2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Veziir canım ne durumdasın bir gelişme var mi
Sancıların şiddeti artık çok arttı ama hala sıklığı ve düzeni oluşmadı düzensiz gelip gidiyor. Şu tıkaç dedikleri şey geldi az önceki sancımla beraber. İnşallah artık güzelce sıklaşıp düzene girer

Sanki sabaha kadar olucak gibi canım. Hadi inşallah kolay bir şekilde gelsin kuzucuk. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Ne güzel. Ev temizliğini yapana kadar canım çıktı. Ailem bile yardıma ihtıyacın varmı diye bile sormadı. Zorla doğuma getirtmeye calısıyorum. Esıme mahcup olmak ıstemıyorum. Ailen gelmez dıyor. Sureklı üzme kendını falan dıyor ama işte elde değil. Yasımda büyük degıl. 22 tek zor oluyor. Bebegımde ben olmadan uyumuyor üzülüyorum. Çok zor oldu hamilelik. Oglumda çok yaramaz. Ne yapıcam bilmiyorum İki bebekle Allah'tan buyuduklerıni herseyın yoluna gırecegını düşündükçe kendıme geliyorum. İçimi dökmek istedim.

Kaçıncı haftalardasınız hamişler kaç gün kaldı doğuma biz 36+4 haftalık olduk 24 gün kaldı bakalım doğuma
Sağlıkla gelsin inşallah Ben 37+1im. Bugün kontrolüm var sezaryen tarihi vericek doktorum. Az kaldi artık hepimiz gün sayıyoruz. Bebislerimize sağ salim kavuşalım inşallah.

Canım çok haklısın böyle bir zamanda en çok ailesinin yanında olmasını istiyor insan. Bir de sana muhtaç bir çocuğun daha var. Allah yardimcin olsun. Üzülme diyemem çünkü insan ister istemez üzülüyor ama sabret dediğin gibi bu günler geçecek inşallah. Biraz büyüdüklerinde her şey daha kolay olucak senin için. Çok daraldiginda bunaldiginda bu durumda olan tek kişi sen olmadığını düşün. Belki doğacak olan bebeğin sana zorluk yasatmicak. İnşallah hakkında her şeyin hayırlısı güzeli olur

Canım benim anlıyorum seni yaşın çok küçük ve iki çocukla çok zor. Baya erken atılmışsın hayata. Ama sana bir tavsiyem herkese kulağını tıka. İyi olana iyi kötü olana kötü ol. Benim kızım büyük olsada bebek hala. Tek olunca bebeklikleri devam ediyor. Ailen gelmiosa gelmesin inanki daha fazla yük oluyorlar. Benim de ailem gelmeyecek istemem de açıkçası. Çünkü ekstra yük Benim için. Erkekleri de zaten kabul etmiyorum. Kızımda hatırlıyorum da. Herkes gittikten sonra daha rahat daha sakin ve huzurluydum . O uyuyunca uyuyordum kahve içiyordum yanlız kafa dinliyor müzik dinliyordum. Salonda keyfi sefa yapıyordum. Ne kadar iyi olsalarda özgürlük alanın kısıtlanıyor. 1 hafta sonra ağrıların epey azalır daha güçlü olursun.

İnşallah ya. Çünkü 1.5 yasında olan hala ılgıye çok muhtaç. Hep kucagımda uyumak ıstıyor. Anneme gel dedıgımdede senden başka cocuklarımda var dıyor. Eşim de destek olmaya calısıyor. Üzülme sütun kesılmesın dıye. Tabı esım istemiyorsa ailemle gorusmemı. Çünkü babam bıraz katı bırsey istedıgı gıbı olmazsa beddua edıyor. Mesela. Anneme soylemıs inşallah ıkısıde masada kalır dıye beddua etmıs. 2 gün sonra dogumum var korkmuyor değilim. Ya tutarsa dıye.

Ya şaka bir yana sen bu kadar yüksek sancılara nasıl dayanıyon. Bebeğin bence gelmeye niyetlendi. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.

Eşin arkandaysa sende görüşme. Yani sinirlerim bozuldu. Olmaz olsun öyle baba ya . Herkesin bedduası tutsaydı ohooo . Çocuklarına odaklan lütfen. Bu lafı sana yetiştirenide tebrik ederim.

Canım baban çok kötü söz söylemiş insan evladına böyle der mi. Baban böyle söyledi diye öyle olmaz Allah bilir kimin ne zaman öleceğini. Sen tamamen çıkar aklından o düşünceyi. Allaha sığın dua et için ferahlar. Güzel düşün her şey güzel olacak Allahin izniyle. Bosver anneni babanı sen esin ve cocuklarinla mutlu ol.

Eşin arkandaysa sende görüşme. Yani sinirlerim bozuldu. Olmaz olsun öyle baba ya . Herkesin bedduası tutsaydı ohooo . Çocuklarına odaklan lütfen. Bu lafı sana yetiştirenide tebrik ederim.
İnsan ailesını sılemıyor ya. Zaten esımde istemiyor konusmamı. Gecmiş karsıma konuşma artık anandan babanda benim dıyıp duruyor. Yeterkı konuşma dıye. Öbür çocuklarına verdıgıgı degerı azıcıkta bana gostersın ıstıyorum. Sonuçta bende onların cpcuklarıyım dıye . Kınlenemıyorum.

Çok şükür esım var yoksa. Daha zorlanırdım. En azından beni sevıyor değer verıyor. Çok şükür.

Ayyy Allah kolayliklar versin, bir avazda saglikla kucagina alirsin insallah. Okadar adim adim yazmissin ki suan ben kendimi yasiyormus gibi hissettim mideme heyecandan sanci girdi benimde ilk dogumum olacagi icin yasadigin surec yol gosterici oluyor

Nasıl bir baba kzına torununa beddua eder ya aklım almıyor,insan düşmanına bile söylemez böyle bir durumda bu lafı.Babanın bedduası tutar derler o yüzden ağzından çıkana dahada dikkat etmek lazım,ay çok canım sıkıldı gece gece ya. Canım sen dualara sığın rabbim tüm kem gözlerden sözlerden korusun senide bebeginide.daha çok şey söyleyeceğim ama dilimi tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…