- 12 Ağustos 2024
- 1.148
- 2.634
- 48
- 25
Beklemeni öneririm canım 12-13 haftalıkken bana da %90 kız kemik yapısı öyle gözüküyor dediler 15.haftada erkek olduğu kesinleştiKızlar selamm :) Ben seneye şubatta doğurucam inşallah ama bir şey merak ediyorum. 11 +2 de doktor kemik yapısından kız dedi cinsiyeti bana. Ama yanılma payı var dedi. Sizce herkese kızımız olcağını söyliyim mi? Yoksa siz tecrübeli anneler olarak değişen var mı?
Ay çok şaşırdım. Kemik yapısına neye göre karar veriyorlar ki yani? Bir de ilk kız olcak benim anne tarafımda hediye falan alırlar diye şüphedeydim ben deBiz %90 diyince söylemiştik ve tütülü elbise geldi hediye olarak hala duruyor değiştirmedik de cndnsbwbwhjskddo
Bi kemik varmış kız olursa yatay erkek olursa daha dik duruyormuş, perinatolog aynen böyle açıkladı ama tutmadı işte cnmdsnskskks 2 doktor da öyle demiştiAy çok şaşırdım. Kemik yapısına neye göre karar veriyorlar ki yani? Bir de ilk kız olcak benim anne tarafımda hediye falan alırlar diye şüphedeydim ben de
Tamamdır o zaman . çok teşekkürlerBi kemik varmış kız olursa yatay erkek olursa daha dik duruyormuş, perinatolog aynen böyle açıkladı ama tutmadı işte cnmdsnskskks 2 doktor da öyle demişti
Kesssin alırlar canım netleşsin öyle haber ver sen
ah yavrum hiç mi yorulmadın ya.Bizde dün 1 buçuk saat falan uyuduk bölük pörçük.Sizinki daha da zormuş.Allah yardımcımız olsunDun bebeklerimden birisi 7 de kalkıp gece 11 de uyudu ve gunduz toplasan yarım saat uyumadı , birisyle ciddi problem yasıyoruz uykuya geciş komusunda
Bizde genelde 06:45 07:15 arası uyanıyoruz bebeğim hemen 1 saat içinde uyumak istiyor yni genelde 1 saat sonra uyutuyorum anca o kadar dayanıyor.Acaba gece uykusunu mu tamamlıyamıyor diye düşünüyordum bende.Son uykuyu erken yapıp erken kalkınca akşama kadar huzursuzlanmıyor mu peki? bizimki cozutuyor öyle birşey olursa.Henüz saatler oturmadı ama uykularımız hep 35 dk civarı uykuyu tamamlıyamıyoruz.Bazen de bakıyorum çok nadiren 1 saat uyuyor bizde şöyle sizin gibi 1 er saat uyusak aslımda daha dirençli olur.hep standart değil ama çoğunlukla olanı söyleyim
aabah 7 civarında kalkıyo. beslenip temizlenip vitaminleri alıp 8 gibi geri yatırıyorum 9-9.30 gibi uyanıyo ortalama 1 saat sabah uykusu.
sonra öğlen 12 gibi yatıyo yine bir saat
öğleden sonra yorgunluğuna göre değişiyor yatışı genelde 3 e doğru yatıp yine maks bi saat uyuyo.
akşam da 19.30 gibi yatışa hazırlanıp 20 gibi yatmış oluyo.
