Şifa olsun oğlusuna. Bizde verelim bakalım sipariş. Yoğurtları hep ben yiyorum ama her kalan yemeğini yiyemiyorum maalesef çöpe gidiyorBugün dr randevumuz vardı aldığım ürünleri sordum kullanabilirsin dedi. Bencede organik bir marka kendi sitesinden alın en uygun fiyata satıyor. Ve çok güzel paketli geldi bak foto paylaşayım. Eki Görüntüle 3630945 Eki Görüntüle 3630946 Eki Görüntüle 3630947
Organik Keçiboynuzlu ve Zeytinyağlı Bebek Bisküvi Seti +6 Ay | OG Storebisküvi içinde şeker var mı?
tadına bakarsanız yazar mısınız elma suyu konstantresi tatlılaştırıyo mu öğünü? ben o tatlımsı tada alışıp her şeyde onu aramasın istiyorum o yüzden soruyorumOrganik Keçiboynuzlu ve Zeytinyağlı Bebek Bisküvi Seti +6 Ay | OG Store
Hayır şeker yok elma suyu konsantresi var. Link bıraktım İsterseniz inceleyin. Evde yapılmış gibi katkı maddeside yok içinde. Bende çalışmaya başlayacağım 2 ay sonra. Herşeyin kolayı ve pratik olanını tercih ediyorum. Tabi sağlıklı olanını
Aldım bende şifa olsun bebişlere. Senden de Allah razı olsun. Ben biber salçası bir de hurma ezmesi mi ne onu da aldım. Yerler inşallahOrganik Keçiboynuzlu ve Zeytinyağlı Bebek Bisküvi Seti +6 Ay | OG Store
Hayır şeker yok elma suyu konsantresi var. Link bıraktım İsterseniz inceleyin. Evde yapılmış gibi katkı maddeside yok içinde. Bende çalışmaya başlayacağım 2 ay sonra. Herşeyin kolayı ve pratik olanını tercih ediyorum. Tabi sağlıklı olanını
Bende alıcam onlardanAldım bende şifa olsun bebişlere. Senden de Allah razı olsun. Ben biber salçası bir de hurma ezmesi mi ne onu da aldım. Yerler inşallah
Ben ilik suyunu süt sağma poşetleri vardı onlara koydum. Kıyma henüz başlamadım ama ilik suyu sevdi oğlum. Sıcakta bütün gün kaynatmak zor ama sevdi tadını sanki. Ben peyniri krem peynir aldım bir kere Migros’tan organik onu yoğurt gibi mayaladım onu kahvaltıda kullanıyorumBende alıcam onlardanama yavaş yavaş alayım dedim eşim ne gerek var falan diyor.
Herbokolg oldukları için bu eşler çok biliyorlar
Biber salçasını ve kemik suyunu buzluk gibi kaplarda ya da poşetlerde minik porsiyonlarda dondurucam bebek kıymasını ve lor peyniri de öyle yaptım. Öğünlük kullanmak için. Yerler inşallah afiyetle bebişler.
Aa süt poşetleri çok iyi fikir bende de var bisürüBen ilik suyunu süt sağma poşetleri vardı onlara koydum. Kıyma henüz başlamadım ama ilik suyu sevdi oğlum. Sıcakta bütün gün kaynatmak zor ama sevdi tadını sanki. Ben peyniri krem peynir aldım bir kere Migros’tan organik onu yoğurt gibi mayaladım onu kahvaltıda kullanıyorum
6,5 aylık işte birkaç gündür gece çok uyanıyo eskisi gibi uyumuyo atak haftasındaymışız biz.Hanımlar 6 aylık olmamıza 4 gün var. Bebem çıldırdı. Gece 2 saatte bir uyanma sürekli meme isteme. Gündüz de böyle. Sizinkiler de böyle mi?
Var 5-6 kez kalkıyoruz ve asla geri dalamıyor.Gün içinde berbatız zaten sürekli mızmızlanma ve ağlama.Tahammül seviyem 0 akıl sağlığım eksilerde.İnşallah bu atakta biterse ekime kadar yokmuş.2 ay nefes almak istiyorum umarım ataktandır..Hanımlar 6 aylık olmamıza 4 gün var. Bebem çıldırdı. Gece 2 saatte bir uyanma sürekli meme isteme. Gündüz de böyle. Sizinkiler de böyle mi?
Kısaca demek istemiş ki ek gıdaya geçtik emzirme arası da uzun hamile miyim? Süt beni korur muNe sormaya çalıştığını anlasak yardımcı olacağız da valla anlamadım. Emzirme aralığı ile prezervatif yırtılması ne alaka
Ay sütün koruması diye bişey yok. Ben çok korkuyorum açıkcası kaza kurşununa gitmektenKısaca demek istemiş ki ek gıdaya geçtik emzirme arası da uzun hamile miyim? Süt beni korur mu
Ben de zeytinyağını almıştım, doktorlar konuşurken söyledim o da ben de sana onun irmiğini bebe bisküvisini aldıracaktım zaten bir sonraki ay dedi. O da tavsiye etti bu markayıŞifa olsun oğlusuna. Bizde verelim bakalım sipariş. Yoğurtları hep ben yiyorum ama her kalan yemeğini yiyemiyorum maalesef çöpe gidiyor
Ahhh bizim de öyle. Gece sürekli uyanıyor 2 saat aralıklarla. Gece uykusuna dalmadan önce 3 saat uyanık kalsın diyorlar ama o da imkansız. Oyalamaya çalışıyorum ama ağlıyor uyumak için. 6 gibi illa bi yatıp kalkıyor gece uykusuna dalmadan önce. Bir de gece kalktığında yerine uyuyor olarak yatıyorum koyduğum anda yüzüstü dönüyor ve gözler fıldır fıldırHanımlar 6 aylık olmamıza 4 gün var. Bebem çıldırdı. Gece 2 saatte bir uyanma sürekli meme isteme. Gündüz de böyle. Sizinkiler de böyle mi?
Bence en verimli korunma yöntemi çocuğun kendisi arkadaşlarAy sütün koruması diye bişey yok. Ben çok korkuyorum açıkcası kaza kurşununa gitmekten
kısa süre duruyor devriliyor çalışıyoruz henüzKızlar desteksiz oturma başladı mı sizde?
Bizimki daha oturamıyor yastık filan koyuyorum o şekilde oyuncaklariyla oynuyor arada öne arkaya devriliyorKızlar desteksiz oturma başladı mı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?