biz ailecek iştahlıyızAy maşallah ya ne ara geldik buralara benimki daha çok minik geliyor bana nasıl yiyecek ya4,5 aylık olduk ama bu ay inanılmaz az içiyor meme reddi sanırım normalde her ay 1200 kilo alan benek anca 700 gram aldı.bugun deneyim diye ağzına biraz yoğurt vereyim dedim asla açmıyor sevmedi midesi bulandı zaten
Maşallah sizinki iştahlı ve yemeği seven bir bebek demekki nazar değmesin
doyurucu olsun diye ekliyorum ben ama çiğnemeyi öğrenip omletlere zeytine falan geçince bebek ekmeği kullanmam. yani yiyceği aslında bunu 2 ay maksimumTeşekkür ederim canım bilgim yok bu konularda henüz, öğrenmiş oldum alırım ben de
Spiral mi taktırdın baciiiimmm hayırlı olsun memnun musunBen de böyleyim ama ben spirale bağlıyorum Neyse ki Bu ay biraz daha normal oldum ama geçen aylar hiçbir şey dayanmadı gerçekten
Uyku bozulması olmuş bizim bazen bozuk bazen normal ben de anlayamadımSelamlar Ne yapıyorsunuz nasılsınız Hanımlar bebekleriniz nasıl 4 ayı bitirmiş yorgun ve uykusuz bir anne olarak tekrardan bir Uyku düzenini sağlamaya çalışıyorum gerçekten çocuğuma Ben mi Nazar ettim bilmiyorum gece 7 saat kesintisiz uyudu olmuştu 4 aydan önce Şimdi onu toparlamaya çalışıyorum tekrardan bir düzen oturtmaya rutinlerin hep yapıyorum ki Belki alışır Bizde böyle hala bir oturmayan uyku düzeni ve perişan uykusuz anne
Of bir de şöyle bir sorunumuz var Ben hala otobüsle bebeğime tek başıma dışarı çıkamadım buna bir türlü cesaret edemiyorum Neden bilmiyorum ama bu ay artık bu sorunu çözmek istiyorum artık bir yerlere gitmek otobüsle istiyorum hep eşimli bir yerlere gidiyoruz hep arabayla bir yerlere gidiyorum
Sevdiyse ne güzel ya korkuyo bazı bebelerBiz oğluşu denizle tanıştırdık ilk kez ayaklarını soktuk çok sevdiçıp çıp çırpıyo ayaklarını heycanlanıyor. Büyüdükçe tepkileri gülüşleri huyu karakteri olmaya başlıyor çok güzel bunlar maşallah bebişlerimize
Ayaklarını yesinler minnoooşBiz zaten bandırma da yaşadığımız için erdeğe gidiyoruz günlük takılmak için. denize komple sokmadım ama sevdi belki ilerleyen günlerde sokarım. Doktor temmuz sonunu bekle dediydi
Valla sahilde güzel gölge ayarladım ben sadece bezle bıraktım çocuğu. Müslin örtü örttüm altına şezlongta takıldı çok keyifliydi. Arada elini yüzünü kafasını ıslattım. Zaten 15:00 ten sonra gittik.
Bi sorun yaşamadık.
Eki Görüntüle 3614169
Afiyet olsun kuzulara ya ne güzelEvet tadımlara başladık bizde. Yoğurt, patates, havuç, bezelye denedik. Avokado ve meyvelere başlıcak. Güzel gidiyor maşallah. Yüzünü bi ekşitse de yemek istiyor devam ediyor. Ben çok az veriyorum tabi bir çay kaşığı bile değil. Doktor sadece diline değsin yeter şimdilik dedi.
İnsta dan ek gıda tariflerine bakıyorum hep.
