2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116

Bizim pek belirtimiz olmadı herzamanki halindeydi (her şeyi ağzına götürmek, bol salya akıtmak bunları saymıyorum) sadece normalde sabah 8de uyanırken 3-4gündür 6gibi uyanmaya başlamıştı alakası var mı bilmiyorum. Bir gün önce diş etinde çizikler oluşmuş demiştim eşime, ertesi gün parmağımı ağzına götürdüğünde kestiğini farkettim bi de baktım ki diş

Bütün bebisler agri acı çekmeden çıkarır inşallah dişlerini Bakalım biz ne zaman cikaricaz. Hem büyüdüğünü gördükçe mutlu oluyorum hem de yeni doğduğu zamanları özlüyorum

Bütün bebisler agri acı çekmeden çıkarır inşallah dişlerini Bakalım biz ne zaman cikaricaz. Hem büyüdüğünü gördükçe mutlu oluyorum hem de yeni doğduğu zamanları özlüyorum

İnşallah bu alt dişlerin çok zorlamadığını okumuştum umarım herkesinki öyle olur.
Ya aynı şeyleri hissediyorum. Ne güzel bi şeymiş. Elleriyle ayaklarını tutuyor şu an bıdır bıdır konuşarak mesela eriyorum. Ne anlatıyorlar Allah bilir

Ayyy nedir o jel nivea mı?
Hemen alayım

Öncelikle çok geçmişler olsun. Allah şifa versin bütün bebişlerimize.
Benim oğlumun ameliyatını da özel yaptırdık. Pazarlık yapmak hiç aklımıza gelmedi. Açıkcası ameliyat ücretinde pazarlık yapılırmıymış hiç bilmiyordum. bizim ki de baya yüksek ücret aldı prof. Dr. Neyse geçti gitti bitti. Allah şifa bekleyen herkese şifa versin.

Evet ya o konuşmaya çalışmaları çok tatlıı. Çığlık filan atıyor bizimki sesini duyurmak için

Bizde ameliyatı pazarlık yapmadık özel sağlık sigortası karşıladı ikinci anestezi alacağı zaman sünnet şart dedı doktorumuz onu 30binden 15 bıne düştüler demekki sigorta olmasa ameliyatı içinde pazarlık yapılırdı algısı oldu bizde

Ayyy nedir o jel nivea mı?
Hemen alayım
Yok embeauty sıkılaştırıcı çatlak içinde iyi olduğu söyleniyor yeni başladım daha çatlakta etkisini göremedim inanılmaz yakıyor sabah bebiş uyanınca emiri yorum sonra onu sürüp spor taytı giyiyorum 1 saaten fazla yanma hissi oluyo onun etkisids öyle oluyor sanırım

Bu ek gıda da zor ya ilk aylar her şey ı veremiyorum korkuyorum da biraz büyüse lerde bizim yediklerimizi versek ona ayrı yapınca bizim tabaklara el atıyor merak ediyor

Teyzoşlar bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. 7.026 kg 66,5 cm olmuşuz
Ek gıdaya artık resmi olarak geçiyoruz. Tok karnına su içebilir artık dedi. Anne sütü yine devam. Mama sandalyesi al dedi doktor porsiyonlarını kahve fincanı kadar düşüneceğiz. Zorlama yemesi için yavaş yavaş ver dedi. Bi liste yaptı bakalım heyecanlıyım. burda paylaşırım arada tabaklarımızı. Sizde paylaşın hanımlar. Tabaklar tarifler görmek istiyoruz artık

Bende bundan alıcam sanırım. Memnunsunuz anladığım kadarıyla.

Ben de Chicco Polly Magic Relax aldım aynı seriden Bizimki anakucağı gibi yatırılabiliyor ve kumaşı farklı sanırım ben de memnunum. Kumaş değerlendirmesi isterseniz ona da bir bakın :)
Buda çok güzelmiş ama fiyat fazla geldi sanki

Bu ek gıda da zor ya ilk aylar her şey ı veremiyorum korkuyorum da biraz büyüse lerde bizim yediklerimizi versek ona ayrı yapınca bizim tabaklara el atıyor merak ediyor
yani evet o tatsız tuzsuz şeyleri yine iyi yiyolar tarhana asla yemedi oğlum haklı da tadına baktım. artık onu mesela bizler gibi yemeye başlayınca vericem zorlamaya gerek yok.
masada bizimle oturuyor kim ne yiyo kaşıklar nereye gidiyo kendine gelecek mi sürekli takipte bizimki de
maşallah kuzuya. hayırlı olsun ek gıdanız bol yiyen iştahlı bebeler inşallah ben bi pankek gördüm onu deneyeceğim hemde biraz katı gıda denemesi olsun diye ama tabi biz tam püre tadımı geçtik pütürlü yiyo şimdi o yüzden hafif katı şeyler deneyeceğim

Ya arkadaşlar siz bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki meme haricinde uyumuyordu şimdi de memeyi istemiyor çoğu zaman. Çok zorlanmaya başladım artık. Sizler nasıl uyutuyorsunuz belki fikir olur bana

Ya arkadaşlar siz bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki meme haricinde uyumuyordu şimdi de memeyi istemiyor çoğu zaman. Çok zorlanmaya başladım artık. Sizler nasıl uyutuyorsunuz belki fikir olur bana
ben yanına uzanıyorum elini tutuyorum pış pış yapıyorım bazen saçlarını okşuyorum.
dışardaysak kucağımda uyutuyorım aynı şekilde. emzik kullanıyo ama tabi emzik olmasa nası olurdu bilmiyorum

Valla bizimki de her gün farklı şekilde uyuyor bazen memede bazen kucağımda sallayarak bazen yanına yatıyorum pis pis yapıyorum. Ayağımda sallıyorum uyutamadigim zaman eşim alıyor evin içinde dolana dolana uyutuyor. Bazende ana kucağında sallayarak uyutuyoruz tek bir şekilde uyumuyor kesinlikle

Kizlar lutfen yardim edin, akil verin artik caresiz kaldim. Zaten istahsizdi oglum 2. 3 haftadir ozellikle 1 haftadir tamamen kesti nerdeyse mamayi. Zaten sadece mama yiyordu onuda yemiuor artik. Sadece uyurken besleyebiliyorum. Uyanikken agzina sokmuyor ne mamayi ne biberonu. Sali gunu 5.aylik oluyoruz. El surekli agizda, salya uzun suredir var, huzursuz. Doktor damaklarindan dedi. Eee bu dis cikarma surecinde aç mi gezecek? Bugun ac diye pirinc unundan mama yaptim yemedi, ari mama yemedi, meyve puresi aldim marketten azicik verdim onu yedi. Mamayi istemiyor yani. 5.ayda 70 cm 6800 gr. Zayif bir bebek. Nasil yedirebilirim, alternatif ne verebilirim? Normalde ek gidaya henuz gecmedik.

5. Ayda emzik reddi meme reddi bunlar normal ama kilo kaybetmıyorsa nırmal atak haftasında falan olabilir mi benim kızlarım emzik bırakmıştı o dönem ama ben enjektör ile beslediğim için meme reddi yasamamak için ona pek engel olamıyorlardı geçici bir süreçtir merak etmeyin ama kontrolde olun

Canım belki biberon kaynaklıdır, cam olmayanlar koku yapabiliyor, arkadasımın bebegi de cam biberon dışında red etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…