- 3 Ağustos 2024
- 418
- 536
- 23
- 35
Biz de biz deee.bugün hiç inmedi kucağımdan. Ve hiç durmadı sürekli ağladı. 1 hafta erken geldi sanki o atak. Sizin doğacak tarih şubat 23 dü dimi?Hoşgeldinçok geçmiş olsun yavruna inş en kısa sürede düzelir artık.
Benim oğluşum henüz yabancı bilmiyor. Ama bizi tanıyor. Anne baba babanne vs. Yattığı yerde saat yönünde dönüyor. Yuvarlanma değilde kendini itekleyerek. İleri geri itiyor özellikle alt değişiminde. Ve çok salyası var. Eli hep ağzında.
Hoşgeldin canım. Özlettin kendini. Çok şükür iyisiniz. Bizler de eh işte sürünüp gidiyoruz işteBen geldimgrubu kaybetmiştim sonunda buldum:) nasılsınız kızlar ne var ne yok neler oldu umarım herkes iyidir bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
Ben iyiyim , benim kızımda laktoz intoleransı var şiddetli bir şekilde. alerjiydi ishaldi vs derken uğraş uğraş en son laktoz intoleransı teşhisi kondu üç aydır geçmeyen pişik var ve sürekli sulu köpüklü dışkılama hiç geçmedi doktora gidip geliyoruz habire onun dışında her şey normal görünüyor yabancı anksiyetesi başladı. Şu an üç ay bir haftalık sağa sola dönmeye başladı bazen kendini geriye ileriye ettiriyor koltukları bırakamayacağım artık herhalde
sizde nasıl var mı böyle yabancı görünce ağlayan?
Geçmiş olsun. Bende süt ve yumurta ürünleri yiyemiyorum. Damla kullanıyor musunuz relaktaz kullanıyoruz biz. Ben çok sakin yerlere gidiyorum yabancı görmedi sayılırBen geldimgrubu kaybetmiştim sonunda buldum:) nasılsınız kızlar ne var ne yok neler oldu umarım herkes iyidir bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
Ben iyiyim , benim kızımda laktoz intoleransı var şiddetli bir şekilde. alerjiydi ishaldi vs derken uğraş uğraş en son laktoz intoleransı teşhisi kondu üç aydır geçmeyen pişik var ve sürekli sulu köpüklü dışkılama hiç geçmedi doktora gidip geliyoruz habire onun dışında her şey normal görünüyor yabancı anksiyetesi başladı. Şu an üç ay bir haftalık sağa sola dönmeye başladı bazen kendini geriye ileriye ettiriyor koltukları bırakamayacağım artık herhalde
sizde nasıl var mı böyle yabancı görünce ağlayan?
Yabancıdan kastim anne baba dışında kim olursaGeçmiş olsun. Benim kiz da yabancı gördüğü zaman yani aslında bizden başka bir yabancı onu kucağına aldigi zaman çoğunlukla agliyor( yüzünü gördüğünde basliyor genelde ağlaması)
Ben geçenlerde ebebekte joie mimzy gördüm epey kullanışlı pratik bir seydi. Şimdi size göndereyim diye bakayım dedim indirime girmiş
Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi V2 - ebebek
Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi V2 uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
kızlar benim bebem bozuldu
imdat ya. 19 mayıs atak başlangıcı ama erken girdik heralde huysuz. hiç ağlamazdı ağlıyor. emmek istemiyo biberonu zorla yiyo. kucakta ağlıyo koyuyoruz ağlıyor.
yenidoğan zamanından beri en kötü gecesini dün gece geçirdi. sürekli uyandı dalamadı. 12. hafta için atak değil kaos diyorlar hakaten bi değişik ya
Geçmiş olsun tekrar. Ameliyat ne zaman olacak bebeginiz? Ben mollers omega 4 tablet kullanıyorum doktorun önerisi ile. Doktora sütun kalitesi için sormuştum hemde sana enerji verir diye möllers verdi.Kızlar aşırı yorgunum sütüm azaldı evin işi bebek birde 5 yaş çocuğun istekleri bitmiyor emzirirken vitamin takviye ya magnezyum kullanan varmı kullandığınız multi vitamin bilgisi payşırmısınız dekavit kullanıyorum ama çok etkısı yok gibi farklı öneriniz var mı ? Bebeğimin sağlık sorunu geçsin bir ara gidip değerlerime baktıracağım ama bu sürecte destekleyici bir takviye bulursam iyi olacak
21 şubatBiz de biz deee.bugün hiç inmedi kucağımdan. Ve hiç durmadı sürekli ağladı. 1 hafta erken geldi sanki o atak. Sizin doğacak tarih şubat 23 dü dimi?
