2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Kızlar 4 aylıktan itibaren uzunca sure kullanabilecegim oto koltugu almayı dusunuyorum, yatar pozisyonda da olsa iyi olur, önerileriniz var mı

Selam kızlar. Benim kizce bu aralar emmiyor memeyi istemiyor diyordum ya evet iştahı belki az olabilir atak doneminde olduğumuzdan dolayı ama asıl sebebi sütün tazyikli gelmesiymis sanırım. Ben uclukla emzirdigim için bir de yanımda da tavsiye verecek biri olmadığı için anlamiyordum yeni farkına vardım. Sütümü önden sagdim ve makaslama yapip öyle emzirdim. Birde süt arttırıcı çay içiyordum o da sütümü çok arttiriyordu onu kestim çocuğum emmeye başladı ya. Size de soyliyeyim dedim belki böyle olup benim gibi anlayamayanlar vardır diye.

Kızlar 4 aylıktan itibaren uzunca sure kullanabilecegim oto koltugu almayı dusunuyorum, yatar pozisyonda da olsa iyi olur, önerileriniz var mı
bunu ben de merak ediyorum kullanan varsa önerilere açığız. ☺️ pusete sığmıyor artık
Kizlar kanguru kullanan var mı çok pahalı olmayan kullanışlı bı model bakıyorum
ben trendyoldan aldım memnunum
pahalı da değildi uygun fiyatı link koyayım yine yorumlara bakarsınız

Elele park yatak sormuştum araştırdım ve donna serisinden aldım geldi yatağımız çok beğendik almak isteyen düşünen varsa fikir olsun diye paylaşıyorum. ☺️ çok da rahat uyudu tombişim

bunu ben de merak ediyorum kullanan varsa önerilere açığız. ☺️ pusete sığmıyor artık

ben trendyoldan aldım memnunum
pahalı da değildi uygun fiyatı link koyayım yine yorumlara bakarsınız

Bundan aldık biz de daha kullanmaya başlamadık ama pusette çok kalkmaya çalışıyor, denesek mi diye düşünüyorum

MaxiCosi Mica Pro Eco ISize Adac'Lı İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Black

Kızlar ek gıda için alışveriş yaptınız mı?
Slikon kokuyor diyorlar.Oioi ye de o kadar pra vermek istemiyorum.Blw usulüde girmek istiyorum ondan yapışkanlı olması için slikon düşünmüştüm ama genel olarak almayın diyorlar.Alışverş yapan varsa link pylaşırsa çok sevinirim.Ben 5. Ayda bir kaşık bir kaşık tadımlara başlamayı düşünüyorum doktorumun onayıyla.Zaten tadımlarla bir ayı deviririz.

Bundan aldık biz de daha kullanmaya başlamadık ama pusette çok kalkmaya çalışıyor, denesek mi diye düşünüyorum

MaxiCosi Mica Pro Eco ISize Adac'Lı İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Black
Pusete gore daha guvenilirdir canım ben yerinde olsam oto koltuğu kullanırdım, bu koltukta çok güzel görünüyor güle güle kullanın, benim için biraz pahalı fiyatı iki tane de alacağım için daha makul bişey almam lazım ☺️

Prego 4088 ben bunu alacagım önümüzdeki aydan itibaren buna geçeceğiz kızlarımla çünkü artık dısarıyı izlemek istiyorlar ben sadece gidip yukseklık ölcusune bakacagın koltuğa koyunca dısarıyı rahatlıkla görebilirler mi ona bakacagom onun dısında tüm özellikleri istediğim gibi aşağı ekledim linkini
Link

Prego 4088 ben bunu alacagım önümüzdeki aydan itibaren buna geçeceğiz kızlarımla çünkü artık dısarıyı izlemek istiyorlar ben sadece gidip yukseklık ölcusune bakacagın koltuğa koyunca dısarıyı rahatlıkla görebilirler mi ona bakacagom onun dısında tüm özellikleri istediğim gibi aşağı ekledim linkini
Link
Canım bu yatıs pozisyonu da alıyor mu, favorilerime ekledim bunu bir araştıracağım teşekkür ederim

