2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Keske sunu okumasaydim, kahroldum. Nasil bir baba boyle bir bedduayi eder, nasil bir anne bunu gelip 2 gun sonra dogum yapacak kizina soyler. Icim yandi yani.. gorusmeyin boyle bir anne babayla zaten faydalari yokmus bari zararda vermemis olurlar.

Yokluğun belli oluyor kuzum ya. Valla bebeği alanlar buraya uğrayamıyor. Ya vakitleri kalmıyor yada bu lohusalık zorluyor demek.
Canım annem hasta, eşim hasta, büyük kızım yeni iyileşti. Ebe bana dinlen diyor ama evin işi de çocuklar da bana bakıyor annem koltukta yatıp öksürüyor anca. Elinde bi telefon iyice uyuz oldum kendi anneme. Eşim desen sürekli bana büyük kızıma annem çizgi film izletiyor diye trip atıyor kızımla izlemeyeceksin diye kavga yapıyor. Mavi duru garibim anca emip uyuyor büyük kızım zorbalıypr. İyice depresyona girdim.

Canım Allah yardimcin olsun umarım bir an önce iyilesirlerde sana destek olurlar sende biraz dinlenirsin

ahh canim. gececek insALLAH ya. yasarken geçmeyecek gibi geliyor ne desek boş biliyorum. Allah kolaylastirsij insALLAH

Valla geçecek gibi durmuyor bugün eşim kızıma bi tık sert davrandı normalde ben ömrümde kızına böyle davranacağını hayal dahi etmezdim. Eşime överek anlatırıp hep babalığını. Ama bugün ona Tv aç diye tutturunca kızışını tavrını gördüm o an annemden ve kızımdan dolayı tepki verememiştim sonra mesajlaştık aynı evin içinde yaptığını hafife alışını mesajlarından sezdim uyardım anlamadı en sonunda evden kovdum kavga dövüşle. Yaka paça. Annem bana gelmiş çocuğun önünde napıyorsun diyor. Dedim keşke babam bizi dövdüğünde sen de bizi döveceğine babamı böyle evden kovsaydın. Sen sus senin yorum yapma hakkın yok dedim. Küstü şimdi içerde yatıyor annem. Valla içim de acımadı nedense. Normalde olsa bana küstüğünde peşinde enik gibi gezerdim şu an umrumda takmıyorum. Bu lafımı bi düşünsün o.

Canım benim hiç üzülme korkma baban cahilmiş diyelim. Allah sana en azından iyi bi eş vermiş gurbette insanlar da tek başına büyütüyorlar yanında olup morallerini bozacaklarına hangi evladının yanında olmak istiyorsa onların yanında olsunlar boşver Allah büyük

Yaaaaa ah o çocukluk travmaları unutulmuyor ama sen çok güzel bir annesin lohusa halinde bile önce çoğunu savunuyorsun geçecek inşallah

Yaaaaa ah o çocukluk travmaları unutulmuyor ama sen çok güzel bir annesin lohusa halinde bile önce çoğunu savunuyorsun geçecek inşallah
Kızı için baba çok önemli. O babasını seçemez ama biz eş seçimi yaparken dikkatli olmak zorundaydık. Bu benim başarısızlığımmış. Bu onu böyle bir konuda ilk uyarışımdı. 2. Olmayacağını net bi şekilde anladı. İnşallah anlamıştır.

Allah korusun canim. insanın evladına beddua ederken dili tutulur ya. hic bunlari dusunme sen. kuzunu kucağına aldığını mis kokusunu düşün. kader de ne varsa o olur. biri beddua etti diye olmaz yani. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi insALLAH.

