2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
hiç korkmayın poponuzu muayene masasına tam bıraktığınızdan emin olun.Popoyu sıkarsanız canınız acır.Çünkü kapıyorsunuz o bölgeyi ve zorla giren bir iki parmakta olsa acır.Doktor yönlendirmesiyle hareket edin ve sürekli kendinizi bıraktığınızdan emin olun o kadar kısa birşeyki boşu boşuna etrafımızdan tedirgin olmuşuz benim çok rahat geçti yani.

Ay tesekkur ederim, dediklerinizi uygulayacagim, rahatladim biraz

Güzel anneler bebişe d vitamini ne aldınız?
Sağlık ocağında verileni kullanmak istemiyorum.Ocak annelerinden okuduğum kadarıyla gaz yapan varmış.Ocean aldım hemşire arkadaşıma yolladım.Doktoru bazen bu markada bıngıldağı geç kapadığını görebiliyoruz demiş.Ne aldınız bilgi verirseniz sevinirimm

Benimki çatı muayenesi değildi normal alttan muayeneydi çatıda napacaklar hiç fikrim yok valla umarım acimiyodur korkmayin bence

Canım selamlar, bana bu perşembe doktorumuz bunu verdi bugün vermeye başladım

vezir doğurdu mu 32 den beri bizi strese soktu onu bakmaya girdim çok olmuş konuşmalar

Kızlar benim başıma gelen ufak talihsizlikler dışında yarın tam bir hafta olucak ve her şey yolunda inanılmaz bir süreç ilk anneliğim bu şaşırmam ondan heralde bakıp bakıp bu bizim kızımız mi diyorum.
Mesajları okuyamıyorum ama sizleri de çok merak ediyorum. Umarım hepinizin süreçleri güzel devam ediyordur. Öpüyorum

Allah'ın sağlıkla buyuduklerini görmeyi nasip etsin hepimize zor bir süreç inanılmaz derecede güzel duygular

Doğum yapan arkadaşlar size bir sorum var sırt agrısı yasıyor musunuz benim ara ara tutuyor birde esneme hareketleri yaptıgkm halde bu sekılde ara ara tutuyor var mı işe yarar bi taktik bana da

Doğum yapan arkadaşlar size bir sorum var sırt agrısı yasıyor musunuz benim ara ara tutuyor birde esneme hareketleri yaptıgkm halde bu sekılde ara ara tutuyor var mı işe yarar bi taktik bana da
benim belim agiriyor

Bugünle 38 haftaya girdim artık kontrole gittik 38 de çatı muayenesi yaparım demişti bugünde haftaya yaparım dedi yapmadı biraz daha kanala inmesine zaman var gibi dedi kilosu 3150 di ben artık bugünden sonra tüm tuşlara basıcam ya dayanamıyorum çünkü ben yapım gereği karnım çıkmadı çıkmıyorda hala bu her zaman için güzel birşey değil artık ayakları kaburgamı miğdemi mahvediyor çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…