Ayağımda çok yavaş yavaş salıyorum anca öyle uyuyorKozlar benimkini eskiden emdikten sorma poş pış yapıp odanın içinde gezinip uyuturdum. Sonra memede uyumaya döndü ona da tamam dedim. Ama son 1 haftadır memede de uyumuyor. Yok yok hiç bişekilfe uyumuyor en son dün öğlen ayağımda salladım inanmıyorum kendime. Yapmam dediğim şeyleri yapma hızıma ben şoksizler nasıl uyutuyorsunuz ?
Yoğurda katabilirsin. Yada muza ekleyip verebilirsin.hanımlar ceviz tadımı nasıl yapılacak bilen var mı?
neyle karıştırmalıyım rendeleyeceğim ama öylece verilmez.
Bizim de günde bire düştüTadımlara başladık bizde 1 hafta oldu.Kabak havuç patates yedik.3. Günler ikisini(havuç patates,kabak havuç gibi)karıştırıp verdim.
Bugün avokado verdim.Bezelye mevsimi bitiyor bezelye denettirmek istiyorum.Haftaya köye gidiyorum yeşil fasulye deneyeceğiz
Sebzeleri bitirip meyvelere geçeceğim yoğurt konusunu doktorumla tekrar görüşeceğim alerji durumu var çünkü bakalımm onu sona bıraktım.
Sizler nasıl gidiyorsunuz
tatlı patates ve kapya biberde deneyeceğim bu arada.
Birde biz günde 4-5 kez kaka yaprdık şuan 1 e düştü.O da az yani.Sizlerinde öyle mi kızlar?
Benimki alerjik bebe ondan malesef güvenemeyip 3 gün deniyorum evet bende zeytinyağı koyuyoryym kabız değil ama demekki artık azalacak bu şekildeBizde yoğurtla başladik çokta 3 gün kuralına uymadık 2 gün kuralı koydumsütüm çok azaldı günde 2 öğun versem yeter o yüzden hızlıca tadımı bitirip karışımlara falan başlıcam MAMA'da içmek istemiyor midesini bulandırıyor havuç patates muz avakado köyden kayınvalidemde balkabağı bulmuştum onu kesip doğrayıp dondurucuya atcam ilk oğlumda 3 gün kuralı ile devam ettim çocuk hiç bir şeyi sevmedi bundan öyle yapmamaya karar verdim şimdiye kadar verdiklerimden alerji falan da olmadı çok şükür bizim 2 yada 3 kere oluyor zeytinyağı koyuyorum kabız olmasın diye sizde onu deneyebilirsiniz
Bizim de günde bire düştü
Ay bizde girdik denizeBiz oğluşu denizle tanıştırdık ilk kez ayaklarını soktuk çok sevdiçıp çıp çırpıyo ayaklarını heycanlanıyor. Büyüdükçe tepkileri gülüşleri huyu karakteri olmaya başlıyor çok güzel bunlar maşallah bebişlerimize
Oyy maşallah çok şeker yaaaAy bizde girdik denizeçok sevdi ama çok tutmadım korktum havuza hiç sokmadım zaten
ben yanına uzanıyorum elini tutuyorum bazen poposuna biraz pış pış. dışardaysak kucağımda çok sallamadan poposunu pışlayarak uyutuyorumKozlar benimkini eskiden emdikten sorma poş pış yapıp odanın içinde gezinip uyuturdum. Sonra memede uyumaya döndü ona da tamam dedim. Ama son 1 haftadır memede de uyumuyor. Yok yok hiç bişekilfe uyumuyor en son dün öğlen ayağımda salladım inanmıyorum kendime. Yapmam dediğim şeyleri yapma hızıma ben şoksizler nasıl uyutuyorsunuz ?
muz daha iyi olur sanırım.Yoğurda katabilirsin. Yada muza ekleyip verebilirsin.
Ben muzu biraz anne sütü ile açıp veriyorum yutması gelişmediği için.
kaka sayısı azaldı evet. ek gıdaya başladığı için hafif kıvamlandıı. aptamil içince daha sıvı yapıyor hipp verince kremsiTadımlara başladık bizde 1 hafta oldu.Kabak havuç patates yedik.3. Günler ikisini(havuç patates,kabak havuç gibi)karıştırıp verdim.