bizde uyku döngümüzde uyanıyoruz.Geri yatırmaya çalışıyorum ama nafile.İnstagramda uyanmasına yakın gidip hafif dokunun gibi bir reels izledim denedim bazen işe yarıyor bazen yaramıyor tesadüf mü anlamadım.Bu arada bizde 6 ay 4 günlüğüz henüz desteksiz oturmuyoruz.Yanlış bilmiyorsam 9. Aya kadar normal karşılanıyor.Ki siz birde erken doğum yapmışsınız.Düzeltilmiş yaşlarına göre 6 aylıklarsa normal bence.Bizimkine deneme yaptırıyorum devriliyor hepMerhabalar hanımlar destekli uylu sorunu bizde de var uyku döngülerinde uyanıyorlar genellikle 30 40 dk arası uyanıyorlar geri daldırmak zor inanın bu sıcaklarda ayakta sallamak vallaha işkence. İkizlerin birinde bezinde pembelik gördüm zaten öok azalmıştı bez sayısı doktora a gittim bugün idrar ultasuon istedi idararı veremedik daha pazartesi ye kaldı sanırım. Dr oturmasına da bakalım dedi hiç oturamıyor kızlar benim kızım destekle evet ama desteksiz oturamıyor öne eğiliyor destekli de arkasına tamamen yaslanması lazım ikizi de oturamıyor ama çok fazla öne eğilmiyor o … dr nöroloji bi görsün dedi ama ben erken diyorum var mı bebeği benim gibi olan canım sıkıldı vallaha nöroloji filan diyince ya ne sorumu olur onu da bilmşyorum ilk kızım 6 aylık resim çektiğinde baktım baya desteksiz oturuyor bunlar erken doğunca mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur çok korkarım böyle şeylerden de
En son gündüz uykusundan dört gibi uyanırsa yedi doğru biraz böyle huysuzlanmaya başlıyor zaten hazırlık aşamasına geçiyoruzmamasıydı üst değişmesiydi öyle idare ediliyor bir şekilde sonra zaten uykuya geçiyorah yavrum hiç mi yorulmadın ya.Bizde dün 1 buçuk saat falan uyuduk bölük pörçük.Sizinki daha da zormuş.Allah yardımcımız olsun
Bizde genelde 06:45 07:15 arası uyanıyoruz bebeğim hemen 1 saat içinde uyumak istiyor yni genelde 1 saat sonra uyutuyorum anca o kadar dayanıyor.Acaba gece uykusunu mu tamamlıyamıyor diye düşünüyordum bende.Son uykuyu erken yapıp erken kalkınca akşama kadar huzursuzlanmıyor mu peki? bizimki cozutuyor öyle birşey olursa.Henüz saatler oturmadı ama uykularımız hep 35 dk civarı uykuyu tamamlıyamıyoruz.Bazen de bakıyorum çok nadiren 1 saat uyuyor bizde şöyle sizin gibi 1 er saat uyusak aslımda daha dirençli olur.
bizde uyku döngümüzde uyanıyoruz.Geri yatırmaya çalışıyorum ama nafile.İnstagramda uyanmasına yakın gidip hafif dokunun gibi bir reels izledim denedim bazen işe yarıyor bazen yaramıyor tesadüf mü anlamadım.Bu arada bizde 6 ay 4 günlüğüz henüz desteksiz oturmuyoruz.Yanlış bilmiyorsam 9. Aya kadar normal karşılanıyor.Ki siz birde erken doğum yapmışsınız.Düzeltilmiş yaşlarına göre 6 aylıklarsa normal bence.Bizimkine deneme yaptırıyorum devriliyor hepBence endişelenmeyin.Her bebek aynı değil kızınız maşallah erken oturmuş.Bizim bebekte kudurukluğundan hep baş önde öne eğiliyor.Doktorunuz başka bir durum gördüyse bilemiyorum ama bizde böyleyiz yani