Kızlar ek gıda için alışveriş yaptınız mı?
Slikon kokuyor diyorlar.Oioi ye de o kadar pra vermek istemiyorum.Blw usulüde girmek istiyorum ondan yapışkanlı olması için slikon düşünmüştüm ama genel olarak almayın diyorlar.Alışverş yapan varsa link pylaşırsa çok sevinirim.Ben 5. Ayda bir kaşık bir kaşık tadımlara başlamayı düşünüyorum doktorumun onayıyla.Zaten tadımlarla bir ayı deviririz.
ben ek gıdaya tadımla başladım ama şu aşamada önemli olan kaşık. tadım olduğu için evdeki minik porselen kaselere koyuyorum mycey kaşık ve oioi kaşık var birer tane. suluk miniklerden aldım ilk suluklar var ya onlardan. içiyor tadım yaptırdığım günler 10 ml kadar.
cam rende aldım.
önlük aldım henüz gelmedi.
pek ezip verdim herşeyi sadece bugün ilk defa muz yiyordum ben heyecanlandı elimle ezip verdim ve yutabildi püre olmadan.
kızımda yaptığım gibi yapıcam. tam blw yapmıcam biraz o kendi yiyecek biraz ben destekleyeceğim.
yarın biraz kabak havuç vermeyi düşünüyorum
bir de kiwi nin yoğurt yapma makinesini düşünüyorum almayı. sütü kaynıp soğutmadan mayalayabiliyormuş

Canım bu yatıs pozisyonu da alıyor mu, favorilerime ekledim bunu bir araştıracağım teşekkür ederim
Canım ben gidip babymall ve e bebeklerde hatta bu tarz gereçleri satan tüm mağazalarda bu model var baya tercih edilen bir model ıkı üç kez denk geldim ve inceledim ters döndüğü zaman yarı yatıs pozisyonu alıyor poşet gibi yani zaten tüm resimlere detaylı bakarsan göreceksin göstermişler yan dönme özelligi de var bazı 360 derece dönebilenlerde yan kısında kıtlenme olmuyor bizimkiler ikiz olduğu için yan sabitlenmesi benim için önemli bi özellikti birbirlerine bakarak oyun oynayarak zaman daha çok gecirebilirler uzun yolculuklarda bana fayda saplar ben uzun yolculuk baya yapan biriyim ve biraz daha büyüdüklerinde tek basımıza da yolculım yapmamız gerekecek şimdi şehir içinde yalnız çıkıyorum çocuklarla ama şehirler arası daha hiç yapmadık biraz daha büyüdüklerinde bünyan sabitlenmesi işimizi görür diye düşünüyorum ayrıca yıne detaylı incelendiğinde kafa kısmı üzüyor çocukların boyu uzadıgunda dik oturuş pozisyonunda çocuğa göre boyunu uzatabilirsin içinde yenidoğan petleri var onlar çıkınca yarı oturuş poz. Kullanılacak ped ler var onlarda çıkınca tam oturuş halınde oluyor uzun vadeli kullanıma kesınlıkle uygun ama ters kullanım bebeklerin boyuna göre degişir kullanım süresi gerçi bizim ikizler diğer bebeklere göre bu dönemlerde biraz geriden geldikleri için bence 4-5 belki 6. Aya kadar ters kullanabilirsiniz mutlaka mağazalara bak ve gidip incele derim

