Ben henüz almadım hastaneden çıkarsak alıcaz inşallah böyle bir portatif ürün alcam sosyal medya da bir ürün annesinde gördüm heryere götürme lik fikir olur sizede büyük ürün sevmiyorum böyle minimal hafif ürün tercih edeceğiz sandalye ye de sabitleniyormuşEvet kızlar lütfen mama sandalyesi alıp kullananlar bize de tavsiye versin önümüzdeki ay bizimde başlamamız gerekiyor ek gıdaya bu ay ki kontrolümüz de 5 aylık kontrolü rotanın ikinci dozunu yaptırdık ikisinde de ateş olmadı bezleri de her zaman oldugu sayıdaydı sadece koku degişikti o da ikinci dozda normalmiş
Bu ayki kontrolde doktorumuz ek gıda için bilgi verdi artık eskiden olduğu gibi üç gün kuralı yok dedi çocuklar kaç aylıksa bir öğünde o kadar tatlı kasıgı yiyebilirler dedi nötr tatlarla baslayacagız dedi günde iki öğünle baslayacagız dedi iki öğündeki yiyecek aynıbolmalı biri farklı biri farklı olmamalı dedi sebzeler ile baslayacagız meyvenin tadını alan çocuk sebze yemez haklı olarak dedi bu ay bol bol oturma çalısmalarıma baslayın ek gıda için destekli oturma yeterli zaten dedi biz zaten çoktan başlamıstık ilk ay sebze ve yoğurt destekli gideceğiz dedi sonra cesitlendirme yaparız dedi işte kuzu kemiği suyundan çorbalar vs ilk bir yıl sadece kuzu öneriyorum dedi yumurtanında sade sarısı yok sade beyazı falan değil dedi alerjen etkileri aynıdır eğer alerji yaparsa ayırıp deneriz alerjiyi sarı mı yapıyor beyaz mı dedi tabi bunları benim bebeklerimde henüz hiç süt güneş vs gibi alerjen durumlar olmadı diye de bu şekilde ilerliyor olabiliriz herkesin bebeğinin alerjen durumu farkşıdıe biz bu şekilde ilerleyeceğiz
TeşekkürlerBen henüz almadım hastaneden çıkarsak alıcaz inşallah böyle bir portatif ürün alcam sosyal medya da bir ürün annesinde gördüm heryere götürme lik fikir olur sizede büyük ürün sevmiyorum böyle minimal hafif ürün tercih edeceğiz sandalye ye de sabitleniyormuş
Ben de Chicco Polly Magic Relax aldım aynı seridenBen 1 aydir aldım ama mama sandalyesi olarak degil de mutfakta ya da başka bir yerde is yaparken gözümün önünde olsun kizim diye kullaniyorum. Şimdilik çok çok memnunum. Chicco polly 2 start kullaniyorum. Tekerlekli, dolayisiyla taşımadan odalar arasi kullaniyorum. Bel kısmı daraltılıp genişletilebiliyor. Koruma kemeri çok iyi. Kizim kendini itiyor belli bir yere kadar aşağı kaydiriyor kendini sonra kemerden dolayi gidemiyor zaten. Hemen her gün kullaniyorum. Mama tepsisi genişliği iyi, zaten hemen hepsinde öne ve arkaya gidebiliyor. Balkonda koltugun en alt kisminda ayarlayip ben yere oturunca kizim yuz mesafemde oluyor. Diger detaylara netten bakilabilir. Aşağıda gorselini de ekliyorum.
Benimki de ana kucağı gibi yatıyor. Kumas konusunda da sagolun ancak aldım artık epey oldu, çok da memnunuz :) Guzel günlerde kullanıp bol bol yemek yesinler içinde inşallah :)Ben de Chicco Polly Magic Relax aldım aynı seridenBizimki anakucağı gibi yatırılabiliyor ve kumaşı farklı sanırım ben de memnunum. Kumaş değerlendirmesi isterseniz ona da bir bakın :)
İnstagram'da dr umur ozdol var şu sıralar uyku eğitimini anlatıyor. Anlattığı yönteme stroyde denk geldim ve doğru bir yöntem anlatıyor. Her bebeğe uymayabilir, birebir destek çok önemli aslında ama denemeye değer bir yöntem. Youtube'a yüklüyor videoları.Elbette daha nazik yöntemler var. Bunlarla ilgili birçok kitap okudum. Kendim de uyguladım ama başta başarılı olsa da şu an asla uyumuyor. İşe başladığım için de yoruldum ve sabrım kalmadı. Asıl etken bu bence. Bu yüzden uzman birinden destek almaya ihtiyacım var. 6. ayı mı bekleyeyim yani? Bilemiyorum ki böyle de iyice kucakta ve squat yaparak uyumaya alışıyor. Sonra vazgeçirmek daha zor olacak.
