2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
benim de sabah 7 gibi ağrıyla uyandim. dedim bu sanci artik. eşime soyledim gidelim mi dedi yine biraz dayandım sonra uyumusum. dedim uyuduguma gore yalanci sanci vezir oyle demisti ara ara yokluyor artik. sira bize geliyor elif
Kız yemin ederim gece gece aynı kelimeyi kullandım. Sonra sancı duruyor ya 3.5 dk hemen uyumaya çalıştım. Uyuyakalırsam sorun yok dedim uyumuşum

Kız yemin ederim gece gece aynı kelimeyi kullandım. Sonra sancı duruyor ya 3.5 dk hemen uyumaya çalıştım. Uyuyakalırsam sorun yok dedim uyumuşum
Ya benim de gece agrım vardı , eşimi kaldıracaktım dogum basladı galiba diye , sonra dedim ki uyumaya calısayım uyursam sorun olmaz, uyumusum kafalarımız aynı çalısıyor djdjdkkd ruyamda da dogum yaptım

Ya benim de gece agrım vardı , eşimi kaldıracaktım dogum basladı galiba diye , sonra dedim ki uyumaya calısayım uyursam sorun olmaz, uyumusum kafalarımız aynı çalısıyor djdjdkkd ruyamda da dogum yaptım
Ne bileyim acıya dayanamazsak uyuyamayız demek. o değilde bende rüyamda klozete doğuruyordum. Bebek pıt diye düşüyor. Ben eşimi çağırıyorum. Kordonu dolamışım boynuma çocuğu almışım kucağıma örtü getir hastaneye gidelim diyorum. Eşim diyor temizle çocuğu zaten doğurdun diyor. Kordonu napıcam kesemem diyorum. Valla çok değişik komik bir rüyaydı.

Ahahah canım iyice bilinçaltımız allak bullak oldu yaa bi dogursaydık hayırlısıyla

zor dönemden geciyosun canim kolay degil yaşadıkların. kimsenin acıyarak bakmak haddine değil. herkes baska imtihanlardan geçiyor hic kendini böyle hissetme. gececek bu gunler. söyleyene kolay yaşayana zor .

ahh kuzummm bende protein kaçağı çıktı hala hastanedeyim çıkamadık daha Kaan iyi çok şükür yanımda
dogum öncesi de cikmis miydi canim? nasıl oldu ki. daha önce de yazdım ama gormedin preeklampsi mi yaşadın doğumdan önce acaba .iki haftada cok kilo aldım da demistin. aklima o geldi. protein kaçağı tansiyon hepsi onun belirtisi. inşALLAH bir an önce duzelir degerler canim

zor dönemden geciyosun canim kolay degil yaşadıkların. kimsenin acıyarak bakmak haddine değil. herkes baska imtihanlardan geçiyor hic kendini böyle hissetme. gececek bu gunler. söyleyene kolay yaşayana zor .
İnşallah sağ salim atlatırız artık gerçekten çok yoruldum daga tasa çıkıp bagıra bagıra aglayasım var

ben sabaha kadsr düşünmekten uyuyamıyorum. surekli kendime telkin veriyorum yasadin 2 kere bir daha yaşayacaksın bebegini alacaksin kucağına diye. ama yok yine dusunuyorum. kardeşim burda o da askere gidecek. ikimiz oturuyoruz sabaha kadar. abla dertsizler ne güzel uyuyo diyo

İnşallah sağ salim atlatırız artık gerçekten çok yoruldum daga tasa çıkıp bagıra bagıra aglayasım var
Kıyamam kuzum oyle haklısın ve mucadele verdin ki, ama artık son aşamadasınız , insallah ameliyat süper gecer ve saglıkla evinize dönersiniz artık

Yokluğun belli oluyor kuzum ya. Valla bebeği alanlar buraya uğrayamıyor. Ya vakitleri kalmıyor yada bu lohusalık zorluyor demek.
Evet ya kimse kalmadı grupta benim sezeryan tarihim 19 Şubat galiba en son ben kalacağım sırası gelen gidiyor darısı başımıza

Ahahah canım iyice bilinçaltımız allak bullak oldu yaa bi dogursaydık hayırlısıyla
Valla ben sevdim hamileliği. Doğurasım pek yok. Zaten hazırlığımda bu hafta tamamlanıyor. Görümcemde geldi. Baya Hürrem Sultan gibi takılıyorum. Elimi bişeye atsam hemen dur eğilme yapma etme diye durduruolar. Kahvaltım hazır. Çocuğuma bakılıyor. Yemekler yapılıyor. Ev derdim yok. Hamileliğim dursun

Çok haklısın. O kadar zor ki. Ama güçlü ol kardeşim. Bebeklerinin sağlıklı ve güçlü bir anneye ihtiyacı var. Onlara en iyi gelecek şey senin sevgin şefkatin desteğin. Sabret. Şifa salavatı oku bol bol. Dualarım senin ve bebişlerin için. Ameliyat çok güzel geçecek.

Eklentiler

• 3b691376-dc05-43fc-bd03-c407ac05fa15.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 31
Benim ilk annelik deneyimim ama gerçekten lohusalık bambaşkaymış ilk iki gün sütüm gelmiyor diye ağladım da ağladım oysa psikolojimi çok hazırlamıştım.Sonra dikiş acısı göğüslerim doldu göğüs acısı göğüs ucu acısı.Gaz sancısı.Gerçekten insan çok şey sorguluyor vesvese çok oluyor.Zamanla geçti.Buradaki annelerimizin başka bebeleri de var ve onlara da yetmeye çalışıyolar.Allah hepimize yardım etsin.Ama o odaya girdiğimde aldığım bebek kokusu varya offf ki ne offf.Rabbim hiçbirmizin çocuğuna acı yaşatmasın.Kan alınırken bile hüngür hüngür oluyorum.Çok şey yaşayan var rabbim size sabır kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…