2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar ya ben D dolunay melek i merak ettim bayadir girmemiş siteye bebisler oldu mu acaba
Ya merak etmişsin çok mutlu oldum geçen pazartesi doğuma alındım söylemiştim zaten bebekler çok geride haftalarına göre ve 35-36 haftasında ikisi de gelişmemişti aynı zamanda suları çok azalmıştı doktorum 36+1 de doğuma aldı riske atmak istemedik. Çok üzülerek girdim çünkü ikisi de çok gerideydi. Oğlum 2080 gr doğdu kızım 1650 gr ama çok şükür korktuğumuz olmadı ikisi de kendi solunumlarını rahat yapıyordu. ben henüz ameliyattayken bebekleri küvözde getirmişler iyi olduklarını ama zayıf olmalarından kaynaklı 10 gün kadar küvözde kalmayı önerdiklerini söylemişler eşim de tek sorun zayıflıksa evde bakmak istiyoruz demiş bir sorun olmaz demişler çok şükür evimize geldik dün bebişlerin kontrolü vardı Rabbime şükür ikisi de iyi durumda ama ikiz bebek bakmak çok zormuş hele de bu kadar miniklere siteye giremiyorum sizde durumlar nasıl

Aynen bayadir yazmayinca merak ettim canim ama cok sukur iyiymissiniz. Gözün aydın hayirli sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Zamanla kiloda alırlar yeter ki sağlıkları yerinde olsun Zor olmaz mı ya bir tanesine bile bakmak zorken ikiyi düşünemiyorum. Allah ikiz annelerine daha da güç kuvvet versin Allah yardımcınız olsun canım. Bizde napalim bebisimize kavusacagimiz günü bekliyoruz. Baya eksildik. Buralar bize kaldı

Çok teşekkür ederim canım annem yanımda o olmasa napardım bilmiyorum. Bu aralar lohusalıktan mı bilmiyorum ama her gece istemsizce ağlıyorum yetemiyorum bebeklere evin işine hiçbir şeye yetemiyorum gibi kısır döngü içerisindeyim sütüm çok az mama veriyorum ama sütüm de gelsin istiyorum her şeyi deniyorum bebekler emmekte zorlanıyor yetişemiyorum hiçbir şeye. Çok şükür eşim destek oluyor beni anlıyor ama ben bu duyguyu nasıl atlatacağımı bilmiyorum

Canım sen evin işlerini kafana takma emin ol tek çocuk bakan da yetişemiyordur ev işlerine. Sen kendine ve bebeklerine bak sadece. Diğer işler gün gelir yapilir. İnşallah sütün de zamanla çoğalır canım. Bu zamanlar gelip geçecek öyle düşün sen sadece anın tadını çıkar. Yapılması gereken işleri esin annen yapabildikleri kadar yapsınlar. Sen onları da takip daha fazla üzme kendini.

Herşey mükemmel olacak evde kalabilir kocaman oldu o sen kardeşini iyileştirip hemen gelirsin zaten bilir o hisseder siz hep iyi düşünün

Bu çok normal ama benimde ikiz 35. Haftada doğdular hiçbir sımıntıöatı yok sütüm de çok iyi ama çocuk doktorumuz doğum zamanlarına hızlı yaklassınlar arayı kapatsınlar diye her emzirmeden sonra takviye mama veriyor 5 ml çok az ama yıne de onlara fayda eder diye hıc üzülmüyorum normal dogım zamanlarına gelsinler de ev batmıs dünya yanmıs umrunda olmasın geceleri olmasın diye bnde istiyorum o karanlık ara ara beni de yokluyor ama sonra bu mucizelerin bize bizimde onlara ihtiyacjmıx var stres anne sütünün en büyük düşmanı bişeyler yolunda gitsin istiyorsan önce stres yönetimi ile başla derim gelecekte keşke dememek icin şimdiyi çok güzel düşünerek yaşamak lazım

canim evde olmanıza çok sevindim çok sukur gozunuz aydin. o yetersizlik hissi anneliğin şanindandir. lohusa kafası geçince bu kadsr kotu hissetmeyeceksin insALLAH. yeni bir dönem başladı ve senin iki tane bebegin var cok normal bunlati hissetmen. ben tek bebekle surekli ağlıyordum. kendinde bir kusur gibi görme bunu .suan yasadigin hersey normal . ama geçici olduğunu bil kabullen sureci daha kolay gelecek. Rabbim saglikli uzun ömürler versin size inşAllah

canim nasipse dua edeceğim size insALLAH. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. insALLAH korktuğunuz uğratmasin. oglunu evde bırakmak çok mantıklı ben de olsam aynisini yapardım bu yüzden kendini kötü hissetme. hayatimiz boyunca evlatları yetmeyecek çalışıyoruz. kimin ihtiyacı oncelikliyse onun yanında olmak zorundayız. sıkıntı etme kendine. suan evde 2 oglum var . hangisinin ihtiyacı acilse digeri beklemek zorunda.biz de insanız super güçlerimiz yok elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz insALLAH. ameliyatınız cok guzel gecefek Allah in izniyle . Rabbim kolaylık verdin

Dün gerçekten sancıyı öğrenmiş oldum. Öncekiler bişey değilmiş dursun benim ki hazırlığı yok en son 2200 gramdı bu hafta bakalım ne olacak yarın kontrol günü
benim de sabah 7 gibi ağrıyla uyandim. dedim bu sanci artik. eşime soyledim gidelim mi dedi yine biraz dayandım sonra uyumusum. dedim uyuduguma gore yalanci sanci vezir oyle demisti ara ara yokluyor artik. sira bize geliyor elif

Canım benim tek çocuğum oldu, annem babam ve eşim genelde evde ona rağmen bazen 5'miz yönetemiyoruz bazen. Bazen 5 kişi beceremiyoruz bazen 1 kişi her şeyi hallediyor. Bunlar olur bir alışsınlar dünyaya yoluna konur her şey

Aminnnn inşallah canım, çok teşekkür ederim , haklısın ama insanın içi kötü oluyor yıne de.. Bi de hastane ile mesafe de uzak evimize. Ne bileyim işte ya artık insanlar acıyarak bakıyor zaten bana sanırım sonunda kafayı çizdim ben ne dusunecegımı de sasırmıs durumdayım.

Söylediklerinizin hepsinde çok haklısınız ben de stres yapmak istemiyorum doktor da sütünü en çok stres etkiler dedi ama engel olamıyorum inşallah çabucak adapte olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…