Kızımda prametüreydi 7 aylığa kadar destekli oturuyordu. Daha küçükler ya. Oğlan 5 buçuk aylık bütün etrafını sarıyoruz küt diye düşüyor. Desteklide de zorlanıyor dikte duramıyor. Bence gayet normal.Merhabalar hanımlar destekli uylu sorunu bizde de var uyku döngülerinde uyanıyorlar genellikle 30 40 dk arası uyanıyorlar geri daldırmak zor inanın bu sıcaklarda ayakta sallamak vallaha işkence. İkizlerin birinde bezinde pembelik gördüm zaten öok azalmıştı bez sayısı doktora a gittim bugün idrar ultasuon istedi idararı veremedik daha pazartesi ye kaldı sanırım. Dr oturmasına da bakalım dedi hiç oturamıyor kızlar benim kızım destekle evet ama desteksiz oturamıyor öne eğiliyor destekli de arkasına tamamen yaslanması lazım ikizi de oturamıyor ama çok fazla öne eğilmiyor o … dr nöroloji bi görsün dedi ama ben erken diyorum var mı bebeği benim gibi olan canım sıkıldı vallaha nöroloji filan diyince ya ne sorumu olur onu da bilmşyorum ilk kızım 6 aylık resim çektiğinde baktım baya desteksiz oturuyor bunlar erken doğunca mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur çok korkarım böyle şeylerden de
erken doğan çocuğu düzeltilmiş ayına göre düşünmek gerekiyor gelişim açısından. kızımın videolarını baktım altı aylık baya oyun yapıyor oynuyomuşuz gülüyomuş falan. bunda da tık yok güldürmek için çok uğraşmak gerekiyo. daha hareketleri böyle altı aylık bebek gibi değil onu fark ettim. yani normal şartlarda bile 7-8 ayı bulabilir desteksiz tam anlamıyla oturma. erken doğumda bir kaç hafta daha kayabilir biraz gereksiz tepki vermiş doktor sankiMerhabalar hanımlar destekli uylu sorunu bizde de var uyku döngülerinde uyanıyorlar genellikle 30 40 dk arası uyanıyorlar geri daldırmak zor inanın bu sıcaklarda ayakta sallamak vallaha işkence. İkizlerin birinde bezinde pembelik gördüm zaten öok azalmıştı bez sayısı doktora a gittim bugün idrar ultasuon istedi idararı veremedik daha pazartesi ye kaldı sanırım. Dr oturmasına da bakalım dedi hiç oturamıyor kızlar benim kızım destekle evet ama desteksiz oturamıyor öne eğiliyor destekli de arkasına tamamen yaslanması lazım ikizi de oturamıyor ama çok fazla öne eğilmiyor o … dr nöroloji bi görsün dedi ama ben erken diyorum var mı bebeği benim gibi olan canım sıkıldı vallaha nöroloji filan diyince ya ne sorumu olur onu da bilmşyorum ilk kızım 6 aylık resim çektiğinde baktım baya desteksiz oturuyor bunlar erken doğunca mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur çok korkarım böyle şeylerden de
Benim oğlum da kimlikte 7. Aylık ama düzeltilmiş doğum tarihine göre 5. aylık. Destekli oturuyor. Mama sandalyesinde oturuyor kenarlara dayanarak. Yoksa dediğiniz gibi desteksiz oturunca ya öne doğru eğiliyor ya da yana düşüyor. Doktorumuz hiç bişey demedi. Fış fış kayıkçı oynayın bol bol sırtı güçlensin dedi. Mama sandalyesi alın ek gıdaya başlayın dedi.Merhabalar hanımlar destekli uylu sorunu bizde de var uyku döngülerinde uyanıyorlar genellikle 30 40 dk arası uyanıyorlar geri daldırmak zor inanın bu sıcaklarda ayakta sallamak vallaha işkence. İkizlerin birinde bezinde pembelik gördüm zaten öok azalmıştı bez sayısı doktora a gittim bugün idrar ultasuon istedi idararı veremedik daha pazartesi ye kaldı sanırım. Dr oturmasına da bakalım dedi hiç oturamıyor kızlar benim kızım destekle evet ama desteksiz oturamıyor öne eğiliyor destekli de arkasına tamamen yaslanması lazım ikizi de oturamıyor ama çok fazla öne eğilmiyor o … dr nöroloji bi görsün dedi ama ben erken diyorum var mı bebeği benim gibi olan canım sıkıldı vallaha nöroloji filan diyince ya ne sorumu olur onu da bilmşyorum ilk kızım 6 aylık resim çektiğinde baktım baya desteksiz oturuyor bunlar erken doğunca mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur çok korkarım böyle şeylerden de