Ameliyat Bayram dan sonra ya kalacak farklı doktor görüşleri alıyoruz belki biri ameliyat olmasın der diye ama 5 doktora gittik hepsı de ameliyat dedi benim için hastaneye gidip kan tahlili vermek beklemek zor olacak diye mecbur erteliyorum süt kalitesini de artırıyorsa alayım decavit kullandım da çok etkisi yok artık sanırım hep aynı takviyeyi alıncada etkisi mi azalıyor yada ben çok yoruluyorum bilmiyorum bugün alayım deneyeyim yanıtladığın için çok sağolGeçmiş olsun tekrar. Ameliyat ne zaman olacak bebeginiz? Ben mollers omega 4 tablet kullanıyorum doktorun önerisi ile. Doktora sütun kalitesi için sormuştum hemde sana enerji verir diye möllers verdi.
Oceans mummy önerdi benim doktorum gebelikte ve emzirme dönemi boyunca.Ameliyat Bayram dan sonra ya kalacak farklı doktor görüşleri alıyoruz belki biri ameliyat olmasın der diye ama 5 doktora gittik hepsı de ameliyat dedi benim için hastaneye gidip kan tahlili vermek beklemek zor olacak diye mecbur erteliyorum süt kalitesini de artırıyorsa alayım decavit kullandım da çok etkisi yok artık sanırım hep aynı takviyeyi alıncada etkisi mi azalıyor yada ben çok yoruluyorum bilmiyorum bugün alayım deneyeyim yanıtladığın için çok sağol
8 bin çok yüksek fiyat değil mi yaa mama sandalyesi içinHanımlar selam, mama sandalyesi alacak olanlar e bebekte hepsi pay ile olan ödemelere %20 indirim var. Ben uzun araştırmalar sonucunda chicco polly 2 smart aldım.
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi - ebebek
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben dışarıda falan da kullanmayı planlıyorum. Dolayısıyla biraz o yönden de bakındım. Belki fazladır dediğiniz gibi ama ilk çocuğum olduğu için biraz abartmış olabilirim, bilemedim.8 bin çok yüksek fiyat değil mi yaa mama sandalyesi için
Hamile iken kullansdım unutmuştum hatırlatığın için teşekkür ederimOceans mummy önerdi benim doktorum gebelikte ve emzirme dönemi boyunca.
Geçen gün aynı cümleyi eşime kurdum doğum iznini hiç böyle hayal etmedim rahat edeceğimi sanmıştım ama bazı gün 4 saatlık uyku ile, ayakta duruyor 7 saat uyuduğum da daha iyi hissediyorum 7 saat ama bölük börçuk çok şükür bunada 1cocuk bir bebekle doğum izini çok zormuş bana hiç böyle söylemediler bütün odaları mutfağı topladım oyuncak odamız darma dağınık bebeğimi emzirirken girebildim buraya birazdan orayıda sesizce toplayıp uyumam lazım yarın erken kalkıp hastaneye gideceğiz bebek arabası konusunda ben uyguna aldım ilk oğlumdan ders aldım o binmemişti bu sefer maşallah şanslıyım kı içinde duruyo markete AVM de içinde uyuyor evde uyunadığı kadar ortam sesi ile uyuyor günde 2 kere evden çıkıyoruz abisini okula bırakıp alıyorum oda alıştı bebek arabasına mecbur ama eve gelince uyumuyoÇok sessizleşti bu grup
Herkes bebişlerin atakları ile uğraşıyor sanırsam. Çok güzel ama çokta zor. Bazen hergünüm diğerinin tekrarı gibi oluyor. 7/24 evde bebekle. Dışarıda çıkamıyorum. Bebek arabasında durmuyor. Sling ile çok terliyoruz artık bide ağırlaştı. Kanguru için henüz küçük.
eşim bebek arabasını keşke ucuz bişey alsaydık. Maxicosi aldık içinde durmuyor boş arabayı ittiriyoruz her çıkışımızda diyor
Bunalıma girip çıkıyorum arada geliyolar. Ben doğum iznimi hiç böyle hayal etmemiştim.
Çok yer kaplamıyormu ben ilk oğlumda ebe bekte çok uyguna bir ürün almıştım baya kullandık sandalye masa oluyordu sonrasında etkinlik yemek yedirmek için falanda kullandık evim büyük ama yıne pratık ürün tercih etmek daha iyi geliyor bana oldum olası bunları sevemedim çok ağır büyük gelmiyormu sizedeHanımlar selam, mama sandalyesi alacak olanlar e bebekte hepsi pay ile olan ödemelere %20 indirim var. Ben uzun araştırmalar sonucunda chicco polly 2 smart aldım.
