 gün olmus catlamadan sonra. 12. Gunde iyi kötü belli oluyor genelde. Cokta umutsuz olma bekle bakalim yine

Gecen ay bende yaşadım bel ağrısından kemik agrisandan 1 hafta yattım çok kötüydü 2 tane serum yedim arka arkaya ateşimde 39 du xnm eğer vsrsa bile bence şuanda kanda çıkmazdı 6sindaysa çatlama 8gun olmuş 10 günde anca yerlesip daha kana geçiyor en geç 12.gunde geçiyor sen 4 gün sonra filan test yap evde tekrar bence

Kızlar bugün doktora gittim hsg için doktor adetin 2.3. Gunu gel dedi şaşırdım. Regl sonrasımı dedim hayır reglken geliceksin dedi. Reglken hsg çekiliyor mu 😂

Kızlar prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim
Ben geçen ay 4 tane yaptım prodoctor erken gebelik günlerce bekledi kuruma çizgisi çıkarmadı bence gebelik var canım aynı marka çünkü bende ikinci çizgi hiç cikmadi bembeyazdı ama sende bariz belli oluyor 🤲🤰 insallh hamilesindir 🤲

Back
X