2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Reflü dedik bağırsak enfeksiyonu çıktı kusmaları ilk günden dikkat e alsaydık şimdi 3 . Gün hastanede yatıyor olmazdık kusan bebeklere dikkat etmek lazım her beslenme sonrası kusuyor ise doktor a gitmekte fayda var biz gitmedik ateş olunca gittik baya baya ağır bağırsak enfeksiyonu geçiriyor

Ben henüz almadım hastaneden çıkarsak alıcaz inşallah böyle bir portatif ürün alcam sosyal medya da bir ürün annesinde gördüm heryere götürme lik fikir olur sizede büyük ürün sevmiyorum böyle minimal hafif ürün tercih edeceğiz sandalye ye de sabitleniyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-26-08-23-11-245_com.pozitron.hepsiburada.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkürler geçmiş olsun

Ben de Chicco Polly Magic Relax aldım aynı seriden Bizimki anakucağı gibi yatırılabiliyor ve kumaşı farklı sanırım ben de memnunum. Kumaş değerlendirmesi isterseniz ona da bir bakın :)

Ben de Chicco Polly Magic Relax aldım aynı seriden Bizimki anakucağı gibi yatırılabiliyor ve kumaşı farklı sanırım ben de memnunum. Kumaş değerlendirmesi isterseniz ona da bir bakın :)
Benimki de ana kucağı gibi yatıyor. Kumas konusunda da sagolun ancak aldım artık epey oldu, çok da memnunuz :) Guzel günlerde kullanıp bol bol yemek yesinler içinde inşallah :)

İnstagram'da dr umur ozdol var şu sıralar uyku eğitimini anlatıyor. Anlattığı yönteme stroyde denk geldim ve doğru bir yöntem anlatıyor. Her bebeğe uymayabilir, birebir destek çok önemli aslında ama denemeye değer bir yöntem. Youtube'a yüklüyor videoları.

Doktorunuz benim doktorumla aynı kafada. 3 gün kuralı uygulamıyoruz dedi bizimki de. Sebze yoğurt sonra meyve
Ben 3 gündür yoğurt ve patates veriyorum günde iki kez ayrı zamanlarda. Sadece tadım şuanda kaşıkla değilde öyle ucuyla ağzına değdir dedi. Öğün gibi değil.
İlk yüzünü ekşitiyor ama yiyor yinede şap şap yapıyor ağzını

Benim oğlumda ilk günden beri böyle. Kolik bebek olması nedeniyle başladı. Şimdi de alışkanlığı oldu memede uyuya kalmazsa mecbur başlıyoruz kucakta hop zıp çok zor. 6,5 kg bel sırt kol kalmadı bittik. Hatta eşimde daha çabuk uyuyor bendeyken meme arıyor çok zor. Bende uyku eğitimi alalım diyorum eşim inanmıyor. Saçma buluyor.

Çok geçmiş olsun bebişe kıyamam

Geçmiş olsun canım benim bebiş önceden bu kadar kusmuyordu son 1 aydır nerdeyse akşama kadar kusuyor... Aralıklı olarak.... Gazını çıkarıyoruz ama gaz mı üretiyor içerde anlamadım bir iki saat sonra yine gazı çıkıyor öyle rahatlıyor enzaten acıkmış oluyor tekrar ateş vs olmadı ama nasıl kusuyordu senin minik kuş belki benzerdir ona göre dikkate alayım belki gazdan değildir tek sebebi

benimki de ısrarla ne yapacak diye soruyor ben de bilmiyorum eğitim alıp görelim diyorum ama ikna etmrm lazım uzaktan napabilir ki diyor anlamıyor haha

Teşekkür ederim canım
Doğumda rektovajinal fistül oluşmuştu. İlk ameliyatta kolostomi açıldı torba takıldı bunda da fistül dikildi
Geçmiş olsun çok dayanılmaz şeyler ya benim de arka tarafta sorunum var ama henüz totom yemedi doktora gitmeye en kısa sürede gitmem lazim inşallah tamamen iyileşirsin geçer hepsi

Ben ilk adetimi geçen ayın 18 inde oldum ve deli gibi kan geldi. Bu kadar yoğun yaşamazdım. Bu ay gelmedi 1 hafta gecikti. Düzenli mi oluyor sizin ?
Benimde öncesine göre kanama miktarı arttı ve son reglimden 20 gün sonra tekrar oldum mesela. Döngüsü daha tam oturmadı sanırım erken oldu yani.
Aa iyi düzenli olmamamsı normal biraz daha bekleyeceğim gelmezse test mi yapsam yoksa korunduk ama bilemedim
Evet kabak havuç patates sonra da ev yoğurdu
aynu biz de öyleyiz Allahtan şimdilik uyuyor da biz de sabahları uyuyoruz. Birkaç aya o da kalmayacak mecbur kalkacağız. Şöyle uykusunu 8 gibi uyanmaya ayarlasa çok mutlu olacağım
Ek gıda konuşulmuş mama sandalyesi ne aldiniz bütün bebeler iştahlı olsun inşallah
Ben ikeadan antilop aldım yanında da sırt yan destekli şişme yastığını aldım ama çok küçükmüş. Bizimki zor içine girip çıkıyor cumartesi götüreceğim bakalım iade alacaklar mı açıp kurduk ama

Kızlar dün 6 ay kontrol ve aşılarımızı olduk. Tek bacaktan ve 2 damla ağızdan(çocuk felci) devlet aşılarını olduk. Muayenemiz çok güzel geçti. Bu ay çok güzel kilo almışız hemen geçelim dedi ek gıdaya. Bu ay Havuç kabak patates ve yoğurt olarak dönüşümlü bişeyler vereceğiz artık.

yok düzenli olmadı yani aslında iki ay düzenli oldu bu son ay gecikti arada az bi kanamam oldj ama kortizon aldım onun etkisi oldu belki bilemiyorum

Akşam kaçta yatarsa yatsın geç erken sabah max 7 yi görüyor snbsjsndn sansliysam o da hadi ya ikeadakine bakacaktim hic bakmayayim o zaman

ben ister istemez kızımla kıyaslıyorum
kızım dört aylıktı gece uyanması birden kesilmişti gece kalkmadı sonra hiç. şu an bundan çok umudum yok
Ooo sizin kızınız bulunmaz hint kumaşıymış
Çok çok geçmiş olsun.Benim bebeğimde 5 aylık olacak iki gün sonra 5 aydır reflümüz var.Sizin baştan da mı böyleydi yeni mi oldu?
Dün ameliyat oldum 2 gündür bebeğimi göremiyorum çok zormuş yaaa
Çoook geçmiş olsuunnnn bebişte özlemştirr kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…