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi - ebebek
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bebek arabasında durmaya alışır inşallah bizim ki de. Çok zor ve hep eşimi bekliyorum evden çıkmak için. Tek göze alamıyorum. Evde bile hep kıcak istiyor. Ne anakucağını sevdi. Ne oyun halısında uzun durur. Yani max. 10 dk. Beşiğin dönencesini seviyor. Oda öyle yarım saat oyalansa ancak. Yani yemek bile yapamıyorum çoğu gün. Uykuyu bile memede kucakta yapıyor gündüz. Beşiğe koyunca gözünü açıyor sanki alarm takmışlarGeçen gün aynı cümleyi eşime kurdum doğum iznini hiç böyle hayal etmedim rahat edeceğimi sanmıştım ama bazı gün 4 saatlık uyku ile, ayakta duruyor 7 saat uyuduğum da daha iyi hissediyorum 7 saat ama bölük börçuk çok şükür bunada 1cocuk bir bebekle doğum izini çok zormuş bana hiç böyle söylemediler bütün odaları mutfağı topladım oyuncak odamız darma dağınık bebeğimi emzirirken girebildim buraya birazdan orayıda sesizce toplayıp uyumam lazım yarın erken kalkıp hastaneye gideceğiz bebek arabası konusunda ben uyguna aldım ilk oğlumdan ders aldım o binmemişti bu sefer maşallah şanslıyım kı içinde duruyo markete AVM de içinde uyuyor evde uyunadığı kadar ortam sesi ile uyuyor günde 2 kere evden çıkıyoruz abisini okula bırakıp alıyorum oda alıştı bebek arabasına mecbur ama eve gelince uyumuyoama doğum izninde, oturup dizi izleyip kahve içmeyi rahat rahat uyumayı hayal ederdim hiç öyle olmadı soğuk Türk kahvesini bile zor içiyorum
Kanguru kullaniyorum ben kızıma, bence durur sizinki de. Benim kangurunun hem yenidogan bas kismi var hem de ayak kısmı. Biz eşimle bazen mahallede tur atıyoruz kanguru ile. İlk başta benim kiz da ne arabaya ne kanguruya geçmek istemiyordu ancak alisti sanirim. Her gün neredeyse arabayla yakın bir yerlere gidip kahva içiyorum. Gidene kadar uyuyor Cafede uyaniyor hem bir şeyler içip hem emziriyorum falan. Bu aralar kendime güvenim geldi, önceden çıkartamazdım tek başıma:) Bence birkaç kez binse alışır, yavaş yavaş.Çok sessizleşti bu grup
Herkes bebişlerin atakları ile uğraşıyor sanırsam. Çok güzel ama çokta zor. Bazen hergünüm diğerinin tekrarı gibi oluyor. 7/24 evde bebekle. Dışarıda çıkamıyorum. Bebek arabasında durmuyor. Sling ile çok terliyoruz artık bide ağırlaştı. Kanguru için henüz küçük.
eşim bebek arabasını keşke ucuz bişey alsaydık. Maxicosi aldık içinde durmuyor boş arabayı ittiriyoruz her çıkışımızda diyor
Bunalıma girip çıkıyorum arada geliyolar. Ben doğum iznimi hiç böyle hayal etmemiştim.
Ben ebebekte aktivite masası olan bir tane gördüm ancak kalitesinden emin olamadım. Yani sanki birkaç kez kullanırım kırılır falan gibime geldi, bilemedim. Evim çok büyük değil ancak tekerlekli olması bana arti geldi, tasimayacagim sonuçta. Üstelik yan kısımlar genisleyip daralıyor falan. Benim evim çok büyük değil ancak biz eşimle yazın sahilde çok kahvaltı yaparız, oturmaya gideriz falan masa sandalyemizi götürüp. Biraz bunu da düşünerek böyle bir seçim yaptım. Disari birkaç kez götürünce kirilmayacak bir şey istedim. Ayrica baktığım tüm ürünler büyük ve ağırdıÇok yer kaplamıyormu ben ilk oğlumda ebe bekte çok uyguna bir ürün almıştım baya kullandık sandalye masa oluyordu sonrasında etkinlik yemek yedirmek için falanda kullandık evim büyük ama yıne pratık ürün tercih etmek daha iyi geliyor bana oldum olası bunları sevemedim çok ağır büyük gelmiyormu sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?