Gece nöbetleri online ayyy Sürekli ağlamak geliyor bana da
Sizin anlattıklarınıza sıkıntılarınıza da ağlıyorum okurken. Doğum yapacak olanlara Allah yardım etsin. Az kaldı kavuşmaya.
Lohusadaşlarım işimiz hiç kolay değil rabbim yar ve yardımcımız olsun ama dünyanın en güzel şeyiymiş evlat.

canim kriz anlarında ekran serbest olabilir. suan oyle bir durum. esin kızının izlemesini istemiyorsa full enerjiyle oturup ilgilenmek zorunda. benim esim de bazen çok ekran izliyor falan diye triplerr giriyor . o zaman al etkinlik yap disadi cikar benim elimden gelen bu diyorum. neye ne kadsr yetisebilirsem o yani.

masALLAH sana canim. yazdıklarından süreci cok bilinçli ve tevekkül içinde geçirdiğini hissettim. Rabbim yardimcin olsun. kızıma kavuştum yazmanı heyecanla bekliyorum

Kaçıncı haftalardasınız hamişler kaç gün kaldı doğuma biz 36+4 haftalık olduk 24 gün kaldı bakalım doğuma
36+1 oldum ben de bugu itibariyle. sezaryen olacagi icin doğuma kac gun kaldi bilmiyorum:) sali kontrol var bakalim doktor birsey diyecek mi? hayirlisiyka alalim bebeklefimizi insALLAH kucağımıza.

Haklısın atamıosun ne diyim. Mesafeni koru. Ve bu tür can acıtan şeyleri de eşinle paylaşmasan iyi olur. Bu kadar derin bilmesine gerek yok. Unutma yarın en büyük zaafından yararlanan en yakının olur.

canim biz de eşimle yaptik derin temizliğimizi bebek gelecek diye . bir ben böyleyim diye dusunme diye yazıyorum. es ailesinde zerre yardim yok bize . benim de annem geldi ama annemle de başka sorunlar oluyor.bir yerden sonra ev ev üstüne olmaz derler ya aynen öyle . bir an önce doğumunun olup zorlu ilk haftayı atlatıp çocuklarım ve eşimle çekirdek düzenime donmeyi istiyorum. birilerinin olması da bir yerde yorucu. sufekli kargaşa ses var . esine mahcup olacak bisey de yok. zaten ailenin ne olduğunu biliyomus. bu sefer de onun ailesi gelebilir yardıma. onun ailesi gelmeyince o mahcup oluyor mu?

Ya kıyamam. Tekken daha iyiydin eşinde sana çok destekti herşeyi yapıyordu. Yani telefonla takılıosa bi kap yemek yapabilir. Etrafı bir toparlayabilir. Sana iyice yük olmuş. Bu yüzden lohusalık seni zorluyor.

hic uyku kalmadi. gündüz uyuyorum ondan uyuyamiyorum dedim.bugun hic uyumadım yine uyku yok. bebege hazırlık yapıyor vücut herhalde. ben de hepinizin derdiyle dertleniyorum . hepimiz aslında benzer şeyler yaşıyoruz kendimizi buluyoruz her mesajda. Allah hangimizin ne sıkıntısı varsa yardımcısı olsun insALLAH .

Tebrik ediyorum seni. Bir daha yapmayacağına eminim. Muhtemelen onunda psikolojisi bozulmuştur. Erkeklerde lohusalık yaşıyor derler. Belki annenin hiç bir şey yapmayışı batmıştır. Gücü yetene çıkarmıştır. Valla ne diyeceğimi bilemedim. Bu halinle hepsiyle uğraşıon.

Çok şükür esım var yoksa. Daha zorlanırdım. En azından beni sevıyor değer verıyor. Çok şükür.
Elinden kıymet görüyorsan ne güzel sen o lafşarı söyleyen insanladı kafana Le takma daha çocuk yapmıslar ebeveyn olamamıslar sen çocukların için bu sekılde konuşabilir misin mesela? Bunu söyleyen kadar senin duymana sebep olan sana iletende aynı kesede benım gözümde biraz agır olacak ama her beddua edenin ki kabul olsaydı gökten kemikte yağardı o yüzden eşine çıcuklarına hayatına odaklan senin için yasamı güzellestiren sevgine sevgin ile cevap verenler ile ilerle hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…