Benim kızım doğduğundan beri reflusu vardi. Dolayısıyla biz de çok endişeliydik. Süt verdim yaklaşık 1 saat sonra ilacı verdiler. Doktor çok ac olmasin daha çok midesi bulanır demişti. Yarısına yakını içince kustu. Kalan yarısını verdiler. Bir 10 dakika sonra biraz sut icirdim uyusun diye. Kusmasi sonrasında. Zaten kusma ihtimaline karşılık az az veriyorlarmış. Doktor bize yarısını içmesi yeterli dedi. Bizde az biraz ishal yapti sanki, 1 2 tane kakali bez arttı sadece. Şimdiden geçmiş olsun.Kızlar bugün bebeklerime rota virüs aşısı yaptırmayı düşünüyorum, aşıyı yaptıran anneler nelere dikkat etmeliyim , aşıdan sonra semptomlar oldu mu sorun yaşadınız mı,
Canım cokk tsk ederimBenim kızım doğduğundan beri reflusu vardi. Dolayısıyla biz de çok endişeliydik. Süt verdim yaklaşık 1 saat sonra ilacı verdiler. Doktor çok ac olmasin daha çok midesi bulanır demişti. Yarısına yakını içince kustu. Kalan yarısını verdiler. Bir 10 dakika sonra biraz sut icirdim uyusun diye. Kusmasi sonrasında. Zaten kusma ihtimaline karşılık az az veriyorlarmış. Doktor bize yarısını içmesi yeterli dedi. Bizde az biraz ishal yapti sanki, 1 2 tane kakali bez arttı sadece. Şimdiden geçmiş olsun.
Canım sen menenjite basladın mı , onun takvimini nasıl düzenlediniz kacıncı aylar ya da haftalarBiz geçen ay yaptırdık hiç korktuğum gibi olmadı öncelikle cocukları çok tok götürme agızdan verdikleri için çıkarmamaları gerekiyor benim doktorum benı önceden uyarnıstı bende beslenme saatlerine yakın aldım ve hıç çıkarmadan içtiler sonrasında da yarım saat besleme kusmasınlar dediler bende öyle yaptım 3. Gün kakaları hafif sıvıydı onun dısında bişey yasamadık bizim atak haftamıza denk geldiği için olabilir biraz mızmızlık vardı üzerlerinde 4-5 gün onun dısında herşey olağan akısında ilerledi inşallah sizinde normal bir süreç olur
Al bi herbokolog dahaBiz de uyku konusunda eşimle birbirimize girmek üzereyiz. Ben cocuğun uyanıklık saatlerini takip ediyorum bir rutini olsun diye uğraşıyorum sallandmadn kendi yatağında uyutmaya çalışıyorum okuyorum araştırıyorum sonra mesela gündüz uykularında kızın uyku sinyalini alıp uyutmaya götürürken bu kızın uykusu yok uyumazki diyor o kadar sinirleniyorum ki ua da uykuya zor dalınca zorla kızı uyutuyorsun diyor ya da kendi kendine uyutmaya çalışıyorken sallasana falan diyor. Kızımdan çok bu yoruyor beni
Hiç bişey olmadı bizde. Her çocukta farklı yan etki olurmuşKızlar bugün bebeklerime rota virüs aşısı yaptırmayı düşünüyorum, aşıyı yaptıran anneler nelere dikkat etmeliyim , aşıdan sonra semptomlar oldu mu sorun yaşadınız mı,
Mastitsen eğer antibiyotik kullanmak gerekiyor. Göğüs için iltihaplanıyor çünkü. Onı da göğüs cerrahı ultrason ile bakıp anlıyor. Ve göğüsleri iyice boşaltmak lazım bebek boşaltamıyorsa. Elle yada hastane sağma makinesi ile.Kızlar mastit yada süt incisi olan varmı aranızda günlerdir perişanım memem boşlamıyor.süt incisi oldum bir türlü patlamıyor çok canım yanıyor
Ben süt incesinin başlangıcında yakalanmıştım sıcak çok iyi geliyor lansinoh'un sıcak soğuk kullanılan göğüs pedleri var Onlardan kullanıyordum ve sağım yapıyordum ve sonrasında geçtiKızlar mastit yada süt incisi olan varmı aranızda günlerdir perişanım memem boşlamıyor.süt incisi oldum bir türlü patlamıyor çok canım yanıyor
