2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Canım benim kızlar da öyle desteksiz oturmalarına baya var bence , seninkiler gibi aynı , sen deyince ben de endişelendim simdi

Ayy zorlanmam mı tatlım, bi de ev sıcak iyice dayanılmaz bir hal alıyor , sabrediyoruz mecbur napalım , bebek işleri zor da Allah can saglıgı versin

Selamünaleyküm kızlar hatirlarmisiniz bilmem benim ikizler 5 şubatta 32 +3 de doğdu 1500 gr biri 1800 gr biri
Şimdi 8 kg ve 7300 kg lar sizce iyimi

Canım benim kızlar da öyle desteksiz oturmalarına baya var bence , seninkiler gibi aynı , sen deyince ben de endişelendim simdi

Ben dün doktora sordum 6aylık olacağız ekgıdaya başlayacağız daha desteksiz oturmuyor dedim. Daha erken 8-9.ayda bekliyoruz dedi

Kızçelerim selaaam. Ekgıda muhabbetleri başlamış Benim instada kaydettiğim tarifler var onları paylaşabilirim sizinle, fikir olsun birbirimize. Biz daha 6aylık olmadık. Doktorum acele etme demişti, yavaştan aldım. Tatil için Bursadayım, rota aşısı için doktora götürmüştüm bu doktor da yoğurtla önden başla dedi. Kendi doktorum da sadece yoğurt verebilirsin şimdilik dedi. Günlük pastörize cam şişedeki sütle mayalamak istiyorum ama onu da bulması zor sanırım Bir de maya olarak activia yoğurdu önermiş bazı doktorlar seçilmiş yararlı bakteri kültürleri içerdiği için. Sizden zeytinyağı tavsiyesi istiyorum asıl. Çoğunuz başladınız ekgıdaya. Mutlaka koy pürelerin içine dedi iki doktor da. OG ve Ravla gözüme çarptı trendyolda

Bende red vs olmadığı için cevap vermeyeyim dedim ama araya kaynamasin ben çok yanıt verince kaçmış canim inşallah en kısa sürede döner bebişin eski rutinine burda da vardi red yasayan bacikolar ama geri döndüler mi bilmiyorum

Teşekkür ediyorum canım benim inşallah
Umarım yaşayanların da dönmüştür çok stresli ve zor bir durum gerçekten

Selamünaleyküm kızlar hatirlarmisiniz bilmem benim ikizler 5 şubatta 32 +3 de doğdu 1500 gr biri 1800 gr biri
Şimdi 8 kg ve 7300 kg lar sizce iyimi
Masallah guzel kilo almıslar canım, neyle besleniyorlar ek gıdaya gectin mi

Benimkilerde desteksiz kısa süre duyabiliyorlar
Masallah guzel kilo almıslar canım, neyle besleniyorlar ek gıdaya gectin mi
Ek gıdaya gecmedik daha mama ile besleniyorlar yeni yeni ek gıdaya geçmeye başlayacağız inşallah.desteksiz oturma çok kısa süreli bizimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…