2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Az kaldi #dayan kaburga tekmeleri zor cidden

Kızlar ya sezaryen yerim iyice kanamaya başladı, doktorla konuştum doktorum kontrolü erkene çekip pzt çağırdı beni. pzt kadar da kontrol edeceğiz ve iletişimde kalacağız umarım ekstra bi operasyon vs gerektirmez zaten kanlı şeyler dikişler beni korkutur ve iyice panik oldum.
Heralde nazarlar benim üzerinden çıkıyor minik tavşanım iyi olsun da ben nazarlara gögüs gererim olan kocama oluyor hem benim gerginliğimle hem prensesle ilgileniyor

Korse kullanıyor musun beli destekleyince agrı kalmıyor ama şu sırt agrısı gerçekten sınir bozucu acaba göğüsler agırlastığı için mi agrıyor diye düşündüm
Canım emzirirken üşütüyor olabilir misin? Ben çünkü bi atlet ile emziriyorum ve sabaha karşı baya üşüyorum emzirirken ondan sırtım baya ağrıyor bazen

benim de sol kaburgamın kirik givi agriyor. biraz o tarafa yuklensem uyuşuyor. doğumdan sonra da devam eder diye korkmaya başladım cok zor gerçekten .

Evetttt kalan şubat annelerini tebrik ediyorum. Büyük azimle Şubata geçtik. Özellikle Veziir seni canım. Bir yanımızda ocak annelerini kıskanmıyor değil. Ama herkes adına çok sevinçliyim. Herkesin bebeği kucakta. Küvezde bebeğimizde kalmadı. Lohusa olan arkadaşlar bizlere dua ederse sevinirim. İnşallah bizde süreci sağlıkla tamamlarız.

Aminnn inşallah ben bu gün çok duygusalım ya hiç iyi değilim çok ağlayasım var. Kendi evimde olmayı çok özledim ne evim var me düzenim

Ya kızlar benim karnım gün boyunca inanılmaz sertti. Ayrıca belimden gelen ağrım var sancı böyle mi oluyor doktora gitmeli miyim ?

Bunları verdi bize doktoru.

Eklentiler

• 3b99fb62-5e1f-429b-aa90-dca5e9dabfb1.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 48
Doğum yapan arkadaşlar size bir sorum var sırt agrısı yasıyor musunuz benim ara ara tutuyor birde esneme hareketleri yaptıgkm halde bu sekılde ara ara tutuyor var mı işe yarar bi taktik bana da
Epiduralden sonra ztn bi uyuşukluk vardı bir süre geçmedi kalça kuyruk sokumunda. Oğlum eve geleli 5. Gün ve ben mahvoldum. Bel fıtığı boyun fıtığı hepsi zorluyor. Alt açmak için ayakta ünite kurdum eğilemiyorum. Fenayım yani. 10 yıl önce yapmam lazımmış bu işi geç oldu ama çok şahane oldu iyi ki doğurmuşummmm yavrummmm

Canım emzirirken üşütüyor olabilir misin? Ben çünkü bi atlet ile emziriyorum ve sabaha karşı baya üşüyorum emzirirken ondan sırtım baya ağrıyor bazen
Yok canım ya hiç üşümüyorum ben ama gerçekten duruş bozukluğu yaşayacagım diye korkuyorum zor direniyorum dik durmaya

Ya kızlar benim karnım gün boyunca inanılmaz sertti. Ayrıca belimden gelen ağrım var sancı böyle mi oluyor doktora gitmeli miyim ?
Benim doktorunun anlattıgı bu bütün gece karnım sertti zaten sabahta doktora kontrole giderken midemden sortıma bir agrı giriyordu bence bi Doktor'un ile görüş

Ya benim öyle fıtığım falan olmaadı hiç bence ben göğüslerin ağırlaşmış olmasına bağlıyorum artık

kızlar çok acil yardım sezeryan doğum yapanlar ben hastanede iki gün yattım bi damla kanamam olmadı. demin otururken süt sağarken yerleşeyim dedim kendimi geriye çekince bi kan boşaldı yerlere sıçradı oturur haldeyken bile. doktor takip edin dedi şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…