Aynı şeyi yaşamışız ama benim bağırsak ve mide ile başladı şimdi bacaklarım bileklerim kopuyor hayatımda böyle ağrı yaşamadım.selam kızlar çok fena hastayım ateş ağrı halsizlik oğlumu nerdeyse hiç görmedim bugün.bide adet eklendi üstüne ama nasıl adet olmak perişanım dikkat edin salgın varmmış yarın gidicem kovid bakıcaklar
Bece kesin bi atak bişey var bizde de öyle gecelerimiz fenaaaBenim oğlum iki gündür çıldırdı resmen baba mama diye bağırıyor ağliyor dün gece 11 de uyandı 3 de zor uyutum atak mı nedir bilmiyorum ama böyle giderse vay halimeeee
Önceki tartı ile aynı mı? Belki farklı tartı sebebiyle olabilirBugün kızı grip aşısı oldu gitmişken tartılalım dedik. 7. Ay kontrolünde 7340 grdı 12 günde sadece 45 gr almış. Nasıl olabilir böyle bir şeyek gıda da alıyordu
Tartı aynı her zaman tartıldığımız yerÖnceki tartı ile aynı mı? Belki farklı tartı sebebiyle olabilir
Evet, gogys kismimi zaten yapiyordu da yuzume basladi, 1 hafta cizik gezdimKızlar sizin bebeler de sizi tırmalıyor mu? Her yerim çizik.
Tırmalıyor ve tırnakları ışık hızıyla uzuyorKızlar sizin bebeler de sizi tırmalıyor mu? Her yerim çizik.
Ben kedi tırmalamış gibiyim maalesefEvet, gogys kismimi zaten yapiyordu da yuzume basladi, 1 hafta cizik gezdim
Darıca büyük anadolu hastanesi ve Anadolu sağlık merkezi iki hastaneye gidiyorum iki doktorum var daha hangisinde doğum yapacağim belli değil sen nereye gidiyorsun
işe başladım hiç giremiyorum ya. mont almadım çok yokluğa geldi bu çocuk ya maaş da alamadım henüzAy burası pek sessizleşti
Kışlık alışverişler yapıldımı? Neler aldınız? Astronot mont alan varmı? Herşeyi küçülüyor artık bişiler almam lazım
Ben dw henüz hiçbir şey almadım ya bir şeyler alan olursa linkleyin bizi bakalım biz de kfkdkskskAy burası pek sessizleşti
Kışlık alışverişler yapıldımı? Neler aldınız? Astronot mont alan varmı? Herşeyi küçülüyor artık bişiler almam lazım
Ben de ücretsiz izndeyim son 1 ayım. Valla maaş alamamak kötüymüş ciddenişe başladım hiç giremiyorum ya. mont almadım çok yokluğa geldi bu çocuk ya maaş da alamadım henüz
H&M de ki kışlık tulumlar çok güzel ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana.Ben dw henüz hiçbir şey almadım ya bir şeyler alan olursa linkleyin bizi bakalım biz de kfkdksksk
Gerçekten çok güzel çok tatlış ama bence de pahalı ya bu kadar para vermem benH&M de ki kışlık tulumlar çok güzel ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana.
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1232170011.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?