ben ek gıdaya tadımla başladım ama şu aşamada önemli olan kaşık. tadım olduğu için evdeki minik porselen kaselere koyuyorum mycey kaşık ve oioi kaşık var birer tane. suluk miniklerden aldım ilk suluklar var ya onlardan. içiyor tadım yaptırdığım günler 10 ml kadar.
cam rende aldım.
önlük aldım henüz gelmedi.
pek ezip verdim herşeyi sadece bugün ilk defa muz yiyordum ben heyecanlandı elimle ezip verdim ve yutabildi püre olmadan.
kızımda yaptığım gibi yapıcam. tam blw yapmıcam biraz o kendi yiyecek biraz ben destekleyeceğim.
yarın biraz kabak havuç vermeyi düşünüyorum
bir de kiwi nin yoğurt yapma makinesini düşünüyorum almayı. sütü kaynıp soğutmadan mayalayabiliyormuş
Evet bende full blw gitmeyeceğim 🫠
Suluk ne aldınız? Avent akıtıyormuş.Birde önlük ne aldınız.
Kaşık olarak bende mycey favoriledim.Bizim de ilk alışverişimiz sebzeleri buharda haşlamak için aparat ve cam rende oldu.Az kaldı çok heyecanlıyımm sizi okuyunca daha da heyecanlandım ♡

Bizim gündüz uykuları zaten kötüydü iyice berbat oldu. Öğlen iki üç saat lik bi beşikte uykusu vardı oda yalan oldu. Hep kucakta. Hamak aldık onda da kısa kısa hemen uyanıyor. Max 45-50 dk uyudu. Bazen 15-20 dk. Ve uyutmak için çok yoruluyorum. Kucakta salla gezdir hoplat emzik ver salla meme ver salla.
Çok yorgunum. Tek başınayım. Eşim gelsin diye saatte hep gözüm. Kendim için hiç bişey yapamıyorum. Dün gece uyuttuktan sonra salona geldim oturdum ağladım. Saat olmuş 22:30-23:00 ne yapcam bu saatten sonra. Sabah 7 de güne başlıyoruz. Gece uykusuna yatırmak en az 1 saat sürüyor. 21:30-22:30 arası uyuyor. Daha erken uyutsakta çok denedik uyanıyor. 🤦🏻‍♀️ gün içinde hep ağlıyor. Uykusuzluk başına vuruyor ama uyumaya direniyor. Çok zor çok. 😢

Ben depresyona giriyorum galiba.

Bir gece 8 saat kesintisiz uyuyorsa diğer gece canıma okuyor. Dün gece 4 kere kalktı. Ve kalkınca yatmak bilmiyor. Çok yoruldum. İşe de başladım. Hep uykusuzum. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Kitap okuyamıyorum, dizi izleyemiyorum. Cocuk yatıyor aman uyanacak uykusuz kalacağım korkusuyka ben de yatıyorum. Ben yanına gidip yatınca hissedip uyanıyor sanki. Uyanacak korkusuyla uyuyamıyorum. Uyku meselesinden çok bunaldım.

Kaşık olarak bende mycey favoriledim.Bizim de ilk alışverişimiz sebzeleri buharda haşlamak için aparat ve cam rende oldu.Az kaldı çok heyecanlıyımm sizi okuyunca daha da heyecanlandım ♡
şimdi ilk aldığım suluk öyle aham şaham bişey değil biberon uçlu olanlardan bulursam atayım marketten aldım ben.
avent kızıma kullanmıştım büyüdüğünde onda akıtma sorunu yaşamamıştık ama tabi 8 sene önceydi 🤣

suluk şöyle bişey

Eklentiler

• IMG_5337.webp
    IMG_5337.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
önlükleri unutmuşum ben o silikon önlükleri falan sevmiyorum daha önce kullandığım bişey de değil aldımm yolda henüz gelmedi ama yorumlar genel olarak güzeldi

