Az kaldi #dayan kaburga tekmeleri zor ciddenBugünle 38 haftaya girdim artık kontrole gittik 38 de çatı muayenesi yaparım demişti bugünde haftaya yaparım dedi yapmadı biraz daha kanala inmesine zaman var gibi dedikilosu 3150 di ben artık bugünden sonra tüm tuşlara basıcam ya dayanamıyorum çünkü ben yapım gereği karnım çıkmadı çıkmıyorda hala bu her zaman için güzel birşey değil artık ayakları kaburgamı miğdemi mahvediyor çok yoruldum
Çok geçmiş olsun canım, umarım en hızlı şekilde sağlıkla ve sıhhatle bebeğinle birlikte eve dönersin. Hastane nasıl rahat mı?yok ya çıkamadım protein kaçağı 900 takip ediyorlar bakalim
Sağ kaburgam artık kırık gibi acıyor uyuşuyor sağıma hiç yatamıyorum sol kaburgamda başladı geceleri uyku yok zaten nereye yatsam batıyorAz kaldi #dayan kaburga tekmeleri zor cidden
Korse kullanıyor musun beli destekleyince agrı kalmıyor ama şu sırt agrısı gerçekten sınir bozucu acaba göğüsler agırlastığı için mi agrıyor diye düşündümbenim belim agiriyor
Ben yemeye devam o zamanBende normal doğum gidiyor ama hiç sorun görmedi su zamana kadar
Artık hızla eleniyoruz canım, herkesin eli kulagında dogumu , dogum yapmıs olabilir , hepimiz saglıkla alalım kucaklarımızaKızlar ya ben D dolunay melek i merak ettim bayadir girmemiş siteye bebisler oldu mu acaba
Canım emzirirken üşütüyor olabilir misin? Ben çünkü bi atlet ile emziriyorum ve sabaha karşı baya üşüyorum emzirirken ondan sırtım baya ağrıyor bazenKorse kullanıyor musun beli destekleyince agrı kalmıyor ama şu sırt agrısı gerçekten sınir bozucu acaba göğüsler agırlastığı için mi agrıyor diye düşündüm
benim de sol kaburgamın kirik givi agriyor. biraz o tarafa yuklensem uyuşuyor. doğumdan sonra da devam eder diye korkmaya başladım cok zor gerçekten .Sağ kaburgam artık kırık gibi acıyor uyuşuyor sağıma hiç yatamıyorum sol kaburgamda başladı geceleri uyku yok zaten nereye yatsam batıyoraz kalmıştır inşallah hayırlısıyla hayırlı vakitte inşallah
Aynen benimde tam olarak öyle inşallah doğumdan geçerbenim de sol kaburgamın kirik givi agriyor. biraz o tarafa yuklensem uyuşuyor. doğumdan sonra da devam eder diye korkmaya başladım cok zor gerçekten .
Aminnn inşallahEvetttt kalan şubat annelerini tebrik ediyorum. Büyük azimle Şubata geçtik. ÖzellikleVeziir seni canım. Bir yanımızda ocak annelerini kıskanmıyor değil. Ama herkes adına çok sevinçliyim. Herkesin bebeği kucakta. Küvezde bebeğimizde kalmadı. Lohusa olan arkadaşlar bizlere dua ederse sevinirim. İnşallah bizde süreci sağlıkla tamamlarız.
Bunları verdi bize doktoru.Güzel anneler bebişe d vitamini ne aldınız?
Sağlık ocağında verileni kullanmak istemiyorum.Ocak annelerinden okuduğum kadarıyla gaz yapan varmış.Ocean aldım hemşire arkadaşıma yolladım.Doktoru bazen bu markada bıngıldağı geç kapadığını görebiliyoruz demiş.Ne aldınız bilgi verirseniz sevinirimm
Epiduralden sonra ztn bi uyuşukluk vardı bir süre geçmedi kalça kuyruk sokumunda. Oğlum eve geleli 5. Gün ve ben mahvoldum. Bel fıtığı boyun fıtığı hepsi zorluyor. Alt açmak için ayakta ünite kurdum eğilemiyorum. Fenayım yani. 10 yıl önce yapmam lazımmış bu işiDoğum yapan arkadaşlar size bir sorum var sırt agrısı yasıyor musunuz benim ara ara tutuyor birde esneme hareketleri yaptıgkm halde bu sekılde ara ara tutuyor var mı işe yarar bi taktik bana da
Yok canım ya hiç üşümüyorum ben ama gerçekten duruş bozukluğu yaşayacagım diye korkuyorum zor direniyorum dik durmayaCanım emzirirken üşütüyor olabilir misin? Ben çünkü bi atlet ile emziriyorum ve sabaha karşı baya üşüyorum emzirirken ondan sırtım baya ağrıyor bazen
Benim doktorunun anlattıgı bu bütün gece karnım sertti zaten sabahta doktora kontrole giderken midemden sortıma bir agrı giriyordu bence bi Doktor'un ile görüşYa kızlar benim karnım gün boyunca inanılmaz sertti. Ayrıca belimden gelen ağrım var sancı böyle mi oluyor doktora gitmeli miyim ?
Ya benim öyle fıtığım falan olmaadı hiç bence ben göğüslerin ağırlaşmış olmasına bağlıyorum artıkEpiduralden sonra ztn bi uyuşukluk vardı bir süre geçmedi kalça kuyruk sokumunda. Oğlum eve geleli 5. Gün ve ben mahvoldum. Bel fıtığı boyun fıtığı hepsi zorluyor. Alt açmak için ayakta ünite kurdum eğilemiyorum. Fenayım yani. 10 yıl önce yapmam lazımmış bu işigeç oldu ama çok şahane oldu iyi ki doğurmuşummmm yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?