Bugün avokado verdim.Bezelye mevsimi bitiyor bezelye denettirmek istiyorum.Haftaya köye gidiyorum yeşil fasulye deneyeceğiz
Sebzeleri bitirip meyvelere geçeceğim yoğurt konusunu doktorumla tekrar görüşeceğim alerji durumu var çünkü bakalımm onu sona bıraktım.
Sizler nasıl gidiyorsunuz
tatlı patates ve kapya biberde deneyeceğim bu arada.
Birde biz günde 4-5 kez kaka yaprdık şuan 1 e düştü.O da az yani.Sizlerinde öyle mi kızlar?
Yaaaa ama ben seni yerimmm, bi de gunes gozlugu takmıs yaaaAy bizde girdik denizeçok sevdi ama çok tutmadım korktum havuza hiç sokmadım zaten
bacım biz doğurduk 6 aya geldikHanımlar merhabadoğum 3 Mart tahmini ama muhtemelen Şubat sonunda olur diye düşünüyorum o yüzden Şubat annelerine katıldım 5+5 iz şuan hiç bir belirti yok hamile değilim gibi sizlerde durumlar nasıl ?
Ayy evet sonradan farkettim ek gıda muhabbetlerindenbacım biz doğurduk 6 aya geldikbir önceki senenin grubuna gelmişsin.
sağlıkla kucağınıza alınAyy evet sonradan farkettim ek gıda muhabbetlerindensağlıkla büyütün inşallah
İkisi de hrika gözükğyor ellerinr sağlıkgünaydın kızlar oğlumun kahvaltı rutinini paylaşayım sizinle. biz erken başlamıştık tadımlara şimdi 5 ay 1 haftalık. artık uyanınca kahvaltı yapıyo :) meyve her sabah olmuyo bugün eklemiştim. pembeli olan da kızımın tabağı o da paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 3614956
en alttaki bebek ekmeği eti nin. kıtır olanlarından. sıcak suyla ıslatıp yumuşatıyoruz. yumurta sarısı labne biraz da zeytinyağı damlattım.İkisi de hrika gözükğyor ellerinr sağlıkoğluşunun tabağında yumurta sarısı ve labne var sanırım, en alttaki ne onu anlayamadım canım
bu konuda öneri verebilecek en son kişi olabilirim ama yazayım ben kızıma şu pilsanın dört bacaklı sandalyelerinden almıştım 9 sene önce. evimiz de küçüktü ancak sığdı şimdi oğluma da onu çıkardım kullanıyoruz. çok fazlasına gerek yok inanın sandalyeye geçiş çok sürmüyor çünkü. bize bu yetmişti baya da kullandık yazlığa giderken yanımızda taşıdık hafif her yere giriyo kolaycaherkese merhaba, uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir bebekler mutlu tok ve uyuyorlardır :))) ufaktan ek gıda serüveni başlayacak mama sandalyesi almayı düşünüyorum. ikea almayacağım bi tek onu biliyorum :) önerisi olan varsa yazabilir miii
Teşekkür ederim canım bilgim yok bu konularda henüz, öğrenmiş oldum alırım ben deen alttaki bebek ekmeği eti nin. kıtır olanlarından. sıcak suyla ıslatıp yumuşatıyoruz. yumurta sarısı labne biraz da zeytinyağı damlattım.
buna alıştı şimdi, içine biraz avokado ekleyeceğim. çiğnemeye başlayınca hepsini ayrıştırıcaz artık bulamaç olmıcaklar
Ay maşallah ya ne ara geldik buralara benimki daha çok minik geliyor bana nasıl yiyecek yagünaydın kızlar oğlumun kahvaltı rutinini paylaşayım sizinle. biz erken başlamıştık tadımlara şimdi 5 ay 1 haftalık. artık uyanınca kahvaltı yapıyo :) meyve her sabah olmuyo bugün eklemiştim. pembeli olan da kızımın tabağı o da paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 3614956
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?