2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Biz de biz deee.bugün hiç inmedi kucağımdan. Ve hiç durmadı sürekli ağladı. 1 hafta erken geldi sanki o atak. Sizin doğacak tarih şubat 23 dü dimi?

Hoşgeldin canım. Özlettin kendini. Çok şükür iyisiniz. Bizler de eh işte sürünüp gidiyoruz işte

Geçmiş olsun. Bende süt ve yumurta ürünleri yiyemiyorum. Damla kullanıyor musunuz relaktaz kullanıyoruz biz. Ben çok sakin yerlere gidiyorum yabancı görmedi sayılır

Yabancıdan kastim anne baba dışında kim olursa Teyze hala vs.herkes bizim kıza yabancı:)

Ayy aynı cümleyi kurdum bugün. Doğduğundan beri böyle ağlamamıştır bugün ağladığı kadar, bir de dışarda yakalandım mahvoldum ne yiyo ne uyuyo ne emzik tutuyo sadece kucakta gezdirince susuyo gerçekten kendi de perişan oldu beni de perişan etti. Çabuk geçer inşallah

Geçmiş olsun tekrar. Ameliyat ne zaman olacak bebeginiz? Ben mollers omega 4 tablet kullanıyorum doktorun önerisi ile. Doktora sütun kalitesi için sormuştum hemde sana enerji verir diye möllers verdi.

Geçmiş olsun tekrar. Ameliyat ne zaman olacak bebeginiz? Ben mollers omega 4 tablet kullanıyorum doktorun önerisi ile. Doktora sütun kalitesi için sormuştum hemde sana enerji verir diye möllers verdi.
Ameliyat Bayram dan sonra ya kalacak farklı doktor görüşleri alıyoruz belki biri ameliyat olmasın der diye ama 5 doktora gittik hepsı de ameliyat dedi benim için hastaneye gidip kan tahlili vermek beklemek zor olacak diye mecbur erteliyorum süt kalitesini de artırıyorsa alayım decavit kullandım da çok etkisi yok artık sanırım hep aynı takviyeyi alıncada etkisi mi azalıyor yada ben çok yoruluyorum bilmiyorum bugün alayım deneyeyim yanıtladığın için çok sağol

Oceans mummy önerdi benim doktorum gebelikte ve emzirme dönemi boyunca.

Çok sessizleşti bu grup
Herkes bebişlerin atakları ile uğraşıyor sanırsam. Çok güzel ama çokta zor. Bazen hergünüm diğerinin tekrarı gibi oluyor. 7/24 evde bebekle. Dışarıda çıkamıyorum. Bebek arabasında durmuyor. Sling ile çok terliyoruz artık bide ağırlaştı. Kanguru için henüz küçük.
eşim bebek arabasını keşke ucuz bişey alsaydık. Maxicosi aldık içinde durmuyor boş arabayı ittiriyoruz her çıkışımızda diyor
Bunalıma girip çıkıyorum arada geliyolar. Ben doğum iznimi hiç böyle hayal etmemiştim.

Geçen gün aynı cümleyi eşime kurdum doğum iznini hiç böyle hayal etmedim rahat edeceğimi sanmıştım ama bazı gün 4 saatlık uyku ile, ayakta duruyor 7 saat uyuduğum da daha iyi hissediyorum 7 saat ama bölük börçuk çok şükür bunada 1cocuk bir bebekle doğum izini çok zormuş bana hiç böyle söylemediler bütün odaları mutfağı topladım oyuncak odamız darma dağınık bebeğimi emzirirken girebildim buraya birazdan orayıda sesizce toplayıp uyumam lazım yarın erken kalkıp hastaneye gideceğiz bebek arabası konusunda ben uyguna aldım ilk oğlumdan ders aldım o binmemişti bu sefer maşallah şanslıyım kı içinde duruyo markete AVM de içinde uyuyor evde uyunadığı kadar ortam sesi ile uyuyor günde 2 kere evden çıkıyoruz abisini okula bırakıp alıyorum oda alıştı bebek arabasına mecbur ama eve gelince uyumuyo ama doğum izninde, oturup dizi izleyip kahve içmeyi rahat rahat uyumayı hayal ederdim hiç öyle olmadı soğuk Türk kahvesini bile zor içiyorum

Çok yer kaplamıyormu ben ilk oğlumda ebe bekte çok uyguna bir ürün almıştım baya kullandık sandalye masa oluyordu sonrasında etkinlik yemek yedirmek için falanda kullandık evim büyük ama yıne pratık ürün tercih etmek daha iyi geliyor bana oldum olası bunları sevemedim çok ağır büyük gelmiyormu sizede

Bebek arabasında durmaya alışır inşallah bizim ki de. Çok zor ve hep eşimi bekliyorum evden çıkmak için. Tek göze alamıyorum. Evde bile hep kıcak istiyor. Ne anakucağını sevdi. Ne oyun halısında uzun durur. Yani max. 10 dk. Beşiğin dönencesini seviyor. Oda öyle yarım saat oyalansa ancak. Yani yemek bile yapamıyorum çoğu gün. Uykuyu bile memede kucakta yapıyor gündüz. Beşiğe koyunca gözünü açıyor sanki alarm takmışlar çok yıpratıcı oluyor. Araba yolculuğunda pusette durmuyor ağlama krizi. Mecbur kucağa alıyorum. Ağlayarak bize her istediğini yaptırıyor.

Kanguru kullaniyorum ben kızıma, bence durur sizinki de. Benim kangurunun hem yenidogan bas kismi var hem de ayak kısmı. Biz eşimle bazen mahallede tur atıyoruz kanguru ile. İlk başta benim kiz da ne arabaya ne kanguruya geçmek istemiyordu ancak alisti sanirim. Her gün neredeyse arabayla yakın bir yerlere gidip kahva içiyorum. Gidene kadar uyuyor Cafede uyaniyor hem bir şeyler içip hem emziriyorum falan. Bu aralar kendime güvenim geldi, önceden çıkartamazdım tek başıma:) Bence birkaç kez binse alışır, yavaş yavaş.

Ben ebebekte aktivite masası olan bir tane gördüm ancak kalitesinden emin olamadım. Yani sanki birkaç kez kullanırım kırılır falan gibime geldi, bilemedim. Evim çok büyük değil ancak tekerlekli olması bana arti geldi, tasimayacagim sonuçta. Üstelik yan kısımlar genisleyip daralıyor falan. Benim evim çok büyük değil ancak biz eşimle yazın sahilde çok kahvaltı yaparız, oturmaya gideriz falan masa sandalyemizi götürüp. Biraz bunu da düşünerek böyle bir seçim yaptım. Disari birkaç kez götürünce kirilmayacak bir şey istedim. Ayrica baktığım tüm ürünler büyük ve ağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…