Ben de henüz olmadım. Tiroid sebepli imiş. Simdi tiroid hormonlarının düzene girmesi icin ilac kullaniyorum. Endokrin uzmanına görünün isterseniz.Ay ben daha hiç olmadım yanormal sanıyordum sizin çoğunuz olmuş bir endişelendim şimdi neden hala olmadım ki
Yok canım nerdeeeKızlar kiloları verdiniz mi bende gram oynama yok
95 kgKızlar kiloları verdiniz mi bende gram oynama yok
İlk doğumdan sonra 7. Ayda olmuştum ben, bunda da 5 olduk hala yok. Endişelenecek bi durum yok bence, doktora da söylediğimde normal demişti.Ay ben daha hiç olmadım yanormal sanıyordum sizin çoğunuz olmuş bir endişelendim şimdi neden hala olmadım ki
Yok canım nerdeee
Doğumda 72 ye düşmüştüm şu an 77 deyim. Daha çok kilo aldım ben
Bende 75 le girdim doğuma 70 te takılı kaldım95 kghaftaya diyetisyen randevum var.. inşallah düzene girecek artık..
doğumdan 3 ay sonra regl oldum. malesef kanamam çok oluyor ya. umarım düzene girer. dr normal dedi banaKızlar adetleriniz ne durumda? Benım üçüncü adet ama hala deli gibi kanama var bugün doktora yazdım. Pzt de randevu aldım. Hayatımda ilk kez ayağa kalkınca aşagı kanlar döküldü çok korktum birden olunca.
hayııııır. of allahım sen doğumdan sonra kilo veremeyen anaların da rabbisin. 64 le hamile kaldım. şuan 74 üm... bize bi -10 yaz allahım.........Kızlar kiloları verdiniz mi bende gram oynama yok
Gerçektennnn çok modum düşüyor vücudumu gördükçe çatlak göbek basenhayııııır. of allahım sen doğumdan sonra kilo veremeyen anaların da rabbisin. 64 le hamile kaldım. şuan 74 üm... bize bi -10 yaz allahım.........
Ben zaten 9 kilo almıstım 2 şer kilodan bebekler çıkınca 4,5 kilo falan kalıyor e sular plesantalar vs vs derken ameliyathaneden vermiş cıktom ama ödem vs de hızlıbgirti benden sadece biraz daha vermeliyim diye düşünüyorum ama iki çocukla sağlıklı olsa da düzensiz besleniyorum bu sebeple hala inmek istediğim kiloya gelemedim 60 beni tuttu salmıyorKızlar kiloları verdiniz mi bende gram oynama yok
Bizimde gece uykusuna dalmamız sıkıntılı olmaya basladı ama benimde hatam var düzenini bozdum çocuklatın evde olmasamda unuturdum bi kaç akşam aman biraz geç uyurlar dedim uyutmadım al sana dediler şimdi tekrar düzenlerini hatırlatmaya çalısıylrumKızlar 5 ay 1 haftalığız. Kızım doğduğundan beri hiçbir gece uykumuzda problem yaşamamıştım. Deliksiz uyurdu. 3 gecedir her 2 saatte bir uyanıyor sürekli emmek istiyor emip geri yatıyor. Perişan oldum. 2 gündür yüzüstünden de sırtüstüne dönmeye başladı onun etkisi mi yoksa diş mi anlamıyorum. Gece uykuları çok iyiydi hatta 4. Ayda bile uyku gerilemesi yaşamadık acaba şimdi mi yaşıyorum? İçinizde benim gibi olan var mı
Ben de iki bebek 17 kiloyla tamamladım sonra hızla kilom gitti bişey yapmadım, 61 dogum öncesi kilomdu, 2 ay once tatile gittik 63 e cıktım , simdi gene tatilden donduk ve kesin aldım kilo , beni de acık büfeler mahvediyorBen zaten 9 kilo almıstım 2 şer kilodan bebekler çıkınca 4,5 kilo falan kalıyor e sular plesantalar vs vs derken ameliyathaneden vermiş cıktom ama ödem vs de hızlıbgirti benden sadece biraz daha vermeliyim diye düşünüyorum ama iki çocukla sağlıklı olsa da düzensiz besleniyorum bu sebeple hala inmek istediğim kiloya gelemedim 60 beni tuttu salmıyor
Bende 2 ay önce oldum daha olmadım bende müsait bir ara gıtcem ama ilk hamilelikte böyle olmamıştı 3.ay itibaren düzenli oldum bu hamilelik sonrası niye böyle oldu anlamadım geçen gün korku ile gebelik testi bile yaptımAy ben daha hiç olmadım yanormal sanıyordum sizin çoğunuz olmuş bir endişelendim şimdi neden hala olmadım ki
Baktık onlara normal hepsi. Kist olmuş umarım geçer bir sonraki ay ara ara olurdu öyle. İyi beslenmediğim zamanlar fonksiyonel kistim oluyor maalesef bir iki ayda geçiyor genelde. Östrojen yükseliyor haliyle. Ama bebekle sürekli düzgün şeyler hazırlamak ne mümkün bazen içim geçiyor bisküvi çikolata açma ne varsa yiyorum hem de hızlı hızlı yiyorum keyif yapmak bitti artıkBen de henüz olmadım. Tiroid sebepli imiş. Simdi tiroid hormonlarının düzene girmesi icin ilac kullaniyorum. Endokrin uzmanına görünün isterseniz.
