2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Yemin ederim ayni mazeret, sabah 5 bucukta kalkp ise gidiyor surekli dilinde bu. Sabahin korunden beri ayaktayim diyor. Iyi de cocuk olmasada calisacaktin o zaman cocugun senin hayatinda ekstra bir etkisi olmuyor. Neden sadece ben etkileniyorum. Buna mantikli cevap yok. Cocugumda bir bende susuyor, oyalaniyor. Oda babaci olsa en azindan daha rahatlicam

Benim gördüğüm emzik alan bebekler kendi uyuyor ama benimkisi emzik almadı en baştan beri. Ben de pek vermedim. Bu sefer de emziği bırakınca tek nasıl uyuyacak o var. Ne yapsam çaresiz kaldım.

Ben prego 4088 de kullanıyorum besafe de ikiside güzel besafe kalite güvenilirlik için harika prego boyut dönebilme vs için güzel
Merhaba pregoya baktım şimdi.Uzun yola gidiyoruz sık sık.Yatış pozisyonu ne kadar oluyor acaba?gece çıkıyoruz ve bebeğim rahat etsin istyorum 4 saat max zaten.

Kendi kendine uyumak mı? Yok bacım ya memede uyuyor ya ayakta gezerek piş piş yaparak , ya da ayakta sallayarak. Keyfine kalmış. Gece uyanıyor emzirip yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor piş piş da yapsam uyumuyor. Emziği de sürekli eliyle çıkarıyor. mecbur memeyi dayıyorum uyusun diye

Merhaba pregoya baktım şimdi.Uzun yola gidiyoruz sık sık.Yatış pozisyonu ne kadar oluyor acaba?gece çıkıyoruz ve bebeğim rahat etsin istyorum 4 saat max zaten.
Ben ikisinin de yatıs poziyonunu begeniyorum benim kızöar ikisiyle de defalarca İzmir'e gittiler geldiler biz hep uzun yoldayız gayet rahatlar zaten e bebek ve babymall da var gidip rica ederseniz özellikle babymall da arabanıza denettiriyorlar yükseklik yatıs pozisyonunu arabanızda görebilirsiniz

Benim gördüğüm emzik alan bebekler kendi uyuyor ama benimkisi emzik almadı en baştan beri. Ben de pek vermedim. Bu sefer de emziği bırakınca tek nasıl uyuyacak o var. Ne yapsam çaresiz kaldım.
BIr doktordan bunun icin yerine koyma yontemi duymustum yani emzik yerine oyalatacak baska birsey. Acikcasi emzik inanilmaz rahatlik benim icin. Sakinlestirici resmen. Belki bu sebeple zor bir bebek hic olmadi cunku emzigi aldigi an sustu. Gece aralarda uyaniyor, inanin gozumu acmaya useniyorum. O ara hemen emzigini veriyorum aninda geri uyuyor. Su annelik surecimde sanirim en cok duami alan kisi emzigi bulan kisidir

emzik müthiş rahatlık olmazsa napardık bilmiyorum kızımda da kullandım 13 aylıktı bıraktık bir gün uyuturken mamasını içti gözler gitti emziği aramadı o an vermedim bir daha da hiç çıkarmadık ortaya ağlamadı aramadı bitti gitti.
emzik bıraktırmak çok zor değil aslında.
benim yeğenim çok emzik düşkünüydü oyuncak mağazasına para yerine verip oyuncak alabilecek şekilde ayarladılar öyle verdi ve bıraktı. bırakma esnasında yerine bi peluş oyuncak uyku arkadaşı eklenebilir

Oğlumun bugün ki kahvaltısı :)
Klasik bebek ekmek-labne-yumurta sarısı zeytinyağı karışımı
salatalık rendesi
bir de şu goodies i gördüm denemek için aldım içeriği temizdi.
tadı da güzel şekersiz. çınar da sevdi kahvaltısına ekledik bugün.

Eklentiler

• IMG_6313.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_6293.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 2
Bugun bizimde menenjit asimiz vardi. Hastaneye giderken emzigini unutmusuz oyle panikledim ki ne yapicaz simdi diye. Meger oglum emziksizde duruyormus. Emzik sadece sakinlesmesini, uykuya gecisini hizlandiriyor bizde. Bugun asidan sonra az biraz agladi kucagima almamla sustu. Avm ye gittik ordada mayişti, belki emzik olsa 1 dkda uyuyacaksa 5 dk mayisik durdu ama uyudu. Emzik biraktirmak kolay olacak sanirim.

ben zor olacağını düşünmüyorum daha önceki deneyimimize ve çevremde gördüklerime göre söylüyorum. zamanlama çok önemli. 15-18 ay civarını geçerse daha zor oluyor bıraktırmak. 12-15 ay arasında yakalaanan ilk sinyalde bıraktırmak lazım.
benim oğlum da kucakta sakinleşiyo emzikle daha hızlı uyuyo tabi denemedim de emziksiz uyutmayı şimdi emziği alınca hemen yan dönüyo gözleri kapatıyo

baya oyalayıcı bişey oldu içine mor erik koyduk

Eklentiler

• IMG_6331.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…