Yaklaşık 1 aydır böyleyizkızlar bizim bir sorunumuz var bu bebiş emekleme çalışmaları yapıyor fakat yüzünden destek alıyoryüzünü gömüyo öyle ilerliyor
Çok güzel bir uyku düzeni maşallah.Geçen günde bi hanımefendi de görmüştüm bu şekilde almış uyku eğitimibi aynı saatler.Bende bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama benim bebe ilk uykusunu o kadar dayanamıyor.Bir dayansa belki vizde bu düzene geçeriz benzer düzene.Her bebek farklı gerçekten bizimki 4 uyku 30 ar dk yapıyor ve çok yorucu.Uykusunu alamadığı için de hep mutsuz hep ağlıyor.Benim kızım sabah 6:30 da uyanıyor. 2 saat aonra bebek arabasıyla dışarı çıkarıyorum 5 dk içinde uyuyor. Tam 40. Dakikada gözünü açar gibi oluyor o zaman bebek arabasını sğrmeye başlıyorum o an hemen tekrar uykuya dalıyor ve toplamda 1.5 saat civarı uyuyor. Ama evde uyutsam 40. Dk uyanıyor ve geri yatıramıyorum. Benim kızım maks 2.5 saat uyanık kalabiliyo. O nedenle 12:30 da 2. Uykusuna geçiyor yaklaşık 1 saat. En son 16:00 civarı 30-40 dklık bir uyku yapıyor. 19:00 da banyo yaptırıyorun sonra emzirip 19:30 gibi yatırıyorum. Eğer gün içinde toplam uyku süresi 2 saati in altında kalırsa 17:00 de kısa bir şekerleme yaptırmak zorunda kalıuorum. Eğer bebekleriniz bebek arabasında uyuyorsa benim yöntemimi mutlaka deneyin. Tam 35-40. Dak arası arabayı tekrar sürmeye başlayın
Torununa artık sjxbwhxbejjdksnxjdkcjjsbskjxBiz %90 diyince söylemiştik ve tütülü elbise geldi hediye olarak hala duruyor değiştirmedik de cndnsbwbwhjskddo
Aynısını yapmaya calisiyor henüz tam olarak yapmıyor ama ufak ufak yer değişikliği yapabiliyo ve yüzünden destek aliyo skxnbsbdjxf henüz elleriyel kendini kaldırabileceğini çözemedi diye düşünüyorum benkızlar bizim bir sorunumuz var bu bebiş emekleme çalışmaları yapıyor fakat yüzünden destek alıyoryüzünü gömüyo öyle ilerliyor
Benim 5 aylık henüz. Desteksiz oturamıyor. Tamamen desteksiz oturma 6-7 ay bence.Merhabalar hanımlar destekli uylu sorunu bizde de var uyku döngülerinde uyanıyorlar genellikle 30 40 dk arası uyanıyorlar geri daldırmak zor inanın bu sıcaklarda ayakta sallamak vallaha işkence. İkizlerin birinde bezinde pembelik gördüm zaten öok azalmıştı bez sayısı doktora a gittim bugün idrar ultasuon istedi idararı veremedik daha pazartesi ye kaldı sanırım. Dr oturmasına da bakalım dedi hiç oturamıyor kızlar benim kızım destekle evet ama desteksiz oturamıyor öne eğiliyor destekli de arkasına tamamen yaslanması lazım ikizi de oturamıyor ama çok fazla öne eğilmiyor o … dr nöroloji bi görsün dedi ama ben erken diyorum var mı bebeği benim gibi olan canım sıkıldı vallaha nöroloji filan diyince ya ne sorumu olur onu da bilmşyorum ilk kızım 6 aylık resim çektiğinde baktım baya desteksiz oturuyor bunlar erken doğunca mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur çok korkarım böyle şeylerden de
Tabiki öğün gibi yi yemiyorlar henüz ama bizim doktorumuz üç gün kuralına uymamıza gerek olmadıgını soylemıstı günde iki öğün şeklinde tadımlara başlayın dedi bizde o sekılde yapıyoruz gündüz uykularına gecmeden tadımları yapıyoruz ilk ve ikinci uykuya geçmeden önce bu sebeple uykuya geçip mamasını içemiyorlar zaten e anne sütü de alıyorlar zaten bu şekilde devam ediyoruz şuan içinEk gıdada tadımlık gitmiyor musunuz , öğun olarak mı devam ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?