Yok henüz olmadık biz daha doktorumuz 4. Ay aşılarıda olsun 5. Konuşuruz dedi bakalımCanım sen menenjite basladın mı , onun takvimini nasıl düzenlediniz kacıncı aylar ya da haftalar
Yapmadığım kalmadı biraz derin galiba bir türlü patlamadı,bir kez daha olmuştum ö yüzeye yakındı hemen patladı meselaBen süt incesinin başlangıcında yakalanmıştım sıcak çok iyi geliyor lansinoh'un sıcak soğuk kullanılan göğüs pedleri var Onlardan kullanıyordum ve sağım yapıyordum ve sonrasında geçti
Sadece meme ile ilgilenen cerrahlar var bi görünün isterseniz sıcakta fayda etmiyorsa görünmekte fayda varYapmadığım kalmadı biraz derin galiba bir türlü patlamadı,bir kez daha olmuştum ö yüzeye yakındı hemen patladı mesela
Kızlar bugün bebeklerime rota virüs aşısı yaptırmayı düşünüyorum, aşıyı yaptıran anneler nelere dikkat etmeliyim , aşıdan sonra semptomlar oldu mu sorun yaşadınız mı,
Canım kacıncı haftalarda yaptırdınız rota virüs ve menenjit aşılarını, 14. haftada rotayı yaptırmış oldum ben menenjit ne zaman yaptırmalıyım acabaBugün de menenjiti yaptırdık. İlk doz aşılarından yaptırmadığımız çocuk felci kaldı stoklarında olmadığı için. Haftaya tekrar bi bakıcam
Canım kacıncı haftalarda yaptırdınız rota virüs ve menenjit aşılarını, 14. haftada rotayı yaptırmış oldum ben menenjit ne zaman yaptırmalıyım acaba
Aynı oğlum ya iki gündür krize girdi resmen ateş falan da yok hastalandı da diyemiyorum bugün o kadar çok ağladı kı az kalsın hastaneye gidiyordum sonra yoruldu sustu uyudu şimdi yine Başladı ağlamayakızlar benim bebem bozuldu
imdat ya. 19 mayıs atak başlangıcı ama erken girdik heralde huysuz. hiç ağlamazdı ağlıyor. emmek istemiyo biberonu zorla yiyo. kucakta ağlıyo koyuyoruz ağlıyor.
yenidoğan zamanından beri en kötü gecesini dün gece geçirdi. sürekli uyandı dalamadı. 12. hafta için atak değil kaos diyorlar hakaten bi değişik ya
HoşgeldinBen geldimgrubu kaybetmiştim sonunda buldum:) nasılsınız kızlar ne var ne yok neler oldu umarım herkes iyidir bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
Ben iyiyim , benim kızımda laktoz intoleransı var şiddetli bir şekilde. alerjiydi ishaldi vs derken uğraş uğraş en son laktoz intoleransı teşhisi kondu üç aydır geçmeyen pişik var ve sürekli sulu köpüklü dışkılama hiç geçmedi doktora gidip geliyoruz habire onun dışında her şey normal görünüyor yabancı anksiyetesi başladı. Şu an üç ay bir haftalık sağa sola dönmeye başladı bazen kendini geriye ileriye ettiriyor koltukları bırakamayacağım artık herhalde
sizde nasıl var mı böyle yabancı görünce ağlayan?
Geçmiş olsun. Benim kiz da yabancı gördüğü zaman yani aslında bizden başka bir yabancı onu kucağına aldigi zaman çoğunlukla agliyor( yüzünü gördüğünde basliyor genelde ağlamasıBen geldimgrubu kaybetmiştim sonunda buldum:) nasılsınız kızlar ne var ne yok neler oldu umarım herkes iyidir bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
Ben iyiyim , benim kızımda laktoz intoleransı var şiddetli bir şekilde. alerjiydi ishaldi vs derken uğraş uğraş en son laktoz intoleransı teşhisi kondu üç aydır geçmeyen pişik var ve sürekli sulu köpüklü dışkılama hiç geçmedi doktora gidip geliyoruz habire onun dışında her şey normal görünüyor yabancı anksiyetesi başladı. Şu an üç ay bir haftalık sağa sola dönmeye başladı bazen kendini geriye ileriye ettiriyor koltukları bırakamayacağım artık herhalde
sizde nasıl var mı böyle yabancı görünce ağlayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?