Canım ben gidip babymall ve e bebeklerde hatta bu tarz gereçleri satan tüm mağazalarda bu model var baya tercih edilen bir model ıkı üç kez denk geldim ve inceledim ters döndüğü zaman yarı yatıs pozisyonu alıyor poşet gibi yani zaten tüm resimlere detaylı bakarsan göreceksin göstermişler yan dönme özelligi de var bazı 360 derece dönebilenlerde yan kısında kıtlenme olmuyor bizimkiler ikiz olduğu için yan sabitlenmesi benim için önemli bi özellikti birbirlerine bakarak oyun oynayarak zaman daha çok gecirebilirler uzun yolculuklarda bana fayda saplar ben uzun yolculuk baya yapan biriyim ve biraz daha büyüdüklerinde tek basımıza da yolculım yapmamız gerekecek şimdi şehir içinde yalnız çıkıyorum çocuklarla ama şehirler arası daha hiç yapmadık biraz daha büyüdüklerinde bünyan sabitlenmesi işimizi görür diye düşünüyorum ayrıca yıne detaylı incelendiğinde kafa kısmı üzüyor çocukların boyu uzadıgunda dik oturuş pozisyonunda çocuğa göre boyunu uzatabilirsin içinde yenidoğan petleri var onlar çıkınca yarı oturuş poz. Kullanılacak ped ler var onlarda çıkınca tam oturuş halınde oluyor uzun vadeli kullanıma kesınlıkle uygun ama ters kullanım bebeklerin boyuna göre degişir kullanım süresi gerçi bizim ikizler diğer bebeklere göre bu dönemlerde biraz geriden geldikleri için bence 4-5 belki 6. Aya kadar ters kullanabilirsiniz mutlaka mağazalara bak ve gidip incele derim
Favorilerime ekledim canım , mutlaka bakacagım yakından inceleyecegim, artık pusetlerle goturmek içime sinmiyor , yorumlarına falan da baktım epey iyi gorunuyor, ayrıntılı bilgilendirmen için cok tsk ederim , ikiz olunca farklı yonlere de dikkat cekmissin , benim o aklıma gelmemisti cok iyi oldu ☺️🙏

Ben depresyona giriyorum galiba.

Bir gece 8 saat kesintisiz uyuyorsa diğer gece canıma okuyor. Dün gece 4 kere kalktı. Ve kalkınca yatmak bilmiyor. Çok yoruldum. İşe de başladım. Hep uykusuzum. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Kitap okuyamıyorum, dizi izleyemiyorum. Cocuk yatıyor aman uyanacak uykusuz kalacağım korkusuyka ben de yatıyorum. Ben yanına gidip yatınca hissedip uyanıyor sanki. Uyanacak korkusuyla uyuyamıyorum. Uyku meselesinden çok bunaldım.
Çok zor. Bebek bakımı evdeyken bile çok zor. Şimdi işe başladıysan çok yoruluyorsundur. Allah kolaylık versin. 🙏🏻
Benim oğlum gece uykusuna yatsı ezanı okunmadan tam dalmıyor. 22:30 gibi dalıyor sonra 2-3 gibi uyanır emer tekrar uyutması falan 1 saat kaybediyorum. sabah yine 5-6 gibi uyanır öyle memede kucakta uyur sonra 7 gibi zaten güne başlıyoruz. 😞
Bazen gecede daha fazla uyandığı oluyor mahvoluyorum.
Senin 4 kez uyandığını düşününce çok üzüldüm.

şimdi ilk aldığım suluk öyle aham şaham bişey değil biberon uçlu olanlardan bulursam atayım marketten aldım ben.
avent kızıma kullanmıştım büyüdüğünde onda akıtma sorunu yaşamamıştık ama tabi 8 sene önceydi 🤣

suluk şöyle bişey
Bende de vardı aynısından kırdım yanlışlıkla ilk aldığımda bunun birde büyüğü var bizde ilk zaman denemiştim süt sağıp ama inanılmaz seri geliyordu hiç kullabmadım hep avent kullanmıştım aventin biberon suluk tarzı var ona bakayım olmadı.çok sağolun ♡

Sanırım bugun alacagım canım, e bebek ( reklam diyelim ne olur ne olmaz ) te yuzde 10 indirimdeymis , stok da var , bebeklerden birini goturup içinde deneyecegim :) yatarken boyunları dusuyor mu ona bakacagım , içime sinerse alacam ins bugun , iki gun sonra sehir dısına cıkacagız pusetlerle seyahat etmek istemiyorum

Back
X