Doktorunuz benim doktorumla aynı kafada. 3 gün kuralı uygulamıyoruz dedi bizimki de. Sebze yoğurt sonra meyveEvet kızlar lütfen mama sandalyesi alıp kullananlar bize de tavsiye versin önümüzdeki ay bizimde başlamamız gerekiyor ek gıdaya bu ay ki kontrolümüz de 5 aylık kontrolü rotanın ikinci dozunu yaptırdık ikisinde de ateş olmadı bezleri de her zaman oldugu sayıdaydı sadece koku degişikti o da ikinci dozda normalmiş
Bu ayki kontrolde doktorumuz ek gıda için bilgi verdi artık eskiden olduğu gibi üç gün kuralı yok dedi çocuklar kaç aylıksa bir öğünde o kadar tatlı kasıgı yiyebilirler dedi nötr tatlarla baslayacagız dedi günde iki öğünle baslayacagız dedi iki öğündeki yiyecek aynıbolmalı biri farklı biri farklı olmamalı dedi sebzeler ile baslayacagız meyvenin tadını alan çocuk sebze yemez haklı olarak dedi bu ay bol bol oturma çalısmalarıma baslayın ek gıda için destekli oturma yeterli zaten dedi biz zaten çoktan başlamıstık ilk ay sebze ve yoğurt destekli gideceğiz dedi sonra cesitlendirme yaparız dedi işte kuzu kemiği suyundan çorbalar vs ilk bir yıl sadece kuzu öneriyorum dedi yumurtanında sade sarısı yok sade beyazı falan değil dedi alerjen etkileri aynıdır eğer alerji yaparsa ayırıp deneriz alerjiyi sarı mı yapıyor beyaz mı dedi tabi bunları benim bebeklerimde henüz hiç süt güneş vs gibi alerjen durumlar olmadı diye de bu şekilde ilerliyor olabiliriz herkesin bebeğinin alerjen durumu farkşıdıe biz bu şekilde ilerleyeceğiz
Benim oğlumda ilk günden beri böyle. Kolik bebek olması nedeniyle başladı. Şimdi de alışkanlığı oldu memede uyuya kalmazsa mecbur başlıyoruz kucakta hop zıp çok zor. 6,5 kg bel sırt kol kalmadı bittik. Hatta eşimde daha çabuk uyuyor bendeyken meme arıyor çok zor. Bende uyku eğitimi alalım diyorum eşim inanmıyor. Saçma buluyor.Elbette daha nazik yöntemler var. Bunlarla ilgili birçok kitap okudum. Kendim de uyguladım ama başta başarılı olsa da şu an asla uyumuyor. İşe başladığım için de yoruldum ve sabrım kalmadı. Asıl etken bu bence. Bu yüzden uzman birinden destek almaya ihtiyacım var. 6. ayı mı bekleyeyim yani? Bilemiyorum ki böyle de iyice kucakta ve squat yaparak uyumaya alışıyor. Sonra vazgeçirmek daha zor olacak.
Çok geçmiş olsun bebişe kıyamamReflü dedik bağırsak enfeksiyonu çıktı kusmaları ilk günden dikkat e alsaydık şimdi 3 . Gün hastanede yatıyor olmazdık kusan bebeklere dikkat etmek lazım her beslenme sonrası kusuyor ise doktor a gitmekte fayda var biz gitmedik ateş olunca gittik baya baya ağır bağırsak enfeksiyonu geçiriyor
Geçmiş olsun canımReflü dedik bağırsak enfeksiyonu çıktı kusmaları ilk günden dikkat e alsaydık şimdi 3 . Gün hastanede yatıyor olmazdık kusan bebeklere dikkat etmek lazım her beslenme sonrası kusuyor ise doktor a gitmekte fayda var biz gitmedik ateş olunca gittik baya baya ağır bağırsak enfeksiyonu geçiriyor
Geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştunDün ameliyat oldum 2 gündür bebeğimi göremiyorum çok zormuş yaaa
benimki de ısrarla ne yapacak diye soruyorBenim oğlumda ilk günden beri böyle. Kolik bebek olması nedeniyle başladı. Şimdi de alışkanlığı oldu memede uyuya kalmazsa mecbur başlıyoruz kucakta hop zıp çok zor. 6,5 kg bel sırt kol kalmadı bittik. Hatta eşimde daha çabuk uyuyor bendeyken meme arıyor çok zor. Bende uyku eğitimi alalım diyorum eşim inanmıyor. Saçma buluyor.
Geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştun
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım
Doğumda rektovajinal fistül oluşmuştu. İlk ameliyatta kolostomi açıldı torba takıldı bunda da fistül dikildi
Ben ilk adetimi geçen ayın 18 inde oldum ve deli gibi kan geldi. Bu kadar yoğun yaşamazdım. Bu ay gelmedi 1 hafta gecikti. Düzenli mi oluyor sizin ?kızlar benim adetleeim hep biraz yoğun olurdu ama doğum sonrası olanlar evden çıkılmayacak gibi. çok yoğun ayağa kalkmamla üstüm başım batıyo ped yetişemiyo lohusa külot bezi aldım artık. var mı böyle olan yoksa bu sorunlu bi durum mu kontrollerde bişe yoktu ama küçük bi
myomum var o neden olur mu ki
Aa iyi düzenli olmamamsı normalBenimde öncesine göre kanama miktarı arttı ve son reglimden 20 gün sonra tekrar oldum mesela. Döngüsü daha tam oturmadı sanırım erken oldu yani.