İlikli kemik suyu yapıp küp küp donduracağım. bebe bisküvisini deneyeceğim. Kapya biberden bebek salçası yapacağım.hazır evdeyken çalışmıyoken uğraşırım ama sonra nasıl olur bilmem
Havuzu önermiyorlar zaten yaAy bizde girdik denizeçok sevdi ama çok tutmadım korktum havuza hiç sokmadım zaten
Afiyet olsun kuzularagünaydın kızlar oğlumun kahvaltı rutinini paylaşayım sizinle. biz erken başlamıştık tadımlara şimdi 5 ay 1 haftalık. artık uyanınca kahvaltı yapıyo :) meyve her sabah olmuyo bugün eklemiştim. pembeli olan da kızımın tabağı o da paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 3614956
Uuuu kimleri görüyorum ajbssjhdjshdwsjdİkisi de hrika gözükğyor ellerinr sağlıkoğluşunun tabağında yumurta sarısı ve labne var sanırım, en alttaki ne onu anlayamadım canım
Canım ateş kaç gün sürdü. Bexero bugun olduk. Ateş 38.5 ve kolay düşmüyorRotayı 2 ve 4 de menenjiti de 5. ayda olduk ve 7. Ayda olacağız.
5. Ayda iki doz şeklinde olduk. A grubu ( nimenrix) ve B gurubu ( bexero) imiş. A aşısını olduk herhangi bi sıkıntı olmadı dr zaten olmaz demişti fakat B olanı 4 gün sonra vurdurttu. kesin olur dedi hatta aşı anında calpol içirtti hemşireler ve 6 saatte bir ver dedi ertesi güne kadar. Öncesinde sen bişey verme. Dr ne önerecek bakalım ona göre hareket et. Korkma takipte kalırsın bişey olmaz Allahın izniyle
Ertesi günü rahatladık biz canım. Calpol verdiğin halde mi düşmüyor ? Bizim Dr da beklemeden 6 saatte bir calpol ver dedi diye ben verdim ilk gün. Ertesi gün takilpiydim ateş olmadıCanım ateş kaç gün sürdü. Bexero bugun olduk. Ateş 38.5 ve kolay düşmüyor
İlk dozu 3. Ay oldu 2. Dozu da 5. Ayda yapılacaktı sanırım öyle hatırlıyorum. 3-5. Ay boş olduğu için öyle ayarladik. Şart mi iki ay arasına koymak onu bilmiyorumKızlar selam iki rotavirus asısını ne kadar sure vererek yaptırdınız, bugun sağlık ocağında iki ay olmalı diye tutturdular , ben de sehirdısına gidecegiz dıye bir hafta onceden alıp goturdum asıyı , sonra dr a sorup yaptılar ama kafam karıstı, rotarix yaptırdım sizde de 2 ay doldurup mu yaptılar
Hafta bazında bakınca tam iki ay dolmus muydu canım sizinki, evet canım aradım acmadılar da bende alıp götürmüştüm asıları ins sorun olmazİlk dozu 3. Ay oldu 2. Dozu da 5. Ayda yapılacaktı sanırım öyle hatırlıyorum. 3-5. Ay boş olduğu için öyle ayarladik. Şart mi iki ay arasına koymak onu bilmiyorumbir haftadan bir şey olmaz bence nerdeyse iki ay olmuş zaten
Bakayım aşı kartına yarın, tarih girmişti hemşire henüz olmadı. 4. Ay aşılarını olacak 10 undaHafta bazında bakınca tam iki ay dolmus muydu canım sizinki, evet canım aradım acmadılar da bende alıp götürmüştüm asıları ins sorun olmaz
Dimi bende arabayı yenilemeyi bekliyorumSpiral mi taktırdın baciiiimmm hayırlı olsun memnun musun
Uyku bozulması olmuş bizim bazen bozuk bazen normal ben de anlayamadımumarım kısa sürede düzelir uykulari bebişin otobüsle bebek arabası kismi benim için imkansıza yakın anca arabam olursa öyle çıkarım yaz sonu alırsak kısmetse
Sevdiyse ne güzel ya korkuyo bazı bebeler
Ayaklarını yesinler minnoooşerdek temiz mi ya bursadan o tarafa günü birlik belki gelmeyi düşünüyoruz da temiz yosunsuz deniz arayışındayız bi de suyu soğuk mu
Afiyet olsun kuzulara ya ne güzelben de heyecanla bekliyorum ilikli kemikleri dana kemiği mi fark ediyor mu kaçıncı aydan sonra vermeyi düşünüyorsunuz
Havuzu önermiyorlar zaten yahijyeninden emin olmak lazim galiba
Afiyet olsun kuzulara
Uuuu kimleri görüyorum ajbssjhdjshdwsjd
Evet rotarix 2 ve 4. Aylarda olduk bize öyle dendiği için. Aksini bilmiyorumKızlar selam iki rotavirus asısını ne kadar sure vererek yaptırdınız, bugun sağlık ocağında iki ay olmalı diye tutturdular , ben de sehirdısına gidecegiz dıye bir hafta onceden alıp goturdum asıyı , sonra dr a sorup yaptılar ama kafam karıstı, rotarix yaptırdım sizde de 2 ay doldurup mu yaptılar
Lütfen cok memnun olurum canım , gerci iş işten gectiBakayım aşı kartına yarın, tarih girmişti hemşire henüz olmadı. 4. Ay aşılarını olacak 10 undasanırım 8 Mayıs gibiydi ilk doz 2. Dozu da Ağustos 8 olabilir.
