2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ay
Aynı şeyi yaşamışız ama benim bağırsak ve mide ile başladı şimdi bacaklarım bileklerim kopuyor hayatımda böyle ağrı yaşamadım.

Kızlar merhaba. Biz 7.5 aylık olduk sayılır. Kızım sabahları erken uyanmaya başladı. 2 uykuya düşmek istiyordum ama 7 den önce kalkarsa zor gibi. Siz günde kaç uyku yapıyorsunuz bebekleriniz kaçta uyanıyor? Benim kız son 1 aydır 6:45-50 gibi uyanmaya başladııı

Bugün kızı grip aşısı oldu gitmişken tartılalım dedik. 7. Ay kontrolünde 7340 grdı 12 günde sadece 45 gr almış. Nasıl olabilir böyle bir şey ek gıda da alıyordu

Bugün kızı grip aşısı oldu gitmişken tartılalım dedik. 7. Ay kontrolünde 7340 grdı 12 günde sadece 45 gr almış. Nasıl olabilir böyle bir şey ek gıda da alıyordu
Önceki tartı ile aynı mı? Belki farklı tartı sebebiyle olabilir

Değişik sesler çıkarıyor babıldama diyorlardı galiba uyutma saatlerinde özellikle başlıyor arada çığlık ses denemeleri meme emiyor birden bırakıyor ayak parmağını emiyor yani değişti ya aniden büyümeye başladı sanki. Ama emekleme yok henüz. Sürünme ve yuvarlanma var

Gündüz 2 uykuya düşen varmı?
Biz dünde bugünde 2 uykuda kaldık. Daha önce de arada böyle olmuştu. Artık 2 uyku mu devam edecek acaba?

Kızlar benim kızım ben konusurken dudaklarını benim gibi yapmaya çalışıyor bazı agulama tarzı sesler çıkarıyor ama henüz ba ba ba da da da ma ma ma gibi heceleri duymadım. 7.5 aylık. Bu sesler dışında başka sesler çıkarıyor. Sizinkiler nasıl?

Darıca büyük anadolu hastanesi ve Anadolu sağlık merkezi iki hastaneye gidiyorum iki doktorum var daha hangisinde doğum yapacağim belli değil sen nereye gidiyorsun

Merhaba,

Doğumunuz gerçekleşti mi? Büyük Anadolu Hastanesi'ni tavsiye eder misiniz?

Ay burası pek sessizleşti
Kışlık alışverişler yapıldımı? Neler aldınız? Astronot mont alan varmı? Herşeyi küçülüyor artık bişiler almam lazım

Kışlık alışverişler yapıldımı? Neler aldınız? Astronot mont alan varmı? Herşeyi küçülüyor artık bişiler almam lazım
işe başladım hiç giremiyorum ya. mont almadım çok yokluğa geldi bu çocuk ya maaş da alamadım henüz

Ben dw henüz hiçbir şey almadım ya bir şeyler alan olursa linkleyin bizi bakalım biz de kfkdksksk

işe başladım hiç giremiyorum ya. mont almadım çok yokluğa geldi bu çocuk ya maaş da alamadım henüz
Ben de ücretsiz izndeyim son 1 ayım. Valla maaş alamamak kötüymüş cidden kartlara kredilere yüklendik bakalım Allah sağlık versin çalışırız kazanırız. Feda olsun bebişkolara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…