- 7 Nisan 2024
- 702
- 199
- 18
Teşekkür ederimkendinizi endişeye sokmayın. yenidoğan bakımda çiçek gibi bakıyolar bebişlere.
haftaları çok küçük değil elbette kuvözde kalırlar belki kalış süresi de uzar ama allahın izniyle toparlar bebişler.
36+3 de doğum yaptım akciğerlerde sıkıntı oldu dört gündür kuvözde ama toparlıyo iyiye gidiyo size de moral olsun :)
Ne yaptın canımKızlar benim kanamam başladı hafif pembe sildikçe peçeteye geliyor. Duş alıp hastaneye geçicem panik yapmamaya çalışıyorum nişan gelmesinden sonra hemen doğum olmuyormuş diye okumuştum ama her ihtimale karşı bi gidicem hastaneye. Dua edin evime kızımla sağ salim sağlıklı bir şekilde dönelim
Bir avazda doğur inşallah
Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah canım. Birbirinize sağlıklı bir şekilde kavusursunuz inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Naptın canım
Ne yaptın canım
Kızlar durum güncellemesine geldimAy doğurdu mu yoksaVeziir en son 8 gibi yazmış öğlen oldu inşallah sağlıkla kucağına alıp güzel haberlerle gelirsin buraya da
Ayy devlet hastanesi de mi eve gönderiyor mükemmelKızlar durum güncellemesine geldimHenüz doğurmadım. Sancılarımı evde bekliyorum. Sıklık ve şiddeti artınca gidicem tekrar hastaneye. Doktor yatış vermek istemedi benim de işime geldi devlet hastanesi olduğu için yanıma kimseyi almayacaklar kendi kendime sancı çekecektim. Birde sürekli açıklık kontrolü yapıp beni de strese sokacakalardı. İlk doğum olduğu için de açılma hemen olmayabilirmiş o yüzden eve geldim. Artık kasılmalarla birlikte bel ve kasık ağrısı da çekiyorum. Uyumayı denedim evet uyudum ama uykudan sancı ile uyandım galiba doğuruyorum artık
Canımm sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah. Sancıların nasıl benim ikidir şiddetli regl ağrısı gibi giriyor hele dün çok kötüydü sabaha kadar da devam etti. Tuvalet geldikçe ağrı zaten en üst boyutta ama gaz da vardı ben de hastaneye hemen gitmek istemedim ayırt edemiyorum ne ağrısı ilk çocuk oluncaKızlar durum güncellemesine geldimHenüz doğurmadım. Sancılarımı evde bekliyorum. Sıklık ve şiddeti artınca gidicem tekrar hastaneye. Doktor yatış vermek istemedi benim de işime geldi devlet hastanesi olduğu için yanıma kimseyi almayacaklar kendi kendime sancı çekecektim. Birde sürekli açıklık kontrolü yapıp beni de strese sokacakalardı. İlk doğum olduğu için de açılma hemen olmayabilirmiş o yüzden eve geldim. Artık kasılmalarla birlikte bel ve kasık ağrısı da çekiyorum. Uyumayı denedim evet uyudum ama uykudan sancı ile uyandım galiba doğuruyorum artık
aynen ya riskli bir durum henüz yok adet kanaması gibi kanaman olursa bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen suyun gelirse hiç vakit kaybetmeden gel dediler. Evim aslında hastaneye 1 saat mesafede hastaneye yakın eşimin amcasının evi var boş şuan ordayız. Uzakta olan eve gitmeyin dedi ebe böyle bir imkanımız olmasaydı belki yatış verirlerdi riske atmamak için. Sıcak su değil de sırtımı peteğe yaslıyorum sancı gelince iyi geliyorAy doğurdu mu yoksaVeziir en son 8 gibi yazmış öğlen oldu inşallah sağlıkla kucağına alıp güzel haberlerle gelirsin buraya da
Ayy devlet hastanesi de mi eve gönderiyor mükemmelen güzeli risk de yoksa evde çekmek zaten göbek kasık değil de bel sırt kısmına sicak(kaynar değil) su torbası koyabilirsin diyolardi hem rahatlatir belki hem de kasilmalarin da ilerlemesi için iyi oluyomuş diye duydum. Tek nefeste ağrısız acısız sağlıkla gelsin bebişin
Benim de regl ağrısı gibi geliyor hafiften ama sonra şiddetleniyor. Belimden karnıma doğru. Regl gibi kanaman, su gelmesi yada bebeğin hareketlerinde azalma yoksa bencede gitme evde çek sancını canım. Ben kanamayı görünce duramadım öyle gittim gece aslında hiç sancım yoktuCanımm sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah. Sancıların nasıl benim ikidir şiddetli regl ağrısı gibi giriyor hele dün çok kötüydü sabaha kadar da devam etti. Tuvalet geldikçe ağrı zaten en üst boyutta ama gaz da vardı ben de hastaneye hemen gitmek istemedim ayırt edemiyorum ne ağrısı ilk çocuk olunca