Evet kabak havuç patates sonra da ev yoğurduEk gıdaya geçişte havuç patates kabakla mı başlanıyor. Böyle en az ilaçlanmış meyve sebze nerden bulabiliriz. Geçen bir kadın keten tohumunu blendarda cektı toz haline getirdi avakado dilimlerini buna buladı. Bebeğinin eline öyle verdi. Meyve geyvr diye bir sayfa var ne kadar güvenilir acaba
aynu biz de öyleyiz Allahtan şimdilik uyuyor da biz de sabahları uyuyoruz. Birkaç aya o da kalmayacak mecbur kalkacağız. Şöyle uykusunu 8 gibi uyanmaya ayarlasa çok mutlu olacağımAkşam 7.30 da ds uyuduğu oldu ama genel Aralık yaz tarifesi olduğu için 8-8:30 gibi ortalama, sabah da 6 dan sonra 7 de olabilir o civarda güne başlıyor. Bazen 5 civarı oluyor ama enerjim olmadığı için yanima uzandieiyorum oyalaniyor zaten emzir Gazi çıksın derken 1.30 saati görünce kendi bayılıyor ben de uyuyorum snbxhsbdjd o güne başlamış oluyor tabi ama çok erken yani 8-9 olsa ben de canlanıcam da nsbdbsbd
Ben ikeadan antilop aldım yanında da sırt yan destekli şişme yastığını aldım ama çok küçükmüş. Bizimki zor içine girip çıkıyor cumartesi götüreceğim bakalım iade alacaklar mı açıp kurduk amaEk gıda konuşulmuş mama sandalyesi ne aldinizbütün bebeler iştahlı olsun inşallah
yok düzenli olmadı yani aslında iki ay düzenli oldu bu son ay gecikti arada az bi kanamam oldj ama kortizon aldım onun etkisi oldu belki bilemiyorumBen ilk adetimi geçen ayın 18 inde oldum ve deli gibi kan geldi. Bu kadar yoğun yaşamazdım. Bu ay gelmedi 1 hafta gecikti. Düzenli mi oluyor sizin ?
Aa iyi düzenli olmamamsı normalbiraz daha bekleyeceğim gelmezse test mi yapsam yoksa korunduk ama bilemedim
Evet kabak havuç patates sonra da ev yoğurdu
aynu biz de öyleyiz Allahtan şimdilik uyuyor da biz de sabahları uyuyoruz. Birkaç aya o da kalmayacak mecbur kalkacağız. Şöyle uykusunu 8 gibi uyanmaya ayarlasa çok mutlu olacağım
Ben ikeadan antilop aldım yanında da sırt yan destekli şişme yastığını aldım ama çok küçükmüş. Bizimki zor içine girip çıkıyor cumartesi götüreceğim bakalım iade alacaklar mı açıp kurduk ama
Akşam kaçta yatarsa yatsın geç erken sabah max 7 yi görüyor snbsjsndn sansliysam o daBen ilk adetimi geçen ayın 18 inde oldum ve deli gibi kan geldi. Bu kadar yoğun yaşamazdım. Bu ay gelmedi 1 hafta gecikti. Düzenli mi oluyor sizin ?
Aa iyi düzenli olmamamsı normalbiraz daha bekleyeceğim gelmezse test mi yapsam yoksa korunduk ama bilemedim
Evet kabak havuç patates sonra da ev yoğurdu
aynu biz de öyleyiz Allahtan şimdilik uyuyor da biz de sabahları uyuyoruz. Birkaç aya o da kalmayacak mecbur kalkacağız. Şöyle uykusunu 8 gibi uyanmaya ayarlasa çok mutlu olacağım
Ben ikeadan antilop aldım yanında da sırt yan destekli şişme yastığını aldım ama çok küçükmüş. Bizimki zor içine girip çıkıyor cumartesi götüreceğim bakalım iade alacaklar mı açıp kurduk ama
Ooo sizin kızınız bulunmaz hint kumaşıymışben ister istemez kızımla kıyaslıyorum
kızım dört aylıktı gece uyanması birden kesilmişti gece kalkmadı sonra hiç. şu an bundan çok umudum yok
Çok çok geçmiş olsun.Benim bebeğimde 5 aylık olacak iki gün sonra 5 aydır reflümüz var.Sizin baştan da mı böyleydi yeni mi oldu?Reflü dedik bağırsak enfeksiyonu çıktı kusmaları ilk günden dikkat e alsaydık şimdi 3 . Gün hastanede yatıyor olmazdık kusan bebeklere dikkat etmek lazım her beslenme sonrası kusuyor ise doktor a gitmekte fayda var biz gitmedik ateş olunca gittik baya baya ağır bağırsak enfeksiyonu geçiriyor
Çoook geçmiş olsuunnnn bebişte özlemştirr kıyamamDün ameliyat oldum 2 gündür bebeğimi göremiyorum çok zormuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?