- 3 Ağustos 2024
- 418
- 535
- 23
- 35
Bakmaya giderken bebişi de götür denersin. Çok hafif. Temizliği kolay yazın sandalyeyle bebeyi balkonda sulayabiliriz bununla ama bana dar geldi. Şimdiden öyle geliyorsa biraz daha büyüyünce hiç içine girip çıkaramayız.Akşam kaçta yatarsa yatsın geç erken sabah max 7 yi görüyor snbsjsndn sansliysam o dahadi ya ikeadakine bakacaktim hic bakmayayim o zaman
geçmiş olsun canım tez vakit iyileşirsen kavuşursun kuzunaDün ameliyat oldum 2 gündür bebeğimi göremiyorum çok zormuş yaaa
Yok zaten küçük görünüyordu yine onun gibi sade bir şey alıcam kolay yıkayıp temizlenebilir daha ayak kısmı geniş olanlarındanBakmaya giderken bebişi de götür denersin. Çok hafif. Temizliği kolay yazın sandalyeyle bebeyi balkonda sulayabiliriz bununla ama bana dar geldi. Şimdiden öyle geliyorsa biraz daha büyüyünce hiç içine girip çıkaramayız.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Dün ameliyat oldum 2 gündür bebeğimi göremiyorum çok zormuş yaaa
benimki de mamayla besleniyor 120’den 150’ye çok yeni yeni geçtik zorla geçtik. hala bazen bitirmiyor özellikle sabahları. şöyle başlayın 120 bitirdikten sonra 15 dk sonra 30 ml teklşf edin içmezse bekleyin 15 dk sonra tekrar verin. amaç midesi büyüsün ki daha fazla içebilsin istesin. ben beklesem kendisi geçmezdi sanırım 150 yeSelamlar anneler, benim birkac gundur kafama takilan bir sorunum var. Benim oglum 3520 gr 52 cm dogdu. 4.ayda 6400 gr 68 cm suan. Ama cok zayif geliyor banaben mi cok takiliyorum cok uzuluyorum. Boya gitmis ama toplu bir bebek degil. Doktor sorun gormedi, kotu birsey soylemedi ama hep boyle ciliz mi olacak. Sadece mamayla besleniyor, ogunlerde 120 cc yi bir turlu geciremedim. Doktor onun hakki 150 cc dedi ama yemiyor. Sizin durumlariniz nedir? Ek gida donemimi umutla bekliyorum kilo aldirmak icin mamada malesef basarili olamadim
Merhaba. Benim kızda aynı ya kilo almıyor. Mama vermek istedim tadını beğenmedi icmedi. Emziriyorum karnı biraz doyunca bırakıyor sanırım emmeyi çünkü tam bosaltmiyor memeyi. Bende ne yapacagimi sasirdim. Biz 4 bucuk aylik olduk daha 6 kilo anca olucaz.Selamlar anneler, benim birkac gundur kafama takilan bir sorunum var. Benim oglum 3520 gr 52 cm dogdu. 4.ayda 6400 gr 68 cm suan. Ama cok zayif geliyor banaben mi cok takiliyorum cok uzuluyorum. Boya gitmis ama toplu bir bebek degil. Doktor sorun gormedi, kotu birsey soylemedi ama hep boyle ciliz mi olacak. Sadece mamayla besleniyor, ogunlerde 120 cc yi bir turlu geciremedim. Doktor onun hakki 150 cc dedi ama yemiyor. Sizin durumlariniz nedir? Ek gida donemimi umutla bekliyorum kilo aldirmak icin mamada malesef basarili olamadim
Selamlar anneler, benim birkac gundur kafama takilan bir sorunum var. Benim oglum 3520 gr 52 cm dogdu. 4.ayda 6400 gr 68 cm suan. Ama cok zayif geliyor banaben mi cok takiliyorum cok uzuluyorum. Boya gitmis ama toplu bir bebek degil. Doktor sorun gormedi, kotu birsey soylemedi ama hep boyle ciliz mi olacak. Sadece mamayla besleniyor, ogunlerde 120 cc yi bir turlu geciremedim. Doktor onun hakki 150 cc dedi ama yemiyor. Sizin durumlariniz nedir? Ek gida donemimi umutla bekliyorum kilo aldirmak icin mamada malesef basarili olamadim
Selamlar anneler, benim birkac gundur kafama takilan bir sorunum var. Benim oglum 3520 gr 52 cm dogdu. 4.ayda 6400 gr 68 cm suan. Ama cok zayif geliyor banaben mi cok takiliyorum cok uzuluyorum. Boya gitmis ama toplu bir bebek degil. Doktor sorun gormedi, kotu birsey soylemedi ama hep boyle ciliz mi olacak. Sadece mamayla besleniyor, ogunlerde 120 cc yi bir turlu geciremedim. Doktor onun hakki 150 cc dedi ama yemiyor. Sizin durumlariniz nedir? Ek gida donemimi umutla bekliyorum kilo aldirmak icin mamada malesef basarili olamadim
2,5 - 3 saatte 120 iciyor. Ilk 2 ay cok hizli arttirdi mamayi. 2. Ayinin sonlarinda 120 ye basladi hala ayni. Araligi kisalmaya basladi sadece 4 saatlerden 3 saate dustu.Mama aralıklarınız kaç saat? Bizimki 120 içtiyse 2buçuk saat sonra tekrar yediriyorum 150 içtiyse 3 saat.