Benimde bunara çok oldu hıçkırık sanırımKızlar minik minik peşpeşe hareket hissediyorum bazen , hıçkırık olduğunu düşünüyorum, dogru mu tahmin ediyorum acaba
Evet o yüzden gitmedim ben de ama sancı zamanlarını nasıl atlatıcaz bilemedim zormuşaynen ya riskli bir durum henüz yok adet kanaması gibi kanaman olursa bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen suyun gelirse hiç vakit kaybetmeden gel dediler. Evim aslında hastaneye 1 saat mesafede hastaneye yakın eşimin amcasının evi var boş şuan ordayız. Uzakta olan eve gitmeyin dedi ebe böyle bir imkanımız olmasaydı belki yatış verirlerdi riske atmamak için. Sıcak su değil de sırtımı peteğe yaslıyorum sancı gelince iyi geliyor
Benim de regl ağrısı gibi geliyor hafiften ama sonra şiddetleniyor. Belimden karnıma doğru. Regl gibi kanaman, su gelmesi yada bebeğin hareketlerinde azalma yoksa bencede gitme evde çek sancını canım. Ben kanamayı görünce duramadım öyle gittim gece aslında hiç sancım yoktu
Cok guzel bir duyguBenimde bunara çok oldu hıçkırık sanırım
Pıt pıt şeklinde ritmik oluyorsa hıçkırık oluyor.Kızlar minik minik peşpeşe hareket hissediyorum bazen , hıçkırık olduğunu düşünüyorum, dogru mu tahmin ediyorum acaba
Evet zor gerçekten yere çöküyorum ben bide peteğe sırtımı yaslıyorum iyi geliyor. Öyle çok sık gelmediği için şuanlık iyiyim. Saat tutmaya yeni başladım geceden uykusuzdum biraz uyumayı denedim ama iki kere uykudan uyandım ağrı yüzünden. Bide "Summes Sebila Yesserahu" duasını okuyacağım sürekli Rabbim şuan bizim gibi sancı çekenlere kolaylık versin inşallahEvet o yüzden gitmedim ben de ama sancı zamanlarını nasıl atlatıcaz bilemedim zormuş
Beraber doğuracaktık ya haniSlm kızlar muazzam ağrı çektim dün gece. Doğum sancıları olduğuna emindim ve maf erti beni. Karnım taş gibi şişmişti ağrısı sancısı cabası. En son uyuyup gitmişim rahatladım şimdi. Uyuyabiliosam sorun yok demektir.Veziir geçmiş olsun canım seni dinleyince sancı çekmemişim oldu. Bu sefer kesin bebeği aldın kucağına demiştim. Hayırlısı olsun. Biz artık öğrendik kızımız fazlaca nazlı kibar.
Peki seninle gece sancı çekmemiz. İkimiz doğursaydık ne gülerdim.Beraber doğuracaktık ya haniDur kız erken konuşma me geldiyse başıma erken konuşmadan geldi Şaka bir yana İnşallah sağlıkla alırım ya
Benim gece 4 de nişanım geldi ama o saate kadar sancım yoktu 5 gibi yolda sancılar başladıPeki seninle gece sancı çekmemiz. İkimiz doğursaydık ne gülerdim.
Dur daha doğurmadın.Benim gece 4 de nişanım geldi ama o saate kadar sancım yoktu 5 gibi yolda sancılar başladıdurup durup aynı günü bulmamız komik olurdu gerçekten bu gün benim abimin doğum günü kızımla abim aynı gün doğmuş oluyo. 31 yıl önce annemin doğum yaptığı günde doğum yapıcam
Ayy maşallahkızlar merhaba dogumum güzel geçti ama sonrasında tansiyonum dusmedi. yoğun bakıma aldılar akşam 7 gibi çıktım. 24 saat tuttular tel verilmedi zaten Kaan da ben de iyiyiz çok şükür emiyor toparlayalım yazicam detaylı hepinizi cooook öpüyorum merak etmişsinizdir biz elendikkkk
Peki seninle gece sancı çekmemiz. İkimiz doğursaydık ne gülerdim.
Kızlar Allah yardımcınız olsun eminim ki doğum sancısı çok zor ve agrilidir inşallah çok agri çekmeden dogurursunuzBenim gece 4 de nişanım geldi ama o saate kadar sancım yoktu 5 gibi yolda sancılar başladıdurup durup aynı günü bulmamız komik olurdu gerçekten bu gün benim abimin doğum günü kızımla abim aynı gün doğmuş oluyo. 31 yıl önce annemin doğum yaptığı günde doğum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?