2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Bende arife gecesi öğrenmiştim. O kadar temizlik yapmıştım kibacaklarım sızlıyordu . Gece karar verdim test yapmaya çizgiyi görünce hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım hala gözlerim nemleniyor. Ertesi gün babalar günüydü. ben doğduğunda sevindim ama en çok öğrendiğimde sevindim. Şimdi uyuyor paşam ben yine nemli gözlerle onu izliyorum. Sağlıklı huzurlu başarılı bir ömrü olsun. Allah hiçbir anneye dermansız dert vermesin

Amin inşallah bende normalde hamilelik düşüncem var diye deli gibi sağlıklı beslenirim o ay tasınıyorum diye hep dısardan eşim ile ikimiz ev tası temizlik yap evde bile kalamıyorduk asansörler bile daha açılmamıstı tasınırken ikiside baya inatçı tüm bunlara rağmen o ayı seçtiler tutunmak için ahahahah hala gülüyorum aklıma geldikçe asla imkan vermiyordum bu ay da çöp oldu diye kendimi yiyip bitiriyordum hissediyordum hamile oldıgumu bayramda etlere eldivensiz dokunmadım falan ama içimdeki hisse inanmıyordum o koliler o temizlikler aman allahım sen koru bi daha tasınmak falan ilk ve sondu

Kızlar kollarımda kırmızı yeni benler çıktığını gördüm bu sizde de oldu mu chatgpt doğumdan sonra hormonal degisiklerden dolayı olabildiğini söylüyor

Ben de dünden beri oğlumuzu yaptığımız aya girdik 4ü yumurtlama günümdü, kutlayalım diyorum eşime 1 senedir hayatımızın içindeler. Çok şükür bin şükür onları bize can şenliği diye gönderene Bu ana bu kadar duygulanıp anlam yüklüyorsak 1 yaşında neler hissederiz kim bilir

Kızlar kollarımda kırmızı yeni benler çıktığını gördüm bu sizde de oldu mu chatgpt doğumdan sonra hormonal degisiklerden dolayı olabildiğini söylüyor
Ne hormon değişikliğiymiş arkadaş ya vücudumuzda etki etmediği yer kalmadı. Ben hamilelikte bu kadar etkilenmemiştim

Ne hormon değişikliğiymiş arkadaş ya vücudumuzda etki etmediği yer kalmadı. Ben hamilelikte bu kadar etkilenmemiştim
Hamilelikte değişen hormonlar şimdi eski haline dönüyor ondan bütün vücudumuzu etkiliyor sanırım. Saçlarım dökülüyor ama hamilelikte çıkan tüylerinde döküldüğünü farkettim. Bu arada bu sezaryen yerimizin dokununca acıma hissiyatı ne zaman geçer acaba Ben eşim yanlışlıkla dokunacak diye çok kasıyorum kendimi istemsiz olarak.

Saç dökülmem beni psikolojik olarak çok yıpratıyor. Her sabah her duştan sonra gözlerim yaşlı topluyorum dökülen saçlarımı. Evde asla toplamazdım saçımı şimdi her an topuzla geziyorum. Geçici bir süreç diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Sezaryen yerinde benim sadece orta kısımda bir acı hissi oluyor o da bebeğimi kucağıma dik olarak aldığım zaman ayakları oraya dayanınca. Sol tarafında mesela daha çok kaybolmuş izler ama orta ve sağ tarafta hala belli. Eşim de sarılırken temkinli yaklaşıyor, hiç dokunmuyor o da korkuyor olabilir zamanla iyileşeceğiz sanırım hem fiziksel hem de psikolojik olarak

Ayyyyyy evet yaaa benim de sat3 Haziran yani onu mu baz alıyorlar bilemedim bi pasta kesmek şart oldu aksbsjdbsjjdjsjd kutlama yapmaya yer arıyorum
Geçici bir süreç gerçekten bir hadi iki sene olsun normaline dönersin diye düşünüyorum, ama benim normalimde de kıvırcık olduğum için saçımı banyodan banyoya tariyorum sadece ve fazla dökülüyordu açıkçası o yüzden görmeye alistigim bir manzara. Sadece oranı arttı biraz hamileyken bir tel bile dokulmuyordu muazzam , ne yapsak hangi hormonla biraz da olsa toparlanir acaba kız 7 kat kesilmek kolay mi sanki biraz zaman ver kendine yavaş yavaş toparlanirsin inşallah benim vajinal oldu ama kesi dikiş yeri hala ic çamaşırına fazla surtununxe hafif sızlıyor ki senin daha fazladır eminim. Geçecek inşallah bu günlerimiz de fiziksel gecse belki psikolojik olarak daha çabuk atlatiriz da fiziksel de eklenince insan zorlanıyor

