2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar biliyosunuz kızım kafatasından ameliyat olacaktı, yarın sabah 9 da nasipse ameliyata giriyor. Oglanı da evde bırakmak zorundayım hastane ortamına girip hasta olursa diye. Sıkıntıdan sol tarafım uyuşuyor artık valla. Kafatasından iki çizik atılarak kapalı yapılacak ameliyatı. Dua edin nolur minik sarı papatyam için teyzeleri

Valla bende planlı sezaryen olucam yarın kesin tarihi belli olcak. Ama normal doğuracak olsam heralde benim kız 41 42. haftayı görürdü. Hala 2.80 yatıyor. Ne bir kasılma ne bir sancı hiç bisey yok

Canım inşallah her şey güzel geçer ve yoluna girer. Sonra iyileşip evinize gidersiniz. Ama önce sen iyi ol bebeklerinin sana ihtiyacı var. Dualarımız sizinle

Ağladım mesajını okuyunca
Benim oğluşum da çok zor bi ameliyat geçirdi biliyosun. seni çok iyi anlıyorum.
İçi yanar annenin tarifi yok.
Çok dua ediyorum. Rabbim size kavuştursun. tüm hastalıklardan kazadan beladan korusun. Bebeklerinizi yuvanızda mutlulukla sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Sağlıkla girsin çıksın inşallah canım,bir daha hastane hastalık yüzü görmesin bilgilendir bizi dualarımız seninle

Kızlar Allah yardımcınız olsun eminim ki doğum sancısı çok zor ve agrilidir inşallah çok agri çekmeden dogurursunuz bugün dogurursaniz tarih çok güzel yalnız 02.02
Dün gerçekten sancıyı öğrenmiş oldum. Öncekiler bişey değilmiş dursun benim ki hazırlığı yok en son 2200 gramdı bu hafta bakalım ne olacak yarın kontrol günü

Canım küvezde kalabilirler tabi ki ikiz oldukları için ıhtımal daha yüksek ki bence kalmaları gerekiyorsa kalsınlar zaten bu durum seni korkutmasın orada çok hızlı gelişiyor lar sen doğumdan önce böyle şeyleri düşünme negatifi çağırma tabi ama hayatılarını riske atacaklarına bakım altında kalmaları çok daha doğru olur bu sekılde düşünmek lazım annelerine kavuşmak için acele ediyor bizm miniklerde aceleci ne yapalım yabi

İnşallah en güzel şekilde geçer annesi dualarımız kızımızdan yana.

Reactions: dhn
Valla bende planlı sezaryen olucam yarın kesin tarihi belli olcak. Ama normal doğuracak olsam heralde benim kız 41 42. haftayı görürdü. Hala 2.80 yatıyor. Ne bir kasılma ne bir sancı hiç bisey yok
Deme öyle ladinle en son o muhabetti yaptığımızdan beri ladin sancıyla cebelleşti . Bende sürekli yoklanıyorum

Canım inşallah her şey güzel geçer ve yoluna girer. Sonra iyileşip evinize gidersiniz. Ama önce sen iyi ol bebeklerinin sana ihtiyacı var. Dualarımız sizinle
İnşallah kızın eve gelelı 10 gün olmadı yenidogandan yine hastaneye gidiyor yavrum. Şu sıkıntılı zamanları sağ salim atlatırız inşallah

Canım allah yardımcınız olsun, sağlık sıhhat nasip eğlesin. Dualarımızdasın
Valla biz de öyle diyorduk, hiç gelmeye niyetli değil diye sonra bir gece ansızın suyum geldi

Aminnn Allah razı olsun canım. İnşallah bütün bebeklerimiz sağ salim huzurla uzun bir ömür ile büyüsünler. İzmir'deyiz biz Yunanistan'dan durmadan bildirim geliyor deprem diye. Ekstra olarak şimdi de bu tedirginliğim basladı. Oğlan yanımda olmucak kız ameliyatta olucak hepimiz başka yerlerde. Hepimiz Allah'a emanetiz artık.. Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz ama içim korkudan pır pır ediyor

İnşallah sağ salim girer çıkar, şifa bulur minik prenses

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…