- 18 Haziran 2018
- 1.789
- 2.527
- 133
- 33
Valla benim burnum yanmış. Kızımda o enerjiyi evden çıkardım. Ama çocuğumun canına sebep oluyordum. Plesanta ayrılması yaşadım. Çocuk bir haftada anne karnında yarım kilo vermişti. Bu yüzden zorlamayın hiç gerek yok allah korusun aynı süreçler yaşanmasın.Ohhh miss sefan olsun tatlımbenim de iş yaptığım yok ama hamilelik cok zor her yerim agrıyor , dogurmayı 4 gözle bekliyorum
36+1 olduk bugun cok sukur.Kaç hafta tam olarak senin? 10 gün var sanki aramızda
Canım benim tabiki büyük gelir o daha minnacık. Ama savaşı kocaman hiç merak etme. Raabim güzelikle geçirsin inşallahKızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
Amin inşallahhhCanım benim tabiki büyük gelir o daha minnacık. Ama savaşı kocaman hiç merak etme. Raabim güzelikle geçirsin inşallah
İnşallah inşallahBacilar güno, anca okuyabildim msjlari.... Cevremizdekiler keşke biraz anlasalar ufacık bile olsa yeter cidden. Neyi bu kadar zor anlamıyorum zatenboşverin çevreyi kendinize odaklanın en güzeli valla, yük olan koca da olsa sallamak lazım ortalıktan hayır ne yaşadın sen bi sus empati cart curt demişsiniz ama doğumu lohusaligi empati yapiyo da bunu mu yapamiyo yani boş iş herkes işine geldiği gibi.......
Hepinizi seviyorum canınızı yerim üzülmeyin
D dhn Allah sağlıkla kavustursun kuzuminşallah başarılı geçer hemen de iyileşir minik kuş
İnşallah çok güzel geçer ameliyatı sonra da birlikte evinize gidersiniz.Kızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
Aminn inşallahİnşallah çok güzel geçer ameliyatı sonra da birlikte evinize gidersiniz.
Maşallah diyelim istediğiniz gibi yetiltirmişsinizValla aynı benim kızımı tarif ettin. Çıt kırıldım narin. Bir okadarda hakkını güzel uslupla savunuyor. Ben babası tüm aile ona saygı duyup haklısın diyoruz.şükürler olsun hayatı boyunca da hep böyle olur inşallah. Benim en güzel gururum gerçekten çok güzel bir dil ile iletişim sağlıyor. Halası şakasına telefonum kırıldı anne baba bana alsın dedi. Kızım neden alsınlar gidip kendin çalış al. Annem de çalışıyor dedi. Halası ama benim iş yeri açmam için para lazım o yüzden çalışamıyorum dedi. Yapacak birşey yok sende gidip anne ol halacım dedi. Kendisi 5 buçuk yaşında alnından öptüğüm gidip bir öpeyim cennet kokulumu. Ömrümün yettiğince her anında yanında olucam.
Dua ediyoruz canım, sen de içini ferah tut ve dua et yavruna bol bol. Sağlıkla kucağına aldığını hayal et hep. Çok yakında gelecek o günlerKızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
Aminn inşallah kuzum sagolasınDua ediyoruz canım, sen de içini ferah tut ve dua et yavruna bol bol. Sağlıkla kucağına aldığını hayal et hep. Çok yakında gelecek o günler
Dualarımız sizinleee hemen gelecek yanına sağlıkla merak etme hiçKızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
İnşallah öyle olur inşallahDualarımız sizinleee hemen gelecek yanına sağlıkla merak etme hiç
Keske annen sana bunu demeseydi, yasın cok küçük ve hassas bir süreçten geciyoruz, hiç kafana takma tatlım oyle herkesin bedduası tutmaz , zaten kendini bilen bir baba olsa bunu demezdiİnşallah ya. Çünkü 1.5 yasında olan hala ılgıye çok muhtaç. Hep kucagımda uyumak ıstıyor. Anneme gel dedıgımdede senden başka cocuklarımda var dıyor. Eşim de destek olmaya calısıyor. Üzülme sütun kesılmesın dıye. Tabı esım istemiyorsa ailemle gorusmemı. Çünkü babam bıraz katı bırsey istedıgı gıbı olmazsa beddua edıyor. Mesela. Anneme soylemıs inşallah ıkısıde masada kalır dıye beddua etmıs. 2 gün sonra dogumum var korkmuyor değilim. Ya tutarsa dıye.
Özelden yazacağımBizde aynı yollardan geçtik seneler önce. Süreçle ilgili kafana takılan bir şey olursa iyi doktorlar tanıyorum. Yönlendirebilirim. Aklında bulunsun. Allah şifa versin anneciğine.
Yazamadım :) sanırım izin verilmiyor dilersen sen yaz bana ordan konuşalımBizde aynı yollardan geçtik seneler önce. Süreçle ilgili kafana takılan bir şey olursa iyi doktorlar tanıyorum. Yönlendirebilirim. Aklında bulunsun. Allah şifa versin anneciğine.
Ben 39+2 deyim , normalde 5 gün kaldı inş fazla bekletmez doğsun istiyorum artıkKaçıncı haftalardasınız hamişler kaç gün kaldı doğuma biz 36+4 haftalık olduk 24 gün kaldı bakalım doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?