Ayyy her anları o kadar kıymetli ki

Kızlar bebekleriniz destekli oturmaya başladı mı ? bizimki ana kucağında bile doğrulup oturmak istiyor oturmayı çok sevdi ama oturunca da öne doğru atak yapıyor emeklemek mi istiyor acaba bilemedim daha doğru düzgün dönmüyor bile ama onu atlayıp bi üst levele geçmeye çalışıyor atak sonrası bebeğime yeni özellikler yüklendi 4 ay atağından sonra bebeğimde; oturma, nesneleri tutma - çekiştirme ve kahkaha ile gülme özellikleri geldi bakalım yeni güncellemeler ile hangi özelliklerle şaşırtacak annesini miniğim

1 sene mi 1 seneye kalmaz benim saçlarım. Biri 7.ayda bıçak gibi kesildi dökülme demişti o anı bekliyorum ben biberiye suyu, biotin, demir ilacı, multivitamin her tuşa basıyorum şu an ama azalmıyor bile. Kendi kendine düzelecek herhalde
Benim hamilelikte boynumda bi sürü küçük et beni oluştu nasıl geçerler bilmiyorum
Benim de aynı şekilde boynumda oluştu. Dermatoloğa gittim, ilaçla tedavisi mümkün değil, yakılarak kaybolan bir tedaviden bahsetti ama yapıldıktan sonra güneş görmemeli filan. Yüzümde çıkmasın da boynumdakilerle yaşamayı öğrenebilirim
Benim bebeğim de doğrulmak istiyor sürekli neredeyse 3.aydan beri. Pusetinde bile yolda öyle uyuyor, iyice daldıktan sonra geri yatırabiliyorum benimki de dönmüyor kendiliğinden henüz. Bir de memede oyunlar oynamaya başladı. Emip doyduktan sonra ses çıkararak emiyor oyun yapıyor aklınca

Bilmiyorum valla ben de ilk defa yaşıyorum ama emzirmedwn kaynaklıdır diye düşünüyorum biraz yani aşırı da dökülse yerine gelir diye düşünüyorum o yüzden

Bilmiyorum valla ben de ilk defa yaşıyorum ama emzirmedwn kaynaklıdır diye düşünüyorum biraz yani aşırı da dökülse yerine gelir diye düşünüyorum o yüzden

Ben emzirmiyorum benim de aynı valla. Çocuğun üstünden devamlı saçlarımı topluyoruz. Eline ayağına dolanmasın diye devamlı tetikteyim

Ben emzirmiyorum benim de aynı valla. Çocuğun üstünden devamlı saçlarımı topluyoruz. Eline ayağına dolanmasın diye devamlı tetikteyim
Üzdü geçicidir inşallah ya ben onu düşünerek takmiyodum gecmezse problem

Üzdü geçicidir inşallah ya ben onu düşünerek takmiyodum gecmezse problem

Geçer canım geçmez olur mu bunlar aslında hamilelikte dökülmesi gereken ama östrojen sayesinde dökülmeyenler. Hepsi tekrar gelir yerine inşallah takılma hiç, kafaya taktıkça stres iyice artırır

Ayy benimde kafayı yicem 4 hazirana randevu aldım. Soğudum kendimden
Sanki bazıları kendiliğinden geçiyor gibi ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum hiç de ilgilenecek halim yok kendime hiç bakamıyorum doktor gebelikte kullandığım vitaminleri ve demir ilacını doğum sonrası üç ay daha kullanmamı istemişti ilk ay istikrarlı kullandım ama bebeğim rsv virüsü kapıp hastanede yatınca hepten ihmal ettim ve saçlarım çok fena dökülmeye başladı vitaminlere tekrar başlayınca çok şükür azaldı.. hamileliğin bana fiziksel olarak en büyük artısı ise doğum öncesi 73 kiloyken doğumdan sonra 63 kiloya inmem oldu..yani ideal kiloma kızım sayesinde yeniden kavuştum

Evet hemde aşırı iştahsız 2 dk -5 dk arası emip bırakıyor tabi artık kuvvetlendiler daha çok çekiyorlar ama ben teklif etmesem emmek aklına gelmiyor emmeyide savaşarak yapıyoruz resmen
Aynı şekilde.bugün doktor kontrolüm vardı 600 gr almış doktor çok iyi dedi. Bu kadar az emmeye bu kadar kiloyu nasıl aldı şaşkınım. Demekki kuvvetli çekiyor gerçekten ve doyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…