Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz annesi olunca farklı düşünüyorsun diyordu kuzenimin de ikizleri var gerçekten öyleymişFavorilerime ekledim canım , mutlaka bakacagım yakından inceleyecegim, artık pusetlerle goturmek içime sinmiyor , yorumlarına falan da baktım epey iyi gorunuyor, ayrıntılı bilgilendirmen için cok tsk ederim , ikiz olunca farklı yonlere de dikkat cekmissin , benim o aklıma gelmemisti cok iyi oldu![]()
Oo hızlısın inşallah içine siner güzel bebeklerinde beğenir ler malum onların beğenme leri çok önemliSanırım bugun alacagım canım, e bebek ( reklam diyelim ne olur ne olmaz ) te yuzde 10 indirimdeymis , stok da var , bebeklerden birini goturup içinde deneyecegim :) yatarken boyunları dusuyor mu ona bakacagım , içime sinerse alacam ins bugun , iki gun sonra sehir dısına cıkacagız pusetlerle seyahat etmek istemiyorum
İnsallah tatlımOo hızlısın inşallah içine siner güzel bebeklerinde beğenir ler malum onların beğenme leri çok önemlibiz iki haftada bir İzmir'e gidiyoruz şimdilik pusette sıkıntı cıkarmıykrlar bir uykuları 3 saat oluyor zaten bende tam o ana denk getiriyorum otoyol dan zaten 3.30 saatte orada oluyorum çok şükür ki sıkıntısız şekilde defalarca gittik bu kezde öyle olur inşallah
Yaaa yerimm minnoslarİkiz annesi olunca farklı düşünüyorsun diyordu kuzenimin de ikizleri var gerçekten öyleymişbenim kızlar artık birbirlerini fark ediyorlar yanyana yatırıyorum ikisini gündüz oyun oynarken birbirleriyle resmen konuşuyorlar bi o bagırıyor bi diğeri aguluyor
![]()
şuan sadece mamayla besleniyorKızlar günde kaç cc mama/süt veriyorsunuz ve kaç kez? Ben emziriyorum 2 kere 90 cc mama veriyorum sanırım 120 vermem gerek artık emin olamadım
Teşekkür ederim canım bazen 120 veriyordum artık 120ye geçeyim tamamen benşuan sadece mamayla besleniyor
3 saatte bir 150 ml içiyor bazen dört saati buluyo
Bana doktor mama verceksen tek öğünde 90 ı geçme dedi. Bende emziriyorum. Günde 1 bazen dışardaysak falan 2 kez mama veriyorum. Ama 90 ı bitirince ağlıyor yetmiyor yani kısa süre sonra tekrar meme emiyor.Kızlar günde kaç cc mama/süt veriyorsunuz ve kaç kez? Ben emziriyorum 2 kere 90 cc mama veriyorum sanırım 120 vermem gerek artık emin olamadım
Bana da 2. Ayda öyle demişti bu ay sormayı unuttum ama yetmiyor canım benimkine deBana doktor mama verceksen tek öğünde 90 ı geçme dedi. Bende emziriyorum. Günde 1 bazen dışardaysak falan 2 kez mama veriyorum. Ama 90 ı bitirince ağlıyor yetmiyor yani kısa süre sonra tekrar meme emiyor.
Bana öyle geliyor ki işimiz olduğunda sanki stresi hissedip ya da sırf gıcıklığına uyumuyor, dalmıyorlar çok fenalarbana bugün sinir yükleniyor resmen bu çocuğun uykusundan. arife günü bir sürü işim var aksilik saçma sapan uyuyor uykusuu var kıpır kıpırsabrım tükenmeye başladı oturup ağlıcam eşim de yok köye gidiyo
![]()
Mustela konak önleyici şampuan. Benim kiza da doktor önce zeytinyağı dedi. Kullandim gecmedi vir türlü. Sonra mustela aldım her seferinde ama öncesinde zeytinyağı ve tarak ile hafiflettim. Birkac yıkamadan sonra geçti. Ben hata yaptım bıraktım geçti zannedip tekrarladı ama. Uzun bir süre kullanmak gerekiyormuş. İlk kez bugün normal şampuan ile yıkadım. 3 aydir konak şampuanı kullanıyordum. Çok da iyi geldi bize. Bu arada iyi bayramlar size de , diğer hanımlara da. Çocuklarımızla, eslerimizle, ailemizle guzel, saglikli, huzurlu bayramlarimiz olsun.Kızlarım mutlu bayramlarımız olsun minnoslarımızlabenim kızlardan birinde konak var zeytınyagı ve tarakla temizledikce tekrarladı ve cildi asırı hassas, asırı kuru, konak için özel gelistirilmis sampuanlar var, alsam fayda saglar mı, kullanan arkadaslar var mı, öneriler lütfen
Tsk ederim canım , ben de alacagım mustela , yorumları da guzel, çünkü geçiremedim kendi çabamla surekli yeni olusuyırMustela konak önleyici şampuan. Benim kiza da doktor önce zeytinyağı dedi. Kullandim gecmedi vir türlü. Sonra mustela aldım her seferinde ama öncesinde zeytinyağı ve tarak ile hafiflettim. Birkac yıkamadan sonra geçti. Ben hata yaptım bıraktım geçti zannedip tekrarladı ama. Uzun bir süre kullanmak gerekiyormuş. İlk kez bugün normal şampuan ile yıkadım. 3 aydir konak şampuanı kullanıyordum. Çok da iyi geldi bize. Bu arada iyi bayramlar size de , diğer hanımlara da. Çocuklarımızla, eslerimizle, ailemizle guzel, saglikli, huzurlu bayramlarimiz olsun.![]()
Rica ederim. Bize doktor mustela dediğinde ben siparis vermiştim zaten. Ben de çok uğraştım ama sürekli yeni çıkıyordu. Öncesinde zeytinyağı ile masaj yapıp tarak ile üstten konakları almak çok iyi geliyor sampuan oncesi. Bizimkinde ortalama 4 yıkama donrasi geçmişti ama önceden tekrar geçip çıktığı icin uzun sure devam ettim bu işleme. Geçmiş olsun çokça.Tsk ederim canım , ben de alacagım mustela , yorumları da guzel, çünkü geçiremedim kendi çabamla surekli yeni olusuyır
Herkese iyi bayramlarKızlarım mutlu bayramlarımız olsun minnoslarımızlabenim kızlardan birinde konak var zeytınyagı ve tarakla temizledikce tekrarladı ve cildi asırı hassas, asırı kuru, konak için özel gelistirilmis sampuanlar var, alsam fayda saglar mı, kullanan arkadaslar var mı, öneriler lütfen