Valla bende planlı sezaryen olucam yarın kesin tarihi belli olcak. Ama normal doğuracak olsam heralde benim kız 41 42. haftayı görürdü. Hala 2.80 yatıyor. Ne bir kasılma ne bir sancı hiç bisey yokDur daha doğurmadın.senden yana umudum pek yok. Normal doğum olacağı için tüm yasal haklarını kullanacak gibi benim ki birşey olmazsa sezeryan olacağım için 20 si diye düşünüyor doktor. Ama sezeryan ağrısını bildiğim için acayip korkuyorum. Dediğin gibi sağlıkla olsunlarda çekeriz zorluğu .
Canım inşallah her şey güzel geçer ve yoluna girer. Sonra iyileşip evinize gidersiniz. Ama önce sen iyi ol bebeklerinin sana ihtiyacı var. Dualarımız sizinleKızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri
Ağladım mesajını okuyuncaKızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri
Sağlıkla girsin çıksın inşallah canım,bir daha hastane hastalık yüzü görmesinKızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri
Biz senle aynı gıdıyorduk. Benim doktorum. 5 şubat dedi. Sezeryan gununuCanım inşallah her şey güzel geçer ve yoluna girer. Sonra iyileşip evinize gidersiniz. Ama önce sen iyi ol bebeklerinin sana ihtiyacı var. Dualarımız sizinle
Sağlıkla gelsinler inşallah. Bakalım benim doktor ne diyecek ama benim biraz daha ileri bir tarih olabilir 10 şubat demişti daha öncesi.Biz senle aynı gıdıyorduk. Benim doktorum. 5 şubat dedi. Sezeryan gununu
Dün gerçekten sancıyı öğrenmiş oldum. Öncekiler bişey değilmişKızlar Allah yardımcınız olsun eminim ki doğum sancısı çok zor ve agrilidir inşallah çok agri çekmeden dogurursunuzbugün dogurursaniz tarih çok güzel yalnız 02.02
Canım küvezde kalabilirler tabi ki ikiz oldukları için ıhtımal daha yüksek ki bence kalmaları gerekiyorsa kalsınlar zaten bu durum seni korkutmasın orada çok hızlı gelişiyor lar sen doğumdan önce böyle şeyleri düşünme negatifi çağırma tabi ama hayatılarını riske atacaklarına bakım altında kalmaları çok daha doğru olur bu sekılde düşünmek lazım annelerine kavuşmak için acele ediyor bizm miniklerde aceleci ne yapalım yabiLütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
İnşallah en güzel şekilde geçer annesi dualarımız kızımızdan yana.Kızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri
Deme öyle ladinle en son o muhabetti yaptığımızdan beri ladin sancıyla cebelleşti . Bende sürekli yoklanıyorumValla bende planlı sezaryen olucam yarın kesin tarihi belli olcak. Ama normal doğuracak olsam heralde benim kız 41 42. haftayı görürdü. Hala 2.80 yatıyor. Ne bir kasılma ne bir sancı hiç bisey yok
İnşallahCanım inşallah her şey güzel geçer ve yoluna girer. Sonra iyileşip evinize gidersiniz. Ama önce sen iyi ol bebeklerinin sana ihtiyacı var. Dualarımız sizinle
Aynen bütün bebisler vaktinde ve sağlıkla dünyaya gelsin yeter ki biz beklerizDeme öyle ladinle en son o muhabetti yaptığımızdan beri ladin sancıyla cebelleşti . Bende sürekli yoklanıyorum
Canım allah yardımcınız olsun, sağlık sıhhat nasip eğlesin. DualarımızdasınKızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri
Valla biz de öyle diyorduk, hiç gelmeye niyetli değil diye sonra bir gece ansızın suyum geldiValla bende planlı sezaryen olucam yarın kesin tarihi belli olcak. Ama normal doğuracak olsam heralde benim kız 41 42. haftayı görürdü. Hala 2.80 yatıyor. Ne bir kasılma ne bir sancı hiç bisey yok
AminnnAğladım mesajını okuyunca
Benim oğluşum da çok zor bi ameliyat geçirdi biliyosun. seni çok iyi anlıyorum.
İçi yanar annenintarifi yok.
Çok dua ediyorum. Rabbim size kavuştursun. tüm hastalıklardan kazadan beladan korusun. Bebeklerinizi yuvanızda mutlulukla sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Sagolasın canım aminn inşallah hiç birimizin bebeği ciddi hastalık yüzü görmesin inşallahSağlıkla girsin çıksın inşallah canım,bir daha hastane hastalık yüzü görmesinbilgilendir bizi dualarımız seninle
Allah razı olsun canım sagolasınız hepiniz ameliyat saatlerinde ölmemiş olursam ben yazarım zaten sizlere deİnşallah en güzel şekilde geçer annesi dualarımız kızımızdan yana.
Sagolasın canım çok teşekkür ederim hepinizeCanım allah yardımcınız olsun, sağlık sıhhat nasip eğlesin. Dualarımızdasın
Valla biz de öyle diyorduk, hiç gelmeye niyetli değil diye sonra bir gece ansızın suyum geldi
İnşallah sağ salim girer çıkar, şifa bulur minik prensesKızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri
Çok sağolasın canım aminnn inşallahİnşallah sağ salim girer çıkar, şifa bulur minik prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?