Ayy sorma canım, benim bebeklerden biri canıma okuyor resmen hala gecmedi4.ay uyku krizi Allah im neymiş ya uyumuyor arkadaşlar sabahın 5 inse çığlık çığlık ayaktayız.. ne zaman gececek
Bizim 3 gun sürdü. Doktora gittim bana 3 gun sürmesi normal dedi, bugünden sonra çıkmaz ateşi dedi gerçekten de 3.gunden sonra çıkmadı ateşi. Ateşten dolayi rota 2.dozu beklettik 10 gun sonra vurulduk.Canım ateş kaç gün sürdü. Bexero bugun olduk. Ateş 38.5 ve kolay düşmüyor
Benim kızımın gunduz uykulari da asla düzenli değil. Ve genelde kısa sürüyor 1 saat uyuduğunu görsem uyuyor niye uyuyor bu çocuk diye panik oluyorum.Gündüz bir uyku düzenimiz yok bazen 3 bazen 4 bazen 5 uyku yapıyor şünkü sabahın 5 inde kalktığı oluyor ve uykıları yarımşae saat yapıyor.Sizin gündüz uykularınız düzenli mi kızlar?
Bide bizim gibi herşeye ağlayan var mı ne zaman bitecek
Yalnız başına çocuk büyütmek ne kadar zormuş
öff evet mız mız benimki de. sürekli yanında olayım,kucağıma alayım ve memede olsun. mutfağa su içmeye gitmek bile kriz. bugün 5.ayına girdi geceleri de uyumuyor sürekli ağlıyor meme istiyor. mama da vermeme rağmen. valla yıprandım umarım düzelirBizim de uyku problemimiz çözülmedi..5 aylık bebek hâla nasıl böyle olur cidden yoruldum.Gazı bile bitmedi hâla.Reflü devam süt diyetine devam..
10 gündür inanılmaz bir mızmızlık var uyandığı andan uyuduğu zamana kadar sadece mızzz mızz ağlıyor.Kedi gibi ses çıkarıyor.Başım ağrıyor belim artık ikiye ayrıldı bence fıtık oldum.Kucağa alıyorum,yatırıyorum,gezdiriyorum yok max2 dk sonra sıkılıp ağlıyor.Tükenmiş durumdayım.Uykuya direnmesi hele.Deli gibi esniyor ama 1 saat sürüyor uyutmam(gündüzlerde dahil)
Gündüz bir uyku düzenimiz yok bazen 3 bazen 4 bazen 5 uyku yapıyor şünkü sabahın 5 inde kalktığı oluyor ve uykıları yarımşae saat yapıyor.Sizin gündüz uykularınız düzenli mi kızlar?
Bide bizim gibi herşeye ağlayan var mı ne zaman bitecek
Yalnız başına çocuk büyütmek ne kadar zormuş
Canım can simidini nerden aldın biz de gidecegiz tatile bakıyorum ama hep 3 yas üstü için , bizim bebeklere uygun bulamadımAy bizde girdik denizeçok sevdi ama çok tutmadım korktum havuza hiç sokmadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?