2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
süt ürünlerine başlamadık çünkü ilk 5 ay çok gazlı bir bebekti kendi tahminime göre laktozdu sıkıntı.Ben kesince rahatlsdı sonra doktorum bırak dedi.Şuan kendim tüketiyorum o sebzelerle başladı meyveler şimdi tahıllar en son yoğurda vs geçeceğiz.Ondan böyle sebze meyvelerde yapması tuhaf geldi.Birde abartı vermiyorum yani.
Bizimki de bugün çok uykuluydu verdim tuttu ama 2 dk sonra attı Neyse alışıyor galiba birde bunlar daha ttlı yaaa

Eklentiler

• IMG_6794.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 38
Hepinizi tebrik ediyorum. Ben bırak oğlana bir şeyler hazırlamayı krndim akşama kadar aç kalıyorum nefes aldırmıyor. Kıyamam kızım 6 yaşında ha şimdi diye diye kahvaltısı hazırlanmıyor. Çoğu zaman çocuğa dışardan bir şeyler istiyorum. Ek gıda konusu açılmış bizimki 5 aylık herşeye baya hevesli. Sofra serilmesin yaygarayı koparıyor. Elime ne gelse tattırıyorum. Salatalık çok sevdi. Elma havuç karpuz canavarı koparıp damağında kalacak diye korkuyorum. Akşam saati bile savaşla yemek yiyoruz. Kızımda herşeye çok özen gösterdim. Şimdi çok seçici hergün ona göre yemek yapmak zorundayım yoksa yemiyor. Kucağımda bücürle uğraşırken kızada ayrı yemek yediriyorum. Fırsat bulursam o arada yiyorum şükür Bunda kendime söz verdim ne yiyorsam vericem alışsın herşeye dedim maşallah kendisi hevesli herşeye zaten. Tam ek gıdaya geçince öğlen çorbasını yaparım yeter. Ömrümü yedi yakında herifle birbirimizi öldürecez. Aile dengemizi sarstı çocuk. Boşanmadan bunu büyütebilseydik hayırlısıyla. herşeye memnuniyetsiz sürekli ağlıyor. Doğduğundan beri meme reddi var emzik almıyor mamayı asla kabul etmiyor. Uykudan uykuya emziriyorum. Kucakta yerde oynayarak yok olmuyor. Gazı koliği dişi sancısı atağı hepsini yaşıyoruz. Bırakim ağlasın diyorum ama öyle bir sinir yok titreriyor kendini. Kollarım yanıyor. Belim ağrıyor. Cinnet geçiriyorum ama kendime. Ağlaya ağlaya evi dolaşıyoruz. Keşke Kucağımda istediğim pozisyonda dursa yok ona bile müdahalesi var. Ana kucağıda istemiyor. Bende durumlar böyle bitik. Nefes aldığım 4 dk var oda kırmızı balık onda duruyor. 4 dklık videoda 2 dk mutlu kalan 2 dkda ağlama sinyalleri başlıyor. Lavaboya bile birlikte gidiyoruz. Kendimi balkondan atasım yada bunu bırakıp kızımı alıp kaçasım var.

Size de destek olan yok sanırım. Üzüldüm halinize. Kendi yaşadığım bazı günler geldi aklıma. Hergünüm böyle olmasa da bazen bizimki de böyle yapıyor. Çok zor. Ama dayanıcaz. Ya sabır diyelim. Bide kızınız var kıyamam. 2 çocuk ile sizin işiniz daha zor. Keşke yardım edecek birilerini çağırsanız.

Destek yok malesef. Eşim çalışıyor gelince azcık bakabiliyor. Yemek falan derken uyku savaşına geçioz. Uykuya daldırana kadar bir bende bir onda sakinleştirioz. Çok zor bir bebek alan en fazla 5 dk sonra kucağıma atıyor. Diyorum ya kucaktada cebelleşioyor . Büyüdü tutması zor oluyor. Güzel kızım biblom benim okuluda bitti evin içinde bizle deliriyor. Çok sakin bir anlayışlı bir çocuk Rabbıme şükür

Ay yemin ediyorum aynısı.Okudukça kendi evladımı dinledim sanki.Sinirden kendini o kadar sıkıyorki kıpkırmızı oluyor.Ağlamaktan katılıyor kusuyor dayanamıyorum o hallerine.Birde kızınız var allahım çok çok yardımcınız olsunnn.Ben bir bebeyle baş edemiyorum.Birde diğeriyle ilgilenmek ah çok zor.Bizde eşimle hiç iyi değiliz.Benzer hikayeleri dinlemek en azından bir tek benim ki böyle değil dedirtip bir motivasyon sağlıyor

İnşallah en yakın zamanda düzelir. Dün salatayı yapana kadar ağlamaktan helak oldu. Eşimde inatla almıyor alışsın susacak diyor dikkatini çekmek için oynuyor onunla nafile dayanamadım kızarak girdim odaya. Sesler yükseldi. Alıp çocukları gidecektim ilkin yer ayarlim dedim. Termal otele yer ayırttım yeni yasal düzenleme baba müvafakatname gerekiyor denildi. Gene evin içinde kaldık.

Ay termal otel fikri iyiymiş Rabbim yardımcınız olsun.Eşinizle aranızda inşallah bir an evvel düzelir.

