2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Kızlar bugün bebeklerime rota virüs aşısı yaptırmayı düşünüyorum, aşıyı yaptıran anneler nelere dikkat etmeliyim , aşıdan sonra semptomlar oldu mu sorun yaşadınız mı,
Benim kızım doğduğundan beri reflusu vardi. Dolayısıyla biz de çok endişeliydik. Süt verdim yaklaşık 1 saat sonra ilacı verdiler. Doktor çok ac olmasin daha çok midesi bulanır demişti. Yarısına yakını içince kustu. Kalan yarısını verdiler. Bir 10 dakika sonra biraz sut icirdim uyusun diye. Kusmasi sonrasında. Zaten kusma ihtimaline karşılık az az veriyorlarmış. Doktor bize yarısını içmesi yeterli dedi. Bizde az biraz ishal yapti sanki, 1 2 tane kakali bez arttı sadece. Şimdiden geçmiş olsun.

Canım cokk tsk ederim ben de yaptırdım arabada gezdirdim uyudular simdi arabada bekliyorum uyanmalarını

Canım sen menenjite basladın mı , onun takvimini nasıl düzenlediniz kacıncı aylar ya da haftalar

Al bi herbokolog daha
Kızlar bugün bebeklerime rota virüs aşısı yaptırmayı düşünüyorum, aşıyı yaptıran anneler nelere dikkat etmeliyim , aşıdan sonra semptomlar oldu mu sorun yaşadınız mı,
Hiç bişey olmadı bizde. Her çocukta farklı yan etki olurmuş
Kızlar mastit yada süt incisi olan varmı aranızda günlerdir perişanım memem boşlamıyor.süt incisi oldum bir türlü patlamıyor çok canım yanıyor
Mastitsen eğer antibiyotik kullanmak gerekiyor. Göğüs için iltihaplanıyor çünkü. Onı da göğüs cerrahı ultrason ile bakıp anlıyor. Ve göğüsleri iyice boşaltmak lazım bebek boşaltamıyorsa. Elle yada hastane sağma makinesi ile.

Kızlar mastit yada süt incisi olan varmı aranızda günlerdir perişanım memem boşlamıyor.süt incisi oldum bir türlü patlamıyor çok canım yanıyor
Ben süt incesinin başlangıcında yakalanmıştım sıcak çok iyi geliyor lansinoh'un sıcak soğuk kullanılan göğüs pedleri var Onlardan kullanıyordum ve sağım yapıyordum ve sonrasında geçti

Ben süt incesinin başlangıcında yakalanmıştım sıcak çok iyi geliyor lansinoh'un sıcak soğuk kullanılan göğüs pedleri var Onlardan kullanıyordum ve sağım yapıyordum ve sonrasında geçti
Yapmadığım kalmadı biraz derin galiba bir türlü patlamadı,bir kez daha olmuştum ö yüzeye yakındı hemen patladı mesela

Yapmadığım kalmadı biraz derin galiba bir türlü patlamadı,bir kez daha olmuştum ö yüzeye yakındı hemen patladı mesela
Sadece meme ile ilgilenen cerrahlar var bi görünün isterseniz sıcakta fayda etmiyorsa görünmekte fayda var

Bizde akşamına ateş oldu 38i geçtiğinde ateş düşürücü verdik 37,5la 38 arası gitti geldi ertesi gün öğlene kadar. Kusma vs olmadı

Bugün de menenjiti yaptırdık. İlk doz aşılarından yaptırmadığımız çocuk felci kaldı stoklarında olmadığı için. Haftaya tekrar bi bakıcam

Bugün de menenjiti yaptırdık. İlk doz aşılarından yaptırmadığımız çocuk felci kaldı stoklarında olmadığı için. Haftaya tekrar bi bakıcam
Canım kacıncı haftalarda yaptırdınız rota virüs ve menenjit aşılarını, 14. haftada rotayı yaptırmış oldum ben menenjit ne zaman yaptırmalıyım acaba

Canım kacıncı haftalarda yaptırdınız rota virüs ve menenjit aşılarını, 14. haftada rotayı yaptırmış oldum ben menenjit ne zaman yaptırmalıyım acaba

Biz 12.haftada rotayı yaptırdık menenjiti de 15.haftada yaptırmış olduk ama dr rotayı yaparken haftaya menenjiti yapalım demişti yani 1 hafta ara yeterliydi

kızlar benim bebem bozuldu
imdat ya. 19 mayıs atak başlangıcı ama erken girdik heralde huysuz. hiç ağlamazdı ağlıyor. emmek istemiyo biberonu zorla yiyo. kucakta ağlıyo koyuyoruz ağlıyor.
yenidoğan zamanından beri en kötü gecesini dün gece geçirdi. sürekli uyandı dalamadı. 12. hafta için atak değil kaos diyorlar hakaten bi değişik ya

Kızlar aşırı yorgunum sütüm azaldı evin işi bebek birde 5 yaş çocuğun istekleri bitmiyor emzirirken vitamin takviye ya magnezyum kullanan varmı kullandığınız multi vitamin bilgisi payşırmısınız dekavit kullanıyorum ama çok etkısı yok gibi farklı öneriniz var mı ? Bebeğimin sağlık sorunu geçsin bir ara gidip değerlerime baktıracağım ama bu sürecte destekleyici bir takviye bulursam iyi olacak

Aynı oğlum ya iki gündür krize girdi resmen ateş falan da yok hastalandı da diyemiyorum bugün o kadar çok ağladı kı az kalsın hastaneye gidiyordum sonra yoruldu sustu uyudu şimdi yine Başladı ağlamaya

Bizimki sürekli meme sürekli kucakta uyumak istiyor yapışık haldeyiz resmen öğle uykusunu beşikte uyurdu gündüz bir kere en azından beşikte uyutabiliyordum diğer gündüz uykuları kısıksa hep memdeydi ama şu anda memeye kafayı takmış durumda hiçbir şekilde memesiz uyumuyor gece gündüz sürekli meme de uyuyor delireceğim

Ben geldim grubu kaybetmiştim sonunda buldum:) nasılsınız kızlar ne var ne yok neler oldu umarım herkes iyidir bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız

Ben iyiyim , benim kızımda laktoz intoleransı var şiddetli bir şekilde. alerjiydi ishaldi vs derken uğraş uğraş en son laktoz intoleransı teşhisi kondu üç aydır geçmeyen pişik var ve sürekli sulu köpüklü dışkılama hiç geçmedi doktora gidip geliyoruz habire onun dışında her şey normal görünüyor yabancı anksiyetesi başladı. Şu an üç ay bir haftalık sağa sola dönmeye başladı bazen kendini geriye ileriye ettiriyor koltukları bırakamayacağım artık herhalde
sizde nasıl var mı böyle yabancı görünce ağlayan?

Hoşgeldin çok geçmiş olsun yavruna inş en kısa sürede düzelir artık.
Benim oğluşum henüz yabancı bilmiyor. Ama bizi tanıyor. Anne baba babanne vs. Yattığı yerde saat yönünde dönüyor. Yuvarlanma değilde kendini itekleyerek. İleri geri itiyor özellikle alt değişiminde. Ve çok salyası var. Eli hep ağzında.

Geçmiş olsun. Benim kiz da yabancı gördüğü zaman yani aslında bizden başka bir yabancı onu kucağına aldigi zaman çoğunlukla agliyor( yüzünü gördüğünde basliyor genelde ağlaması )

Ben geçenlerde ebebekte joie mimzy gördüm epey kullanışlı pratik bir seydi. Şimdi size göndereyim diye bakayım dedim indirime girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…