2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Ayağımda çok yavaş yavaş salıyorum anca öyle uyuyor

Bizim de günde bire düştü

Benimki alerjik bebe ondan malesef güvenemeyip 3 gün deniyorum evet bende zeytinyağı koyuyoryym kabız değil ama demekki artık azalacak bu şekilde
Bizim de günde bire düştü

Bir yandan seviniyorum her bezde kaka değiştirmekten yorulmuştum

Ay bizde girdik denize çok sevdi ama çok tutmadım korktum havuza hiç sokmadım zaten

Eklentiler

• 2EBFDB67-6377-4680-8AA2-7F82A9A70684.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 0DA202F9-91F0-4D8C-BCA9-14D3E78FEF7C.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 54
Ay bizde girdik denize çok sevdi ama çok tutmadım korktum havuza hiç sokmadım zaten
Oyy maşallah çok şeker yaaa
Biz bugün yine gittik ama deniz biraz bulanıktı şansımıza hiç sokmadım bu sefer sahilde su döktüm arada duş gibi
Ama seviyor etrafı izliyor falan keyifli yani. Sadece çok sıcak. İyi korumak lazım güneşten.

ben yanına uzanıyorum elini tutuyorum bazen poposuna biraz pış pış. dışardaysak kucağımda çok sallamadan poposunu pışlayarak uyutuyorum
Yoğurda katabilirsin. Yada muza ekleyip verebilirsin.
Ben muzu biraz anne sütü ile açıp veriyorum yutması gelişmediği için.
muz daha iyi olur sanırım.
gbt ye sordum ceviz çiğ önerilmiyor dedi normalde çiğ daha sağlıklıdır ama alerjen riski kavrulunca azalıyormuş. baya toz haline getirmek lazımmış bir de onu söyledi. bu şekilde muza koymak daha mantıklı cevize bi türlü bi cesaret edemedim

kaka sayısı azaldı evet. ek gıdaya başladığı için hafif kıvamlandıı. aptamil içince daha sıvı yapıyor hipp verince kremsi

Hanımlar merhaba doğum 3 Mart tahmini ama muhtemelen Şubat sonunda olur diye düşünüyorum o yüzden Şubat annelerine katıldım 5+5 iz şuan hiç bir belirti yok hamile değilim gibi sizlerde durumlar nasıl ?

Hanımlar merhaba doğum 3 Mart tahmini ama muhtemelen Şubat sonunda olur diye düşünüyorum o yüzden Şubat annelerine katıldım 5+5 iz şuan hiç bir belirti yok hamile değilim gibi sizlerde durumlar nasıl ?
bacım biz doğurduk 6 aya geldik bir önceki senenin grubuna gelmişsin.

herkese merhaba, uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir bebekler mutlu tok ve uyuyorlardır :))) ufaktan ek gıda serüveni başlayacak mama sandalyesi almayı düşünüyorum. ikea almayacağım bi tek onu biliyorum :) önerisi olan varsa yazabilir miii

günaydın kızlar oğlumun kahvaltı rutinini paylaşayım sizinle. biz erken başlamıştık tadımlara şimdi 5 ay 1 haftalık. artık uyanınca kahvaltı yapıyo :) meyve her sabah olmuyo bugün eklemiştim. pembeli olan da kızımın tabağı o da paylaşmak istedi

Eklentiler

• IMG_6018.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6022.webp
    33 KB · Görüntüleme: 39
İkisi de hrika gözükğyor ellerinr sağlık oğluşunun tabağında yumurta sarısı ve labne var sanırım, en alttaki ne onu anlayamadım canım

İkisi de hrika gözükğyor ellerinr sağlık oğluşunun tabağında yumurta sarısı ve labne var sanırım, en alttaki ne onu anlayamadım canım
en alttaki bebek ekmeği eti nin. kıtır olanlarından. sıcak suyla ıslatıp yumuşatıyoruz. yumurta sarısı labne biraz da zeytinyağı damlattım.
buna alıştı şimdi, içine biraz avokado ekleyeceğim. çiğnemeye başlayınca hepsini ayrıştırıcaz artık bulamaç olmıcaklar

bu konuda öneri verebilecek en son kişi olabilirim ama yazayım ben kızıma şu pilsanın dört bacaklı sandalyelerinden almıştım 9 sene önce. evimiz de küçüktü ancak sığdı şimdi oğluma da onu çıkardım kullanıyoruz. çok fazlasına gerek yok inanın sandalyeye geçiş çok sürmüyor çünkü. bize bu yetmişti baya da kullandık yazlığa giderken yanımızda taşıdık hafif her yere giriyo kolayca

Teşekkür ederim canım bilgim yok bu konularda henüz, öğrenmiş oldum alırım ben de

Ay maşallah ya ne ara geldik buralara benimki daha çok minik geliyor bana nasıl yiyecek ya 4,5 aylık olduk ama bu ay inanılmaz az içiyor meme reddi sanırım normalde her ay 1200 kilo alan benek anca 700 gram aldı.bugun deneyim diye ağzına biraz yoğurt vereyim dedim asla açmıyor sevmedi midesi bulandı zaten
Maşallah sizinki iştahlı ve yemeği seven bir bebek demekki nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…