Ay yarın olacağız bizde nolur olmasın ateş ikisinin birlikte çıkarsa ne yaparım çok endişe ediyorum herşeye okeyim ama şu ateş olayı çok korkuyorum benCanım ateş kaç gün sürdü. Bexero bugun olduk. Ateş 38.5 ve kolay düşmüyor
Evet ama bizim doktor boş diye bu ayları seçti 3-5 aylarda olduk ama 2 ay ara için bilemiyorumKızlar selam iki rotavirus asısını ne kadar sure vererek yaptırdınız, bugun sağlık ocağında iki ay olmalı diye tutturdular , ben de sehirdısına gidecegiz dıye bir hafta onceden alıp goturdum asıyı , sonra dr a sorup yaptılar ama kafam karıstı, rotarix yaptırdım sizde de 2 ay doldurup mu yaptılar
Canım yani 8 haftayı tam doldurdular mı, bi de menenjite basladınız mı sizEvet biz 3-5 aylarda olduk
Ates beni de cok korkutuyor, 4. Ay asılarında cıktı biraz iki gun uyuyamadımAy yarın olacağız bizde nolur olmasın ateş ikisinin birlikte çıkarsa ne yaparım çok endişe ediyorum herşeye okeyim ama şu ateş olayı çok korkuyorum ben
Yarın başlayacağız rota ile arasına 2 hafta koyduk 2 hafta sonra da 6. Ay asıları varCanım yani 8 haftayı tam doldurdular mı, bi de menenjite basladınız mı siz
Bizim zatüre de biraz çıktı onun dışında hiçbirinde birşey olöadı ama çok korkuyorum ben ateştenAtes beni de cok korkutuyor, 4. Ay asılarında cıktı biraz iki gun uyuyamadım
Erdekte temiz olan plajlar var. Özellikle bazı günler çok güZel oluyor. Bazen pis de olabiliyor marmara sonuçtaSpiral mi taktırdın baciiiimmm hayırlı olsun memnun musun
Uyku bozulması olmuş bizim bazen bozuk bazen normal ben de anlayamadımumarım kısa sürede düzelir uykulari bebişin otobüsle bebek arabası kismi benim için imkansıza yakın anca arabam olursa öyle çıkarım yaz sonu alırsak kısmetse
Sevdiyse ne güzel ya korkuyo bazı bebeler
Ayaklarını yesinler minnoooşerdek temiz mi ya bursadan o tarafa günü birlik belki gelmeyi düşünüyoruz da temiz yosunsuz deniz arayışındayız bi de suyu soğuk mu
Afiyet olsun kuzulara ya ne güzelben de heyecanla bekliyorum ilikli kemikleri dana kemiği mi fark ediyor mu kaçıncı aydan sonra vermeyi düşünüyorsunuz
Havuzu önermiyorlar zaten yahijyeninden emin olmak lazim galiba
Afiyet olsun kuzulara
Uuuu kimleri görüyorum ajbssjhdjshdwsjd
Biz de öyle dusunuyoruz bakalımYarın başlayacağız rota ile arasına 2 hafta koyduk 2 hafta sonra da 6. Ay asıları var
Aa iyiymiş. Bizim de dün 10.30 da oldu aşı. Bugün akşama doğru biraz iyi oldu. Uyuyunca rahatladım. Bitmedi huysuzlugu. Bir de kusması. Normalde kusmaz bugün hem iştahsız hem de kustu hep. Ben ateşi çıkınca bekledim bi sürü 38,5 görünce verdim. Bir kez verdim genelde 37,5-38.0 arası seyretti. Buna hafif ateş diyorlar zaten. Direnci yüksek olsun diye mecbur kalmadıkça ilaç vermiyorum ben. Ancak doktor eve gidince ver demişti tabi. Şu an ateş yok uyudu. Bakalım iştahı nasıl olacak yarın. İkinci doz ne zaman denildi size. Biz 3. Ayda nimenrix yaptık 5. Ayda da bexero. Sonrası nasıl olacak her doktor ayrı uyguluyor sankiErtesi günü rahatladık biz canım. Calpol verdiğin halde mi düşmüyor ? Bizim Dr da beklemeden 6 saatte bir calpol ver dedi diye ben verdim ilk gün. Ertesi gün takilpiydim ateş olmadı
Ooo üç güm çok olmuş yaaBizim 3 gun sürdü. Doktora gittim bana 3 gun sürmesi normal dedi, bugünden sonra çıkmaz ateşi dedi gerçekten de 3.gunden sonra çıkmadı ateşi. Ateşten dolayi rota 2.dozu beklettik 10 gun sonra vurulduk.