Dediginiz gibi teklif etmeyi deneyecegim , bakalim insallah cabuk gecer 150lilerebenimki de mamayla besleniyor 120’den 150’ye çok yeni yeni geçtik zorla geçtik. hala bazen bitirmiyor özellikle sabahları. şöyle başlayın 120 bitirdikten sonra 15 dk sonra 30 ml teklşf edin içmezse bekleyin 15 dk sonra tekrar verin. amaç midesi büyüsün ki daha fazla içebilsin istesin. ben beklesem kendisi geçmezdi sanırım 150 ye
Merhaba biz de 3450 gr 51 cm doğduk 4. Ayda 6330 gr 6cm çıktık.Yani çok benzeriz.Benim bebekte cılız duruyor ama eşimde bende öyleymişiz.Ben anne sütüyle besliyorum ama sürekli kusan alerjik bir bebeğim var.Herkes zayıf diyor moralimi bozuyorlar ama ben kabullendim bu durumu doktor sağlıklı dedi ki bence de öyle.Etrafımızda tombik bebek çok artık.Ondan da böyle gekiyor bzie bence.Annem bebeme zayıf diyor o sırada 2400 doğan benSelamlar anneler, benim birkac gundur kafama takilan bir sorunum var. Benim oglum 3520 gr 52 cm dogdu. 4.ayda 6400 gr 68 cm suan. Ama cok zayif geliyor banaben mi cok takiliyorum cok uzuluyorum. Boya gitmis ama toplu bir bebek degil. Doktor sorun gormedi, kotu birsey soylemedi ama hep boyle ciliz mi olacak. Sadece mamayla besleniyor, ogunlerde 120 cc yi bir turlu geciremedim. Doktor onun hakki 150 cc dedi ama yemiyor. Sizin durumlariniz nedir? Ek gida donemimi umutla bekliyorum kilo aldirmak icin mamada malesef basarili olamadim
Bana da ciliz geliyor yavrum sanki midesi hep icindeMerhaba biz de 3450 gr 51 cm doğduk 4. Ayda 6330 gr 6cm çıktık.Yani çok benzeriz.Benim bebekte cılız duruyor ama eşimde bende öyleymişiz.Ben anne sütüyle besliyorum ama sürekli kusan alerjik bir bebeğim var.Herkes zayıf diyor moralimi bozuyorlar ama ben kabullendim bu durumu doktor sağlıklı dedi ki bence de öyle.Etrafımızda tombik bebek çok artık.Ondan da böyle gekiyor bzie bence.Annem bebeme zayıf diyor o sırada 2400 doğan benBen artık genetiğe ve alerjik olmasına bıraktım.Ek gıda da hepimiz alırız inşallah sağlıklı kilolar.
Merhaba biberon ısıtıcısı almayı dusunuyorumda kullanımı nasıl iş görüyor mu diğer türlü çok zahmetli geliyor banabizde şuan biberon ısıtıcı var ama öncesinde su ısıtıp kase içine su doldurup biberonu yerleştirip ısıtıyordum öyle yapabilirsiniz.
benim normal doğum üzerinden 9 yıl geçti. dikiş yerim hala bazen varlığını hissettiriyo.
Biz 3. Ayın içinde yaptırdık rotarix ve bexsero ateş vs yapmadı ama yapabiliyorHanımlar aranızda 5.ay kontrolünde hem menenjit hem de rota asilari yaptıran var mi çocuğuna? Yarın 5 aylik kontrolumuz var ve bu iki aşıyı olacak kizim ama nasil olacak bilmiyorum. İkisi de sıkıntılı aşılar ve ben biraz korkuyorum. Nasil geçti sizin aşılarınız? Öncesinde agri kesici-ates düşürücü versem mi acaba ?
Ben de öncesinde kullanmama taraftarıyım ancak esim illa içir diyor. İnşallah bizde de ateş olmazBiz 3. Ayın içinde yaptırdık rotarix ve bexsero ateş vs yapmadı ama yapabiliyoröncesinde önermiyorlar fazla çünkü vücudu savaşsın virüsle istiyorlar sanırım doktorunla da konuş istersen canım daha iyi yönlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?