Benım de aynı. Cuma gideceğim sonuçları göstermeye bakalım ne diyecek doktordoğumdan 3 ay sonra regl oldum. malesef kanamam çok oluyor ya. umarım düzene girer. dr normal dedi bana
Seni ve bebeğini hep çok merak ediyorum. Dualarım sizinleSelam kızlar nasılsınız? Benim Mavi Duru’m açık kalp ameliyatı oldu 9 Temmuzda. Dualarınıza yine çok ihtiyacım vargelemiyorum maalesef buralara.
Canım kızım biliyorsunuz 26 Ocak’da doğdu. Hamileliğimden beridir velamentoza ve ARSA ile ilgili bilgim vardı. Bu sebeple doğduğunda kalp ve damardan şüphelenildi. İlk doktor muayenesinde de kalbinde üfürüm var dendi. Çocuk kardiyoloji doktoru göndü kalbinde çok fazla delik vardı. VSD, ASD, Swiss cheese VSD ARSA yani damar anomalisi. Yani kısaca komplike kalp yetmezliği. Tansiyonu çok oynuyordu. Taşikardisi çok yüksekti vs. Bundan dolayı ablasından 2 kere enfeksiyon kapıp hastanede yattı ve en son yatışında ameliyat kararı alındı. Çünkü beslenemiyordu kilo alamıyordu. Nazogastirik sonda ile direkt mideye beslemeye başlamıştık. 9 temmuzda açık kalp ameliyatı oldu şimdi yoğun bakımın bi altı intermediate katta kalıyor. 5 gün yoğun bakımda kaldı. 9 saat ameliyat oldu. 5.180 gram ameliyata girdi. 5 buçuk aylık çocuk düşünün. Büyük delikler kapatıldı. Ama küçük delikler kapatılamadı. Kalbi çok yorgundu. Ama iyiye gidiyor. Dualarınıza talibimSeni ve bebeğini hep çok merak ediyorum. Dualarım sizinleAllah acil şifalar versin. Sağlıkla evinize dönmek nasip olsun. İyi haberlerini bekliyoruz. Hatta kendini iyi hissettiğinde bize de biraz anlat neler yaptığını
iyi gelecekse tabii
çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin. aklımızda sendeydi merak ediyorduk ama az çok da süreçten haberdarız gelemeyeceğini söylemiştin zaten ama neler atlatmışsınız. bu da geçecek inşallah ailecek evinizde sağlıklı uzun yıllarınız olsunCanım kızım biliyorsunuz 26 Ocak’da doğdu. Hamileliğimden beridir velamentoza ve ARSA ile ilgili bilgim vardı. Bu sebeple doğduğunda kalp ve damardan şüphelenildi. İlk doktor muayenesinde de kalbinde üfürüm var dendi. Çocuk kardiyoloji doktoru göndü kalbinde çok fazla delik vardı. VSD, ASD, Swiss cheese VSD ARSA yani damar anomalisi. Yani kısaca komplike kalp yetmezliği. Tansiyonu çok oynuyordu. Taşikardisi çok yüksekti vs. Bundan dolayı ablasından 2 kere enfeksiyon kapıp hastanede yattı ve en son yatışında ameliyat kararı alındı. Çünkü beslenemiyordu kilo alamıyordu. Nazogastirik sonda ile direkt mideye beslemeye başlamıştık. 9 temmuzda açık kalp ameliyatı oldu şimdi yoğun bakımın bi altı intermediate katta kalıyor. 5 gün yoğun bakımda kaldı. 9 saat ameliyat oldu. 5.180 gram ameliyata girdi. 5 buçuk aylık çocuk düşünün. Büyük delikler kapatıldı. Ama küçük delikler kapatılamadı. Kalbi çok yorgundu. Ama iyiye gidiyor. Dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?