2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Hayır etmem cünkü meme tutmayan bebeğe mama vermediler hemşireler perbat yetersiz sezeryan sonrası hastanede iken hemşire desteği çok önemli olduğunu gördük gece hemşiresi yüzünden 7 saat aç kalan bebeğim sarılık olmuştu ki böbrekte sorun olduğunu söylememe rağmen red etti şikayet ettim ama bir sonuça varılamadı biz doktor için tercıh ettik ama tam anlamıyla pişmanlık oldu bir daha da hastaneye girmedim tavsiye etmem
Merhaba,

Doğumunuz gerçekleşti mi? Büyük Anadolu Hastanesi'ni tavsiye eder misiniz?

Ay burası pek sessizleşti
Kışlık alışverişler yapıldımı? Neler aldınız? Astronot mont alan varmı? Herşeyi küçülüyor artık bişiler almam lazım
Bize çok hediye gelmişti fiyatları görünce iyiki gelmiş dedim bu kışı kurtarır evdekiler sadece mont alacağım onu da şimdi değil iyice soğuk olunca bakarım

Bizimki bababa mama mem diyor birde sürekli çığlık atıyor gibi sesini keşfetti bence iyide olsa kötüde olsa cığlık sesi hep var

Kızlar istanbul avrupa yakası sünnet için önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Bebişi sünnet ettirmeyi düşünüyoruzz

Bize çok hediye gelmişti fiyatları görünce iyiki gelmiş dedim bu kışı kurtarır evdekiler sadece mont alacağım onu da şimdi değil iyice soğuk olunca bakarım
Ben HM de ki tulumu aldım ya indirim vardı %20 eşofman takımları vardı disney onlardan aldım bide 9-12 ay aldım ama inş aşırı büyük olmaz.

Bizim ki daha bu hafta başladı bi anda bababba dededede ağzını böyle açıp kapıyo ben konuşurken yada yemek yerken hep taklit meme mama diyordu zaten. Arada zorda kalınca anne diyor

Bizim ki daha bu hafta başladı bi anda bababba dededede ağzını böyle açıp kapıyo ben konuşurken yada yemek yerken hep taklit meme mama diyordu zaten. Arada zorda kalınca anne diyor
Zorda kalınca anne deme olayı bizde de var sıkısınca anne koltuğun altına tv konsolunun altına girip çıkamayınva anne ama sabah uyandıklarında yataktan kafayı dısarı uzatıp babakarını görmediler mi adam eve gelene kadar baba baba baba baba mmmm diye ağlamaklı bi ses tonuyla takılmış plak gibi dönüp duruyorlar arada dededede yapıyorlar ve o çığlık meselesini biri geçen hafta cıglık ata ata sesinin kısılmasına sebep oldu biri de bu hafta basladı bu sabah sesi çatallanmıs çıkıyordu

kızlar biz hala gece iki kerr uyanıyoruz ben artık pertim ya işe kalkmak işte ayık kalmak çok zor. gece beslenmesiz uykuya geçebilen var mı

kızlar biz hala gece iki kerr uyanıyoruz ben artık pertim ya işe kalkmak işte ayık kalmak çok zor. gece beslenmesiz uykuya geçebilen var mı
Yok biz de en az 2 bazen 3-4 uyanıyor. Ve 3 hafta sonra işe başlıyorum. memmemme diye ağlıyo bide uyumak istediğinde de hep emerek uyumak istiyor. Aşırı bir meme anne yapışıklığı oldu. Bu aylarda normalmiş.

o yapışıklık bizde yok çok şükür ananesi ile bir aydır çok alıştı giderken zorlanmıyorum. ama gece uykusu böyle olunca sabah zombi gibi oluyorum

o yapışıklık bizde yok çok şükür ananesi ile bir aydır çok alıştı giderken zorlanmıyorum. ama gece uykusu böyle olunca sabah zombi gibi oluyorum
Bizimde babaanne bakcak çok aklım kalıyor ya nası vakit geçirecekler nasıl oyalayacak böyle deli sorular yani dinç enerjik bir kadın aslında sürekli çarşı pazar gezer günlere falan gider. Heryere gidicez torunum ile birlikte diyor yani dedim hasta etme de gezin tabi iyi olur.

ya kendi baktığın gibi olmuyor nolursa olsun. ama tabi babane anane gözü gbi bakıyor gözün arkada kalmıyo. o açıdan büyük şans. kışın biraz gezmesin tabi ortamlar kapalı hastalıklar daha kolay yayılıyor falan. biz ben işe başlamadan annemleri aldık 3-4 gün hep beraber vakit geçirdik hem oğlum alıştı hem annem gördü ne yiyor ne kadar yiyor nası uyuyo falan.

