2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Bunları yiyen bebek 6 aylık falan mı? Nasıl ekmek falan yiyor bana çok ilginç geldi. Ben korkarım boğulur diye.

Selam kızlar, mama kullanan bebegi olan anneler mamada 2 numaraya tam 6. Ay doldurduktan sonra mı gectiniz /gececeksiniz

Minnoşlar zaten ipek de severek almiyordu sadece uykuya geçişte vermeme rağmen biraz emcukleyip olmidesi bulanir gibi atiyodu inşallah alismaz ve kendi kendilerine uyumayw devam ederler
İnşallah hepimizinkiler mışıl mışıl kendileri uyuyan bebekler olsun

Selam kızlar, mama kullanan bebegi olan anneler mamada 2 numaraya tam 6. Ay doldurduktan sonra mı gectiniz /gececeksiniz

Şu an 6 ay 5 günlüğüz 1 numaranın son pakedindeyiz. Bitmesine yakın önce günde 1 öğün 2 numara kalan öğünler yine 1numarayı vericem ertesi gün 2 öğün 2 numara kalanı 1 numara vs şeklinde kademeli geçicem 2 numaraya 3-4günde.

Cok mantıklı kademeli gecmek ben de oyle yapayım

Bunları yiyen bebek 6 aylık falan mı? Nasıl ekmek falan yiyor bana çok ilginç geldi. Ben korkarım boğulur diye.
şu an tam 6 aylık biz tadımlara dört ay bitimi ile başlamıştık. bebeğin ek gıdaya hazır oluşuyla ilgili aslında tükürükleri diliyle itme azaldıysa, destekli oturuyorsa, öğürme refleksi başladıysa ek gıdaya hazırdır.
ekmek bildiğimiz ekmek dilimi gibi değil o ekmekler yapış yapış oluyor ıslanınca
eti nin bebek ekmeği kızarmış ekmek gibi, ıslatıp çatalla ezince pütürlü gıda haline geliyo.
ben 6 ay yaklaştı diye 1 ve 2 no birer kutu almıştım. 1 no bitti 6. aya bir hafta kala. 2 numaraya başladık. aksi bi durum olmadı

Kızlae haftaya 6 ay bitiyor. Bugün tadıma başladım ilk kez yoğurt verdim. Kaşığa ağzını aşıyor ama tadını beğenmedi sanırım yutmak istemedi yüzünü ekşitti. Yine de 3 gün yoğurt mu denetmeliyim?

çok zorlamalı ilerlemeyin ama üç gün yoğurt denemeye çalışın. yoğurt alerjen çünkü.

6.ay kontrolümüzden geldik
Doğduğunda kalbinde üfürüm duymuşlardı o hala var kardiyolojiye yönlendirildik ama masum üfürüm olma ihtimali var dedi birçok bebekte olabiliyormuş yine de kardiyolojiye gidilecek.
Bir de ayaklarının dışa dönük olduğunu söyledi uzmana yönlendirdi ama ben normal olduğunu düşünüyorum bebeklerin dümdüz olmuyo ki bu aylarda ayağı bazen öyle duruyo bazen içe dönük duruyo aksine.

İnci kuşumun boy 68cm kilo 7600
6ay ne çabuk geçti inanamıyorum

Geçmiş olsun. Çarşafın içinde kanlı şekilde niye getirdiler ki? Şimdi iyi mi kızınız?

Kızlar 6 aylık olduk gündüz uykularınız nasıl kaç saatte bir ne kadar uyuyorlar?Bizim gündüz uykularımız çok kötü

Kızlar 6 aylık olduk gündüz uykularınız nasıl kaç saatte bir ne kadar uyuyorlar?Bizim gündüz uykularımız çok kötü
Dun bebeklerimden birisi 7 de kalkıp gece 11 de uyudu ve gunduz toplasan yarım saat uyumadı , birisyle ciddi problem yasıyoruz uykuya geciş komusunda

hep standart değil ama çoğunlukla olanı söyleyim
aabah 7 civarında kalkıyo. beslenip temizlenip vitaminleri alıp 8 gibi geri yatırıyorum 9-9.30 gibi uyanıyo ortalama 1 saat sabah uykusu.
sonra öğlen 12 gibi yatıyo yine bir saat
öğleden sonra yorgunluğuna göre değişiyor yatışı genelde 3 e doğru yatıp yine maks bi saat uyuyo.
akşam da 19.30 gibi yatışa hazırlanıp 20 gibi yatmış oluyo.

Merhabalar hanımlar destekli uylu sorunu bizde de var uyku döngülerinde uyanıyorlar genellikle 30 40 dk arası uyanıyorlar geri daldırmak zor inanın bu sıcaklarda ayakta sallamak vallaha işkence. İkizlerin birinde bezinde pembelik gördüm zaten öok azalmıştı bez sayısı doktora a gittim bugün idrar ultasuon istedi idararı veremedik daha pazartesi ye kaldı sanırım. Dr oturmasına da bakalım dedi hiç oturamıyor kızlar benim kızım destekle evet ama desteksiz oturamıyor öne eğiliyor destekli de arkasına tamamen yaslanması lazım ikizi de oturamıyor ama çok fazla öne eğilmiyor o … dr nöroloji bi görsün dedi ama ben erken diyorum var mı bebeği benim gibi olan canım sıkıldı vallaha nöroloji filan diyince ya ne sorumu olur onu da bilmşyorum ilk kızım 6 aylık resim çektiğinde baktım baya desteksiz oturuyor bunlar erken doğunca mı bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur çok korkarım böyle şeylerden de

Kızlar selamm :) Ben seneye şubatta doğurucam inşallah ama bir şey merak ediyorum. 11 +2 de doktor kemik yapısından kız dedi cinsiyeti bana. Ama yanılma payı var dedi. Sizce herkese kızımız olcağını söyliyim mi? Yoksa siz tecrübeli anneler olarak değişen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…