Bexero ise sanırım kaçarı yok. Ateş oluyor. Bizim diğer aşılarda hiç olmadı bunda oldu. Korkma normal çocuğun vücuduna savunmaya geçiyor. Sadece anneyi yoruyor biraz. Ha tabi çocuk da rahatsz ona da üzülüyor insan ama neyseki bunlar geçici şeyler.Ay yarın olacağız bizde nolur olmasın ateş ikisinin birlikte çıkarsa ne yaparım çok endişe ediyorum herşeye okeyim ama şu ateş olayı çok korkuyorum ben
Benim esimin çalıştığı şirketten dolayı özel saglik sigortasi var. Haliyle kizim da yararlanıyor ancak özel asilar karsilanmiyor. Sadece siz kendiniz ücret ile yaptiracaksaniz sigortayı, o zaman bir miktar ucret daha verip bu tarz aşıları da karşılayabiliyorsunuz.Kızlar bebegine özel saglık sigortası yaptıran var mı, özel asıları karsılıyor mu bu sigortalar
Diş mi acaba diyorum arada ama bi belirti de yok.. siz baktınız mı damakta var mı bisiAyy sorma canım, benim bebeklerden biri canıma okuyor resmen hala gecmedi
Acibadem sigorta karsiliyordu.. ben doğduğu zaman teklif almıştım 60 bin dediler ama.. o yüzden tss yaptırdık aşıları karşılamıyor ve acibadem e gitmiyoruzKızlar bebegine özel saglık sigortası yaptıran var mı, özel asıları karsılıyor mu bu sigortalar
Geçici tabi ama işte ateş olayı bende aşırı tepkiye sebep oluyor gerçekten herşey için soğuk kanlı olabilirim ama ateş inşallah hafif atlatırız birde atak haftamız din itibari ile girdik üst üste gelmiş olacak benim kızlar 5,5 aylık ama 1 ay 4 gün erken doğdukları için 19. Hafta atagı maalesef bu aşıya denk geldiAa iyiymiş. Bizim de dün 10.30 da oldu aşı. Bugün akşama doğru biraz iyi oldu. Uyuyunca rahatladım. Bitmedi huysuzlugu. Bir de kusması. Normalde kusmaz bugün hem iştahsız hem de kustu hep. Ben ateşi çıkınca bekledim bi sürü 38,5 görünce verdim. Bir kez verdim genelde 37,5-38.0 arası seyretti. Buna hafif ateş diyorlar zaten. Direnci yüksek olsun diye mecbur kalmadıkça ilaç vermiyorum ben. Ancak doktor eve gidince ver demişti tabi. Şu an ateş yok uyudu. Bakalım iştahı nasıl olacak yarın. İkinci doz ne zaman denildi size. Biz 3. Ayda nimenrix yaptık 5. Ayda da bexero. Sonrası nasıl olacak her doktor ayrı uyguluyor sanki
Ooo üç güm çok olmuş yaaevet bizim doktor da ortalama iki gün sürüyor demişti.
Bexero ise sanırım kaçarı yok. Ateş oluyor. Bizim diğer aşılarda hiç olmadı bunda oldu. Korkma normal çocuğun vücuduna savunmaya geçiyor. Sadece anneyi yoruyor biraz. Ha tabi çocuk da rahatsz ona da üzülüyor insan ama neyseki bunlar geçici şeyler.
Ben yaptıracagım bu ay sonu erken dogdukları için doğumdan itibaren yapmadılar sizin yoksa çocuklara da yapılmıyor çünkü sızın sigortanız üzerinden yapılıyor benim iki hafta önce yenilenmişti bu ay sonu 6. Ay doluyor cocuklarınki de yapılacak ama aşıları karşılamıyor tamamlayıcı sağlık sigortasıKızlar bebegine özel saglık sigortası yaptıran var mı, özel asıları karsılıyor mu bu sigortalar
Damakta sorun yok ama ciddi bir uykuya geciş problemi yasıyoruz, uykuya dalmakta zorlanıyor surekli aglama vs baya sıkıntıDiş mi acaba diyorum arada ama bi belirti de yok.. siz baktınız mı damakta var mı bisi
Bize iki bebege 40 bin civarı dediler toplam , aynı şirket , ama o zaman sormadım aklıma gelmemisti özel asıları karsılayıp karsılamadıgı, iki bebek olunca özel aşılar baya masraflı oluyorAcibadem sigorta karsiliyordu.. ben doğduğu zaman teklif almıştım 60 bin dediler ama.. o yüzden tss yaptırdık aşıları karşılamıyor ve acibadem e gitmiyoruz
Benim sigortam yok ama doğumdan sonra acıbadem sigorta ona bakmadan bize teklif vermiştiBen yaptıracagım bu ay sonu erken dogdukları için doğumdan itibaren yapmadılar sizin yoksa çocuklara da yapılmıyor çünkü sızın sigortanız üzerinden yapılıyor benim iki hafta önce yenilenmişti bu ay sonu 6. Ay doluyor cocuklarınki de yapılacak ama aşıları karşılamıyor tamamlayıcı sağlık sigortası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?