Gerçekten deneme süresi lazım. Başka arkadaşım da anlattı 3-4 saat evden gitmekle başladım dedi bebeğin de alışması önemli. Bakan kişinin de ne yapacağına adapte olması için ben de teklif edicem kayınvalideye ama kendisi ben hallederim sen merak etme der kesin herşeyi çok bildiği gibi benim söylediklerimi de çok uygulamayacağa benziyor. Bildiğini okuyacak. En azından güvenilir canıdır kanıdır diyorum teselli buluyorum.

İlk kez parka gittik gözyaşım pıt

Eki Görüntüle 3650132
Ay ne iyi yapmışsınız
Bizim de parka gitmelerimiz son 1 aydır başladı diyebilirim. Yaz başına kadar daha bebek arabasında bile ağlıyordu. Şimdi artık seviyor gezmeyi şükür alıştı. Park çok seviyor. Orda ki çocukları izlemeye bayılıyor. Herkese gülücükler atıyor

Son düzenleme:
Yicem yaa nasıl da büyüttük ama
Bizim daha kışımız yeni bitiyor parkta pek kimseyi görmedi daha ama hem sabırsızlanıp hem korkuyorum annecim sen bu koca kaydıraklardan mı kayacaksın diye

Kizlar esimin ameliyati nedeniyle 2 gunlugune hastanede refakatci kaliyordum. Bebegimi de sabahtan aksama kadar yanima gormem icin getiriyorlardi. Esimde enfeksiyon ciktigi icin yatisimiz uzadi 4 gundur hastanedeyiz ve birkac gun daha uzayacak. Gunduz hastane girisine birkac saatligine gormem icin geldi, k.validem bakiyor suan. Huysuzlugu yok, aglamasi yok, beni gorunce guluyor falan ama ben cok huzursuzum. Her gecem zibinini koklayip aglayarak geciyor, dun tum gece ruyamda onu gordum. Beni unutur mu, sogur mu, uzaklasir mi? Suan 7 aylik. Esimde asla gitmemi istemiyor annesine yarim saatligine biraktim belini acitmis. Sen kal yanimda diyor. Sanki evladimdam vazgecmisim gibi buyuk bir vicdan azabi var icimde. Bu sekilde 1 hafta kadar uzun sureli bebeginden ayri kalan oldu mu hic, benden uzaklasir mi?

çok geçmiş olsun. bebeğin anneden böyle kısa sürede uzaklaşması çok mümkün değil. ben işe başladığımda öyle hissetmiştim beni hiç umursamadı ama ananesine gülüyor oynuyodu. sonra değişti görünce heyecanlanıyor büyüdükçe anne babaya bağları da artıyo. şimdi sizin bu süreç bitince bol bol vakit geçirip telafi etmeniz lazım tabi hastaneye yine getirsinler gün içinde görün mutlaka. keşke eşiniz de biraz yardımcı olsa ve mesela bir gece en azından siz uyutup çıkabilseniz.

Oncelikle cok tesekkurler. Ah ahhhh 10 dk yanindan ayrilamiyorum, cocugumu gormek icin iniyorum arkamdan ariyor hemen. Ciddi bir saglik sorunu yasadi, psikolojik olarakta epey etkilendi. O sebeple uzerine gitmek istemiyorum. Oglum icin ise bile ara vermistim. Ben bukadar ona titizlenirken bu durum canimi sıktı. Ise gidiyor olsam gun icinde birkac saat aksamlari gorecek zaten diye teselli ediyorum kendimi sanirim birazda kiskanclik yasiyorum. Bebegimin k.validem ve annemde boyle guzel vakit geciriyor olmasi, onlarin oglumu benden daha fazla goruyor olmasini kiskaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…