Ay termal otel fikri iyiymiş Rabbim yardımcınız olsun.Eşinizle aranızda inşallah bir an evvel düzelir.
Evet çok güzelde almadılar bizi çok büyük havuzu var kızçem takılırdı geceye kadar. Valla arayı düzeltme taraftarı hiç değilim. Küs küs takılmayı düşünüyorum. En azından hayat gayem olsun boşver

Hanımlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz neyi tavsiye ediyorsunuz

Abooo ben halime sukredeyim bari, bugun oturup agladim biran kriz geldi. Oysaki tek sebep gunduzden beri sadece 1 saat uyudu diye. Cok sukur sakin, huzursuzlugu tabiki oluyor ama kolik bir bebek degildi hic. Bu donem istahsizlik ve dis sancisi var. Esime yalniz kalmak istiyorum aksam tek cikicam dedim, yok bizde gelelim ben seni cikartayim dedi. Ya afedersin donla lastik gibiyiz, istemiyorum dedim bozuldu. Tamam aktif bir sosyal hayatimiz var ama hep birlikteyiz ben tek kalmak istiyorum bunu anlatamiyorum bir turlu bu adama. Oyle bombos havaya bakayim ama illa tek olayim istiyorum. Oyle bunaldim ki oturup agladim. Oglusumda oyle durdu beni izledi gozgoze gelince de gulumsedi elini yuzume uzatti. Simdi bunu yazarkende kotu oldum ama o an beni anladi sanki sakinlestirmek istedi kendince pisman oldum hissettiklerime. Allah dagina gore kar veriyor sanirim. Benim yasadigimda bana hep cok zor geliyordu

Cok sukur tek benim kocam boyle degil doye gorup rahatliyorum bende. 5 dk kucaginda tutsa agliyor bu nasil susturucam deyip bana veriyor. Deli oluyorum. Iyiyken alir sever, mizmiz zamanlarda herif yok. Eli ayagi dolaniyor, bukadar zor olmamali cocuk pispislamak ya.
Bana da gun icinde zorlaniyorsan annene git yada annem gelsin kalsin bikac gun diyor. Anlatamiyorum adama istedigim sey annesi degil onun o zor donemlerde cocugu sakinlestirebilmesi.

Yat kalk şükret banada bol dua sabır dileyin. Keşke sakin olsa hiç uyumasa sabahtan emzirirken uyudu emmek bitince uyandı. Tek hayalim. Günde 1 saat durması. Bir kahve içim ağlaması olmadan birazcık seveyim onu sevemedim sğlamasından

Bebişi kendi kendine uyuyan var mı arkadaşlar? Ben de bu uyku işinden çıldıracağım artık. Dün uyutmak istemiyorum diye ağladım. Rutin mutin her bi bokus denedim ama yok. Yatağa koyuyorum ya ağlıyor ya ayaklarını havaya kaldırıyor. Her gece en az 2 kez kalkıyor. Bir de kalkınca 2 saat yatmıyor. Pilates topunda zıp zıp uyutuyoruz. Tükendim. Yerine koy uyusun asla yok. Uzun süredir kesintisiz uyumadım hiç yalnız kalmadım çok yorgunum.

Allahim kolayliklar versin umarim bu sureci biran once atlatirsiniz

Aksam uykusuna genellikle 20.30 gibi geciyor. Eger saat 18.00 gibi ara uyku yapmadiysa yataga koyup yanina yatip elini tuttugumda biraz yuzumu oksayip, saga sola donup uyuyor. O esnada hic konusmuyorum sadece yaninda uzaniyorum okadar. Ama ara uyku yaptiysa uykuya dalmasi yarim saati geciyor, uyumak istemiyor mizirlaniyor. Emzik benim kurtaricim, dogdugu gunden beri emzikle uyuyor. Gunduz uykularinda da bugun mesela gun icinde 1 saat uyumustu, az once yataga getirdim, cok uykusu vardi kendi direkt daldi suan yanimda uyuyor. Uyku aralarini 2 saatten fazla tutarsam dalmasi kolay, yoksa zorlasiyor.

Ay bu erkeklerin çoğu böyle hep.Bizimkininde annesi babası köyde.Köye bırakayım sizi diyor. kabul edicem en azından bir hafta kafa dinlerim bakarlarda..Kucakta bir dakika durmaz yerde zaten asla durmuyor oyuncak oynamıyor geçen artık doktora götürdüm bu kadar huysuz ve ağlıyor diye.Doktorun dediği tek şey dışarı çıkarın Dedim biz günde yarımşar saatten 4 kez çıkıyoruz yine de böyle.Bu sıcakta dışarda eriyeceğiz.benim eşimde alıyor ağlayınca yoruldum diyor dedm düşün ben tüm gün böyleym sen sadece yarımsaat görüyorsun. Neymiş o tüm gün işte çalışıyormuş yoksa yorulmazmış işte de oturuyor yani yanlış anlşılmasın Çocuk olduktan sonra evlilik bambaşka oluyormuş gerçekten

emzik sayesinde uyuyor oğlum. yanına uzanıp elini tutuyorum bazen pışpış yapıyorum böylr uyuyo gece ama iki kez kalkıyor beslenmek için. ilkinde kolayca geri uyuyor ama ikinci uyanış 4-5 e kaldıysa çok zor uyuyor beşte kalktıysa iki kere kaka yapmadan geri uyumuyor.
hala yenidoğan gibi her beslenme sonrası kaka bizimde problemimiz bu

ben kendi sağlığımla ilgilenemiyorum bakımı geçtim artık. topuğum ağrıyor diken var muhtemelen ama gidemedim.
diğer ayağımda nasır çıkıyor batıyor yürürken iki ayakta acılı yan yan gidiyorum acı içinde.
biz bi ailecek ishal kusma atlattık hala midem düzelmedi hiçbişey yapamıyorum yiyemiyorum rahatça. çok sinirim bozuldu artık salondan yatak odasına gitmek bile ölüm gbi bana. ama sürekli kaka yaptığı içn gitmek zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…