2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Benim doktorunun anlattıgı bu bütün gece karnım sertti zaten sabahta doktora kontrole giderken midemden sortıma bir agrı giriyordu bence bi Doktor'un ile görüş
Özelde değil doktorum eğitim araştırmaya gidiyorum acaba acile gidip bir nst mi girsem bilemedim

Ya benim de karnım öyle aşırı çıkmadı, doktor o yüzden hareketlerini çok hissediyorsun karın bölgende yağ çok olmadığı için dedi. Ben de öyle ufacık kıpırdasa bile aşırı batıyor sanki her yeri

Canım selamlar, bana bu perşembe doktorumuz bunu verdi bugün vermeye başladım
Teşekkür ederim bi bakayım
Doğum yapan arkadaşlar size bir sorum var sırt agrısı yasıyor musunuz benim ara ara tutuyor birde esneme hareketleri yaptıgkm halde bu sekılde ara ara tutuyor var mı işe yarar bi taktik bana da
benimde akşam tutuldu adım attırmıyor
Bunları verdi bize doktoru.
Çok teşekkürm ederim araştırayım bunuda

Kızlar benim kanamam başladı hafif pembe sildikçe peçeteye geliyor. Duş alıp hastaneye geçicem panik yapmamaya çalışıyorum nişan gelmesinden sonra hemen doğum olmuyormuş diye okumuştum ama her ihtimale karşı bi gidicem hastaneye. Dua edin evime kızımla sağ salim sağlıklı bir şekilde dönelim

Evet benimde öyle canım acıyor hep

Canımm çok hayırlı olsun şimdiden :) hiç korkma her şey yolunda ilerleyecek

Canımm çok hayırlı olsun şimdiden :) hiç korkma her şey yolunda ilerleyecek
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur 2 cm açılmam var nst de 100 e vuran sancılar var ama doktor ilk doğum olacağı için uzun sürebilir diye yatış vermedi henüz 8.30 da tekrar nst için gideceğim hastaneye

Bugün arkadaşımla konuştum doğum yapalı 10 gün oldu o da belim çok ağrıyor diyor, spinal anestezi etkisi ve ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklanıyor sanırım
ben de spinal ile doğurdum belimde bişe yok ama doğum sonrası omzuma inanılmaz bir ağrı vurdu uykudan uyandıran kalp krizi geçiriyorum dedirten bi ağrı. normalmiş dördüncü gün bugün dün duş alınca kesildi hiç olmadı.
Hayırlı haberlerini bekleriz. sağ salim sağlıklıca bebişle eve dönersiniz inşallah

Amin inşallah canım

açılman da olmuş sancılar da var inşallah yolunda gider her şey belli bi noktadan sonra açılma hızlanıveriyo bi bakmışsın bebiş kucağında :) hastanede tutmamaları daha iyi olmuş süreci evde geçirmek daha iyi olabiliyor

Ayyy inşallah yaaa çabuk ilerlesin valla artık takatim kalmadı

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Tatlım geçmiş olsun. Bebeklerini sağlıkla kucağına al inşallah. Kuveze giderler muhtemelen ama haftaları gayet iyi, çabuk toparlarlar merak etme.

Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah canım. Birbirinize sağlıklı bir şekilde kavusursunuz inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

kendinizi endişeye sokmayın. yenidoğan bakımda çiçek gibi bakıyolar bebişlere.
haftaları çok küçük değil elbette kuvözde kalırlar belki kalış süresi de uzar ama allahın izniyle toparlar bebişler.
36+3 de doğum yaptım akciğerlerde sıkıntı oldu dört gündür kuvözde ama toparlıyo iyiye gidiyo size de moral olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…