Özelde değil doktorum eğitim araştırmaya gidiyorum acaba acile gidip bir nst mi girsem bilemedimBenim doktorunun anlattıgı bu bütün gece karnım sertti zaten sabahta doktora kontrole giderken midemden sortıma bir agrı giriyordu bence bi Doktor'un ile görüş
Canım bi git istersen aklında kalmasın, strese gireceğine öğrenmiş olursun en azındannÖzelde değil doktorum eğitim araştırmaya gidiyorum acaba acile gidip bir nst mi girsem bilemedim
Bugün arkadaşımla konuştum doğum yapalı 10 gün oldu o da belim çok ağrıyor diyor, spinal anestezi etkisi ve ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklanıyor sanırımbenim belim agiriyor
Ya benim de karnım öyle aşırı çıkmadı, doktor o yüzden hareketlerini çok hissediyorsun karın bölgende yağ çok olmadığı için dedi. Ben de öyle ufacık kıpırdasa bile aşırı batıyor sanki her yeriBugünle 38 haftaya girdim artık kontrole gittik 38 de çatı muayenesi yaparım demişti bugünde haftaya yaparım dedi yapmadı biraz daha kanala inmesine zaman var gibi dedikilosu 3150 di ben artık bugünden sonra tüm tuşlara basıcam ya dayanamıyorum çünkü ben yapım gereği karnım çıkmadı çıkmıyorda hala bu her zaman için güzel birşey değil artık ayakları kaburgamı miğdemi mahvediyor çok yoruldum
Noo doğuramadım canım henüz bebiş 2 kez yola girdi durdurduk şimdi de kendi gelmiyor. Bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinvezir doğurdu mu 32 den beri bizi strese soktu onu bakmaya girdim çok olmuş konuşmalar
Teşekkür ederim bi bakayımCanım selamlar, bana bu perşembe doktorumuz bunu verdi bugün vermeye başladım
benimde akşam tutuldu adım attırmıyorDoğum yapan arkadaşlar size bir sorum var sırt agrısı yasıyor musunuz benim ara ara tutuyor birde esneme hareketleri yaptıgkm halde bu sekılde ara ara tutuyor var mı işe yarar bi taktik bana da
Çok teşekkürm ederim araştırayım bunudaBunları verdi bize doktoru.
Evet benimde öyle canım acıyor hepYa benim de karnım öyle aşırı çıkmadı, doktor o yüzden hareketlerini çok hissediyorsun karın bölgende yağ çok olmadığı için dedi. Ben de öyle ufacık kıpırdasa bile aşırı batıyor sanki her yeri
Canımm çok hayırlı olsun şimdiden :) hiç korkma her şey yolunda ilerleyecekKızlar benim kanamam başladı hafif pembe sildikçe peçeteye geliyor. Duş alıp hastaneye geçicem panik yapmamaya çalışıyorum nişan gelmesinden sonra hemen doğum olmuyormuş diye okumuştum ama her ihtimale karşı bi gidicem hastaneye. Dua edin evime kızımla sağ salim sağlıklı bir şekilde dönelim
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olurCanımm çok hayırlı olsun şimdiden :) hiç korkma her şey yolunda ilerleyecek
ben de spinal ile doğurdum belimde bişe yok ama doğum sonrası omzuma inanılmaz bir ağrı vurdu uykudan uyandıran kalp krizi geçiriyorum dedirten bi ağrı. normalmiş dördüncü gün bugün dün duş alınca kesildi hiç olmadı.Bugün arkadaşımla konuştum doğum yapalı 10 gün oldu o da belim çok ağrıyor diyor, spinal anestezi etkisi ve ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklanıyor sanırım
Hayırlı haberlerini bekleriz. sağ salim sağlıklıca bebişle eve dönersiniz inşallahKızlar benim kanamam başladı hafif pembe sildikçe peçeteye geliyor. Duş alıp hastaneye geçicem panik yapmamaya çalışıyorum nişan gelmesinden sonra hemen doğum olmuyormuş diye okumuştum ama her ihtimale karşı bi gidicem hastaneye. Dua edin evime kızımla sağ salim sağlıklı bir şekilde dönelim
Amin inşallah canımben de spinal ile doğurdum belimde bişe yok ama doğum sonrası omzuma inanılmaz bir ağrı vurdu uykudan uyandıran kalp krizi geçiriyorum dedirten bi ağrı. normalmiş dördüncü gün bugün dün duş alınca kesildi hiç olmadı.
Hayırlı haberlerini bekleriz. sağ salim sağlıklıca bebişle eve dönersiniz inşallah
açılman da olmuş sancılar da var inşallah yolunda gider her şey belli bi noktadan sonra açılma hızlanıveriyo bi bakmışsın bebiş kucağında :) hastanede tutmamaları daha iyi olmuş süreci evde geçirmek daha iyi olabiliyorÇok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur2 cm açılmam var nst de 100 e vuran sancılar var ama doktor ilk doğum olacağı için uzun sürebilir diye yatış vermedi henüz 8.30 da tekrar nst için gideceğim hastaneye
Ayyy inşallah yaaa çabuk ilerlesin valla artık takatim kalmadıaçılman da olmuş sancılar da var inşallah yolunda gider her şey belli bi noktadan sonra açılma hızlanıveriyo bi bakmışsın bebiş kucağında :) hastanede tutmamaları daha iyi olmuş süreci evde geçirmek daha iyi olabiliyor
Tatlım geçmiş olsun. Bebeklerini sağlıkla kucağına al inşallah. Kuveze giderler muhtemelen ama haftaları gayet iyi, çabuk toparlarlar merak etme.Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Bir avazda doğur inşallahAyyy inşallah yaaa çabuk ilerlesin valla artık takatim kalmadı
Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah canım. Birbirinize sağlıklı bir şekilde kavusursunuz inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar benim kanamam başladı hafif pembe sildikçe peçeteye geliyor. Duş alıp hastaneye geçicem panik yapmamaya çalışıyorum nişan gelmesinden sonra hemen doğum olmuyormuş diye okumuştum ama her ihtimale karşı bi gidicem hastaneye. Dua edin evime kızımla sağ salim sağlıklı bir şekilde dönelim
kendinizi endişeye sokmayın. yenidoğan bakımda çiçek gibi bakıyolar bebişlere.Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Naptın canımAyyy inşallah yaaa çabuk ilerlesin valla artık takatim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?