2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba sling olarak ilays mabel öneririm

Kızlar merak ettiğim bisey var sezaryen doğumda önlem amaçlı antibiyotik veriyorlar mı enfeksiyon riskine karşı.
Canım bana hastanede verdiler serum o bitince vermemişlerdi ama şimdi dikişlerimde sorun çıktı bu sabah tekrar verdi
Canım çok geçmiş olsun tekrardan umarım annenin güzel haberlerini en yakın zamanda alırsın. İçin ferah tut allah yardımcı olucaktır inşallah
Bebişin 10 şubat doğumlu olucak desene benimle aynı gün
Kızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
canımm allahın izniyle her şey çok güzel olacak sağlıkla çıkacak ve kötü günler geride kalacak kardeşiyle birlikte güzel günleri olacak
Hayırlısı olsun canım allah en doğru ve sağlıklı zamanda nasip etsin

Kızlar selamlar, bugün 1. Hafta kontrolüm vardı zaten cumartesinden beri dikişlerimden kan geliyordu. Doktor baya baskı uygulayarak oradaki kanı ve diğer şeyleri temizledi, bir kaç ilaca başladık. Zaten geçen haftadan beri ağrım vardı şimdi baskı ile iyice arttı. Dua edin olur mı sizinkilerin yanında baya ufak bir dert ama hareketlerimi kısıtladığı için bebeğimle %100 ilgilenemiyorum ve sütüme etki ediyor bu konforsuzluk.
Allah razı olsun annem ve eşim full destek ama birde salak bir kafaya girdim. Bana bir şey oldukça kızım daha iyi olacak gibi saçma bir lohusa düşünsesi ama git gide beni sarıyor ve kendimi bunalmış gibi hissediyorum. Yaptığım en ufak harekette kafası yatağı şöyle oldu iyi mi gibi sorgulamaya başkadım ki hiç böyle biri değildim :/

Kızım girdi ameliyata minicik ameliyat önlüğü bol geldi Allah'ım çok zormuş çok
Miniğimize rabbim şafi ismiyle şifa versin inşalllah.En kısa sürede kucağınızda buraya güzel anılarınızı yazmak nasip olsun
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.İlk günler bende çok kötüydüm hep birşeyler çıktı.Dikiş acısı göğüs acısı süt gelmemesi.Gaz sancısı daha sonra ayaklarım davul gibi şişti kan sulandırıcıya geçtik hâla şiş ve kısıtlı hareket edebiliyorum.Böyle üst üste gelince bende çok kötüydüm ama görüyorum ki herkes malesef bu süreçlerden geçiyor anne olmak cidden kolay değilmiş Bende bu arada uyursa uyuyamayıp sürekli kontrol ediyorum nefes alıyor mu başı yan mı kustu mu vs diye bu normal bence

Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanirsin daha iyi olursun. Elbet geçecek kötü düşüncelere kapılma. Bebeğin yanında çok şükür sende iyi olacaksın

Kızlar ben Allahın izniyle anne oldum Pamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin

Gözünüz aydın canım.Rabbim saglıklı uzun ömürler nasip etsin inşALLAH. hırıltısı da hemen toparlansın güzel haberler gelsin inşALLAH

hadi hayırlı haberler inşALLAH. az kalmış kavusmaya :)saglıkla gelsin kuzucuk

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun. Sen dinlen inşallah kızın da daha iyi olcak

Yaa süper gözünüz aydın canım, hayırlısıyla evinize gecin

Yaaaaa maşallah canım size,hemencecik koynuna gelir inşallah minnoşun gelene kadar dinlen sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…