2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ohhh miss sefan olsun tatlım benim de iş yaptığım yok ama hamilelik cok zor her yerim agrıyor , dogurmayı 4 gözle bekliyorum
Valla benim burnum yanmış. Kızımda o enerjiyi evden çıkardım. Ama çocuğumun canına sebep oluyordum. Plesanta ayrılması yaşadım. Çocuk bir haftada anne karnında yarım kilo vermişti. Bu yüzden zorlamayın hiç gerek yok allah korusun aynı süreçler yaşanmasın.

Bacilar güno, anca okuyabildim msjlari.... Cevremizdekiler keşke biraz anlasalar ufacık bile olsa yeter cidden. Neyi bu kadar zor anlamıyorum zaten boşverin çevreyi kendinize odaklanın en güzeli valla, yük olan koca da olsa sallamak lazım ortalıktan hayır ne yaşadın sen bi sus empati cart curt demişsiniz ama doğumu lohusaligi empati yapiyo da bunu mu yapamiyo yani boş iş herkes işine geldiği gibi.......

Hepinizi seviyorum canınızı yerim üzülmeyin

D dhn Allah sağlıkla kavustursun kuzum inşallah başarılı geçer hemen de iyileşir minik kuş

İnşallah inşallah

Maşallah diyelim istediğiniz gibi yetiltirmişsiniz

Kızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
Dua ediyoruz canım, sen de içini ferah tut ve dua et yavruna bol bol. Sağlıkla kucağına aldığını hayal et hep. Çok yakında gelecek o günler

Reactions: dhn
Keske annen sana bunu demeseydi, yasın cok küçük ve hassas bir süreçten geciyoruz, hiç kafana takma tatlım oyle herkesin bedduası tutmaz , zaten kendini bilen bir baba olsa bunu demezdi

Kızlar ben bugün nstye girmeye gittim 35+5, doktor bana bir haftaki kilosuyla vs aynı olduğunu söyledi 2500 civarı. Hareketleri de hafif azalmıştı zaten başı baskı yapıyor çok aşağıda 32den bu yana böyle geldim. Nstde de düzensiz sancı çıktı kendi doktoruma attım o da gel bakalım yazmış şimdi gidiyorum. Sanırım en yakın zamanda alcak

Merhaba hanımlar, ben de nisan anneleri grubundayım.

Önceden deneyimi olup memnun kalanlar için soruyorum: kullandığınız bebek kanguru veya sling markalarını öğrenmek istiyorum. Ben doğumdan itibaren kullanmak istiyorum, en azından lohusalık bittikten sonra kullanmaya başlamak... 3 yaşında başka bir çocuğum daha var, bana kolaylık sağlaması açısından. Fiyat olarak çok uçuk olmazsa iyi olur, ayrıca en önemlisi bebeğin vücuduna zarar vermemesi, kalça çıkığı vs olmaması açısından. Bu arada hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…